Poker Stars
Re: Poker Stars
Dlhsie som nehral na . nes som sa tam pozrel a medzi 9.0 a 13.30 tam v zalozke egular nevidim ine turnaje len hyper turba a time. Nevidim ani Big33 a pod. To je napzaj tak, alebo mam nieco zle nastavene
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Odpoveď je v lobby P****Stars pri štarte
O 7:00 ET (13:00 CET)28. decembra 2011 dôjde k reštartu serveru PokerStar. Program MTT bol upravený aby odpovedal času reštartu s mnohými pridanými Turbo a Hyper-Turbo turnajmi. Počet SNG ponúkaných turnajov bude klesať ako sa bude približovať čas reštartu.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Dobrý deň.
Je možno malá pravepodobnosť, že mi z Vás niekto pomože, ale predsa skúsim štastie.
Strašne by som si chcel zahrať, ale momentálne nemam na ps účte ani cent, ani na bankovom účte;/
Nenašla by sa tu prosím nejaká dobrosrdečná osoba a poslala mi na ps 1 dolár? Bol by som tej osobe veľmi vďačný:)
login na P****Stars mám breadxxx. Ešte raz ďakujem
Prajem vám pekné sviatky a štastný nový rok, nech je lepší a profitnejší, ako tento
Je možno malá pravepodobnosť, že mi z Vás niekto pomože, ale predsa skúsim štastie.
Strašne by som si chcel zahrať, ale momentálne nemam na ps účte ani cent, ani na bankovom účte;/
Nenašla by sa tu prosím nejaká dobrosrdečná osoba a poslala mi na ps 1 dolár? Bol by som tej osobe veľmi vďačný:)
login na P****Stars mám breadxxx. Ešte raz ďakujem
Prajem vám pekné sviatky a štastný nový rok, nech je lepší a profitnejší, ako tento
- matqox
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
nevoslo mi to do kratkej spravy..tu su nove vypocty rake a caps pre P****Stars od noveho roka
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
DIk za info, ale zda sa, ze nakoniec sa nic nemeni.
P****Stars napísal:As a direct result of player input, we are cancelling the planned rake changes that were to be implemented in early January 2012. We will still use the incremental method to calculate rake instead of true percentage rake. Rake caps and percentages will remain exactly as they are today.
"In summary we still believe that the proposed rake system taken as a whole would result in a more balanced and fair rake system for players. However, given that players have responded so negatively to this change, which also has a cost to P****Stars due to the reduced rake, we felt that the best course of action is to cancel the change.
The change to the Weighted Contributed method of awarding VPPs will remain as announced.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Ano, bude sa menit pocet pridelovanych VPPciek, ale nebude sa menit sposob vypoctu raku.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Slovák juve1905 v Sunday Storm končí na 4.mieste za necelých 11k dolárov
- Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali :
- _Martin_5292
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Nepozna niekto z vas heslo na tento turnaj??? ONLINE POKER SHOW FREEROLL
- maroso
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.