PokerTracker
Re: PokerTracker
ako a kde nastavim aby sa mi zobrazoval HUD pri MTT a SNG? uz si sam neviem rady a HH aj lobby mam v anglictine momentalne hram na ps.fr handy mi uz konecne auto importuje len sa stale hud nezobrazuje
- Boxer38
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
nezobrazuje sa ti v hand history ?
- sry4that
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 38 krát/7 krát
nezobrazuju sa mi na stole pri hre
- Boxer38
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Nastav si jazyk herne aj hand history na anglictinu.. mne to pomohlo
- Maarty
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
sorry necital som ze si nastavil
- Maarty
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ahoj O pár dní mi končí trial na PT3. Nemá náhodou niekto tu 1 licenciu na predaj?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Mam PT3 small stakes ale hravam aj omahu /na tu nemam licenciu/ a pri každom importovani mi znova importuje handy ako duplikáty /ale asi nie len z omahy/ da sa to nejak vypnuť?
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Zdravíčko
PT Trial mi zrazu prestalo čítať handy s hand history, licenciu by som mal mať ešte na mesiac.
keď som chcel ísť do podpory alebo sa zegistrovať,vypísalo mi,že som bol daný na dáku zelenú listinu...
vôbec netuším prečo som bol zablokovaný,poradte
dik
PT Trial mi zrazu prestalo čítať handy s hand history, licenciu by som mal mať ešte na mesiac.
keď som chcel ísť do podpory alebo sa zegistrovať,vypísalo mi,že som bol daný na dáku zelenú listinu...
vôbec netuším prečo som bol zablokovaný,poradte
dik
- Bali
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Dnes som si nainstaloval novu verziu 3.11.8 beta, zrazu mi pri neiktorych hracoch neukazuje statistiky na stole... niekde mam 2, niekde 3, niekde 4 hracov... ale nikde nemam vsetkych (napr moje vlastne neukazuje nikde)...Skusal som vratit povodnu verziu (3.11.6), ktora mi vcera fungovala bez problemov, ale je tam rovnaky problem
Stretli ste sa s tym?
Dikes.
ps: ide o Merge
edit: mam presne tento problem. ma to este niekto? https://www.pokertracker.com/forums/vie ... 16&t=37746
Stretli ste sa s tym?
Dikes.
ps: ide o Merge
edit: mam presne tento problem. ma to este niekto? https://www.pokertracker.com/forums/vie ... 16&t=37746
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
PT3 v3.06.2 mi zle naimportoval handu. Nebolo by to nic mimoriadne, akurat v jednej ruke mi pridelil zisk 300bb+, iba ze ja som vyhral iba 4bb
Opravil som HH v 'Processed' foldri ale v PT3 je stale chyba. Neviem, ako v PT3 tuto handu bud editovat alebo odstranit. Vie niekto poradit?
Opravil som HH v 'Processed' foldri ale v PT3 je stale chyba. Neviem, ako v PT3 tuto handu bud editovat alebo odstranit. Vie niekto poradit?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.