ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
Teraz neviem,či to mám zato,že som poslúchal,alebo preto,lebo som bol zlý
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
rodicia uz dalej nestrpia ze si fishka
ale ne kazdopadne
ale ne kazdopadne
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Niekto,v okolí môjho limitu,čo by chcel debatiť o pokri,riešiť nejaké spoty,sweatiť? Poprípade ak máte nejaké voľno v parte rád sa pridám. .
-
Ahoj, momentalne som na nl 10 ale buduci mesiac idem nl 25, moje icq cislo je 256887455, rad prediskutujem handy alebo dame sweatku, ak budes chciet tak kludne napis
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Ahoj Zeltznov, ja by som kludne niekedy dal sweatku a radil sa o handach a všetko kolo toho
Hrajem momentálne NL6 s tým že som spadol zo 450 dolarov na 241 dolarov, takže dohrajem nejake BI a pôjdem späť na NL10
Hrajem momentálne NL6 s tým že som spadol zo 450 dolarov na 241 dolarov, takže dohrajem nejake BI a pôjdem späť na NL10
- 77BobO77
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Hi guys,zatiaľ ako tak žijem na doxxe. prvá 1/2 mesiaca vyzerala čo sa týka objemu veľmi biedne (škola etc etc), ale momentálne sa snažím prejsť na 6-8 tabling na Entraction. dal som pár session 6tablovania,zvládam to v poho,aj keď ten soft na entraction je aký je. Náročnejšie to už je z 8-9 tablovaním,mám len 1 monitor (23") a stoly sú dosť small. Dal som si jednu session na 9 stoloch a bolo to fakt mrte,po 45 minutách som bol úplne zničený,tak som si dal pauzu 15 minút a pokračoval len v 6 tablovaní.
S regmi to tu je fajn,nejaké xbetwars máme,no snažím sa ich nejako exploitovať a hrať s nimi viacej postflop,keďže si myslím,že mám voči nim veľkú postflop edge etc. BU/blinds,čo 3betujú light flatujem premiums a všímam si ako hrajú rôzne flopy,či sú schopný sa tam stacknúť s draw,aké boardy barrelujú atdatd. Za tento mesiac mam cca 18k rúk (neviem,som v škole momentálne) no do konca mesiaca to mám 10 dní,takže takých 35-40k rúk by som chcel dať,keď už 6 tablujem. Dosť rád by som si navykol na 9tabling,nech čím skôr vyclearujem tento fokin bonus a pôjdem clearovať bonus (dúfam,že už NL50) do nejakých iných európskych herní. Wish me luck &
S regmi to tu je fajn,nejaké xbetwars máme,no snažím sa ich nejako exploitovať a hrať s nimi viacej postflop,keďže si myslím,že mám voči nim veľkú postflop edge etc. BU/blinds,čo 3betujú light flatujem premiums a všímam si ako hrajú rôzne flopy,či sú schopný sa tam stacknúť s draw,aké boardy barrelujú atdatd. Za tento mesiac mam cca 18k rúk (neviem,som v škole momentálne) no do konca mesiaca to mám 10 dní,takže takých 35-40k rúk by som chcel dať,keď už 6 tablujem. Dosť rád by som si navykol na 9tabling,nech čím skôr vyclearujem tento fokin bonus a pôjdem clearovať bonus (dúfam,že už NL50) do nejakých iných európskych herní. Wish me luck &
-
77BobO77 napísal:Ahoj Zeltznov, ja by som kludne niekedy dal sweatku a radil sa o handach a všetko kolo toho
nestretavame sa nahodou na lucky nl6??
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Zeltzn napísal:Hi guys,zatiaľ ako tak žijem na doxxe.
[...] Za tento mesiac mam cca 18k rúk (neviem,som v škole momentálne) no do konca mesiaca to mám 10 dní,takže takých 35-40k rúk by som chcel dať,keď už 6 tablujem. Dosť rád by som si navykol na 9tabling
ja mam 26k na doxxe so far. pozeram, ze si vyssie v rakerace. davam si ciel ta predbehnut. Ja somNL4 pure, bankroll issues. Ja posledne dni 9 tablujem, je to psycho s tim stealovanim focusu a bez timebank, mam tendenciu si pisat poznamky a zaroven popri session robit aj ine veci (work, browsing, etc.) - ja viem nema sa to.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:Zeltzn napísal:Hi guys,zatiaľ ako tak žijem na doxxe.
[...] Za tento mesiac mam cca 18k rúk (neviem,som v škole momentálne) no do konca mesiaca to mám 10 dní,takže takých 35-40k rúk by som chcel dať,keď už 6 tablujem. Dosť rád by som si navykol na 9tabling
ja mam 26k ruk tento mesiac na doxxe so far. pozeram, ze si vyssie v rakerace. davam si ciel ta predbehnut. Ja somNL4 pure, bankroll issues. Ja posledne dni 9 tablujem, je to psycho s tim stealovanim focusu a bez timebank, mam tendenciu si pisat poznamky a zaroven popri session robit aj ine veci (work, browsing, etc.) - ja viem nema sa to.
Minule som zacinal session a sadal si za stoly a prvych 5 stolov bolo vzdy volne miesto vlavo hore. Uz som si zacal mysliet, ze implementovali preferred seat feature! hah.
EDIT: tento post vznikol pocas 9tablingu
Naposledy upravil haman dňa 20 Jan 2012 17:01, celkovo upravené 2 krát.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Poldinho: je to možné, teraz som sice na 888 ale vlastne tosa stretávame tiež pretože to je jedna sieť, spadol som bohužial takže NL6 momentálne jazdím, ale tu sweatku by som kludne niekedy dal s hocikým kto chce, aj viacerý tam môžeme byť, NL10 alebo niečo také by bol good
- 77BobO77
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.