Poker Stars
Re: Poker Stars
Vie mi niekto poradit, kde najdem ulozene player notes/color coding? Chcem preinstalovat system, a dvojrocne poznamky by som si rad uchoval
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Oh yeah, thx bro! Pozeram, ze to nejako prerobili.
luving the paintbrush action
luving the paintbrush action
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
np Malovanie bolo vždy môj koníček
neviem či si to všimol aj niekto iný, ale rusom akosi dneska nešli coin flipy, proste nevyhrávali handy kde mali až 25-70%. žeby sa im to šťastie konečne otočilo.. od nového roku som až dneska v sieti a nestačím sa čudovať, najviac som sa smial keď jeden rus písal do chatu po prehre AKo vs JJ, že jokerstars rigged a ešte si zanadával no sranda, až tak dobre na srdiečku
neviem či si to všimol aj niekto iný, ale rusom akosi dneska nešli coin flipy, proste nevyhrávali handy kde mali až 25-70%. žeby sa im to šťastie konečne otočilo.. od nového roku som až dneska v sieti a nestačím sa čudovať, najviac som sa smial keď jeden rus písal do chatu po prehre AKo vs JJ, že jokerstars rigged a ešte si zanadával no sranda, až tak dobre na srdiečku
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Nerozmýšľal niekto, že by sa mohli už aj zrušiť tie homegame pokerportal turnaje, čo sú na PS?
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Mohli by konecne spravit freeroll len pre slovenskych hracov tak ako to byvalo na ftp.a nie robit freeroll len pre hracov ktori sa registrovali cez pp.sk.a ta herna ma nebavi,bo sa tam nedaju hrat normalne freerolly.aj ked je tam jeden freeroll ktory hra 9000 ludi a len prvych 72 dostane listok do dalsieho,co je podla mna nemozne sa tam dostat a peniaze sa mi tam nechce vkladat a najradsej mam freerolly.
- maroso
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
maroso napísal:Mohli by konecne spravit freeroll len pre slovenskych hracov tak ako to byvalo na ftp.a nie robit freeroll len pre hracov ktori sa registrovali cez pp.sk.a ta herna ma nebavi,bo sa tam nedaju hrat normalne freerolly.aj ked je tam jeden freeroll ktory hra 9000 ludi a len prvych 72 dostane listok do dalsieho,co je podla mna nemozne sa tam dostat a peniaze sa mi tam nechce vkladat a najradsej mam freerolly.
hraj na superhry.cz, keď odohráš 6 hodín, pošlem 2 doláre, jo? ber to ako freeroll, jo?
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Že jeden freeroll pre 9000 hráčov? To je tak keď niekto vie hrať iba jednu variantu pokru... Skus si niekedy zahrať napríklad Razz, tam nie je až 9000. Takisto existujú aj privátne freerolly, kde sa bojuje síce o malú čiastku ale lepšie ako nič. Heslá nájdeš na facebooku. Taktiež môžeš využiť pokrovú školu kde dostaneš tiež nejaké prachy.
Ja som napríklad prvý freeroll vyhral vo variante Stud High/Low.
Ja som napríklad prvý freeroll vyhral vo variante Stud High/Low.
- Hajzle
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/5 krát
zdravim chcem sa opytat kedy sa pripisuje na konto vyhra v battle of planet ... na stranke je pisane v pondelok ale zatial nic neprislo dik za odpoved
- mi3ckoo
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.