November, odohranych 42 hodin. Dalo sa a aj som chcel viac, lenze som bezal tak priserne, ze som radsej tych 70%+ sessions ragequitol
Ano, som pod EV, ale to je len spicka ladovca. Kopu sick spotov EV nezohladnuje, ide hlavne o tie, kde ma stihnu suckoutnut este pred allinom (tych je tak 80%+ odhadom, hrozne daco). A to, mili pokrovi priatelia, je hlavny dovod, preco to nejde. Kedysi som to veselo preplacal s velmi silnymi rukami, ktore som prirodzene valuebetoval kde sa superom podarilo vytocit runner runner gutshoty, BD flushes, trips s bottom parom a ja neviem co vsetko. Teraz uz som ovela disciplinovanejsi a skusenosti, ktore som nadobudol (pokus/omyl
), mi to 'dovoluju' foldovat ale strasne, strasne to boli. Budujete si pot s velmi silnou rukou, castokrat top set, a na riveri uz 'musite' foldovat. Je mi z toho na grcanie. Samozrejme do toho pridu tilt momenty typu "ved to nemoze furt mat''. Obv, ze ma, a ked nema, doskace. Myslim si, ze to je hlavny dovod, preco mi tak vyrazne klesaju nonshowdown winnings. Rozhodne nie som pasivny, rovnako nie som 'one and done' typ, a uz rozhodne nebluffujem bez poriadneho readu. Snazim sa hrat solidny pozicny poker a out-of-line som iba vtedy, ked si to jednoducho spot pyta.
Alliny PF, bitch please. Najnovsie uz prehravam AK vs AK (ja som vedel, ze vzdy moze byt aj horsie
) Ale dost uz bolo ponosovania sa, standardny downswing, sa neposeriem teraz z toho.
Co ma vsak velmi tesi je, ze sa moja hra neustale zlepsuje. Byvam si isty vo vela spotoch, kde som sa kedysi triasol pred monitorom, uz sa nebojim dat na svoj read, a celkovo sa mi hra velmi dobre a citim sa 'in the zone'. Lepsie citam hracov a hlavne lahsie a s vacsou istotou identifikujem spoty, ci uz tie zle alebo tie dobre a hram podla toho. Dari sa mi to preto, lebo hram tak 4-5 stolov a mam cas si vsimat, robit poznamky, sledovat dianie, dynamiku, mozny tilt u superov etc. Boh mi je svedkom, ze po 79tom suckoute som sa zaprisahal, ze idem masstablit a nutpeddlovat ale to by bol pravdepodobne mrhanie mojho talentu (neskromne povedane
)
Velky krok vpred bolo zalozenie studijnej skupiny (dakujem Lolofon a Proksa!), ktora mi uz teraz velmi pomaha (este raz dakujem za sprostredkovanie Tucniak
) a do buducnosti to isto bude len lepsie a lepsie. Vela studujem, pluggujem leaky, pridavam nove prvky do mojej hry a vysledky sa snad coskoro dostavia.
V blizkej dobe sem este pridam nejake tie tragikomicke ruky ako memento tazkych novembrovych bojov na Lucky Ace