Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod M4r3kk1 23 Dec 2011 13:37

do hudu som si chcel pridat par statistik, ale pri hre mi ich nezobrazuje. Ked vsak pustim HM replayer tak tam normalne su. Neviete v com moze byt problem ? mna nic nenapada, dik.
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/11 krát

Odoslaťod grulo 23 Dec 2011 15:57

M4r3kk1 napísal:do hudu som si chcel pridat par statistik, ale pri hre mi ich nezobrazuje. Ked vsak pustim HM replayer tak tam normalne su. Neviete v com moze byt problem ? mna nic nenapada, dik.

Nastav si HUD na hernu na ktorej hras v "USE FOR"
grulo

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 8 krát/7 krát

Odoslaťod M4r3kk1 23 Dec 2011 16:39

dik, ale v tomto to nebude, kedze to tak mam nastavene.
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/11 krát

Odoslaťod Benny13 30 Dec 2011 10:52

HM1 a HUD mi jede skoro bez problemů ve všech rooms kde má, ale zkouším teď Party Poker a tam mi nejede vůbec. Chtěl bych se zeptat zkušených, jestli mám něco špatně nebo na PP podpora není. Dík.
Benny13

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod zackmir 30 Dec 2011 18:46

Benny13 napísal:HM1 a HUD mi jede skoro bez problemů ve všech rooms kde má, ale zkouším teď Party Poker a tam mi nejede vůbec. Chtěl bych se zeptat zkušených, jestli mám něco špatně nebo na PP podpora není. Dík.

Zkontroluj ci mas dobre nastavenu HandHistory. Pripadne jej vytvor novu zlozku kde sa ma ukladat (niekde v PP Settings - Hand History - uloz ju do novej zlozky - pouzivaj jazyk EN). Potom si v HM v konfiguracnych suboroch tuto zlozku dohladaj a nastav ju.
Ak uz si nastavoval HandHistory pre PS tak to zvladnes, ale presne to popisat neviem, lebo mi teraz HM nefunguje.

S tym plynie aj moja otazocka pre pokrocilejsich uzivatelov. Kupil som si novy PC, mam Win7, Hm nainstalujem, no nemozem rozchodit PostgreSQL. Pri instalacii HM mi pri PostgreSQL ukonci instalaciu neuspesne. V pripade ze nainstalujem PostgreSQL samostatne, HM pri spusteni nekonektne databazu. V com moze byt problem? Mal som predtym tiez Win7 a vsetko slapalo bez problemov.

Za tento príspevok od zackmir poďakovali :
Benny13
zackmir

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod plactic 03 Jan 2012 12:09

mám problém na herni B**n, pri hraní turnajov, po presadení na nový stôl mi nejde HEM ,ukazuje stále štatistiky s toho minulého stola, aké z tým máte skúsenosti?
plactic

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Benny13 03 Jan 2012 12:24

plactic napísal:mám problém na herni B**n, pri hraní turnajov, po presadení na nový stôl mi nejde HEM ,ukazuje stále štatistiky s toho minulého stola, aké z tým máte skúsenosti?

Měl jsem stejný problém v jiné herně na OnGame network. Zkus kouknout, jakou máš verzi. Myslím, že by mělo být odstraněno v 1.12.07.
Benny13

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod cacs 06 Jan 2012 21:14

Ahojte, mám taký problém ohľadne HM.

Keď si na začiatku dám HUD Options --> vyberem si Hero setup name a potom vyhladám svoj nickname , tak mi ho nájde ako ALIAS z hand 0, a nejde mi ho pridať do Listu. Neviete čo mám s tým spraviť aby mi to fungovalo? :wall: Hand history mám okolo 40rúk, tak neviem prečo to nechce ísť, ďakujem za pomoc. :fish:
cacs

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 13 krát/2 krát

Odoslaťod Stanley VII 06 Jan 2012 21:58

Daj si Options->Player Aliases a dole daj add player a pridaj do toho svojho aliasu seba ako hráča, prípadne rovno aj nicky z ďalších herní. Možno ti to pomôže. Aj keď nemal by byť problém nahodiť ako Hera normálne aj hráča priamo, nielen alias.

Máš v tom aliase vôbec pridaných teraz nejakých hráčov? Tých 40 rúk si iba odohral, alebo si si istý, že ti ich načítal aj HM do databázy?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod cacs 06 Jan 2012 22:05

To mám spravené, avšak keď potom prejdem do spomínanej HUD options atď. , a dám tam najsť seba tak ma to tam najde ako Alias z 0hand, a keď dám ADD , tak mi to vypíše :
You can't select an alias that does not have any players attache to it.
a nechápem čo mám spraviť ďalej vyskúšal som snáď všetko. Nejaký iný typ mi nevieš dať ? :(
____________________________________________________________________________________________________________

Problém vyriešený, chyba bola v tom že moja hand history bola v českom a nie anglickom jazyku, takže stači prepať jazyk v Lobby PS na Anglicky a začne sa načítavať aj HH v HM. Ďakujem za pomoc Stanley-mu VII :good:
cacs

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 13 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!