From The Ground Up

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: From The Ground Up ?

Odoslaťod ramzey 13 Jan 2012 16:09

Ty to takto od oka poznas? :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod sudden 13 Jan 2012 16:36

ramzey napísal:A nebol to len heater? :D

:gl:

ofc bol, ked vyhras 10 BI za 2k hands tak to je vzdy heater :D

@morty:
dufam, ze hej :) rakeback pro nie je samozrejme nejaky idealny stav pre mna, ale na to, ze som dost rychlo moveupol tak nejakych 50k ruk BE na NL50 ma moc nezaskocilo, viac som si zatial nezasluzil :) hlavne som objavil nejake vacsie leaky poslednych par dni, prehraval som strasne vela na redline v 3-maxe a vyzera to, ze sa to dost zlepsuje teraz, co ma tesi o dost viac ako ten heater :)
postnem graf s redline potom co som spravil nejake adjustmenty ked odohram viac hands
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod sudden 13 Jan 2012 19:12

ramzey napísal:Ty to takto od oka poznas? :D

vsak nebol oznaceny za najvacsieho bratislavskeho odbornika bezdovodne :D

Za tento príspevok od sudden poďakovali :
WolfiKxx
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod popoBA 13 Jan 2012 19:21

no dovolte... ja som mal poslednu session na PLO10 94BB/100 za120 ruk takze hadam viem rozoznat heater od skillu.

Obrázok
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Saturday hard work

Odoslaťod sudden 29 Jan 2012 03:27

Rozhodol som sa tento vikend trochu dohnat zanedbane januarove volume a zatial to celkom ide. Odohratych 9 hodin a 4k hands za sobotu je myslim moj rekord so far.

Spoiler:
Obrázok

Vacsina NL100, asi 400 hands je z NL50.

Session som si predlzil asi o hodinu kvoli dvom dobrym stolom, ktore sa mi nechcelo zatvarat a dopadlo to tak, ze za poslednych 40 ruk leteli 2BI v preflop setupoch proti dvom (semi)regom, ktori sa tam ku konci objavili :hrable:

Inak januar zatial velmi pestry. Podaril sa mi zatial moj najvacsi downswing -1800 bucks (-25BI combined NL100 a NL50) za 13k hands. Obluda inside:
Spoiler:
Obrázok

A ked som si tak vcera pozeral grafy v HM, objavil som este tuto paradu:
Spoiler:
Obrázok

Je to uctyhodnych 18,5BI za 2500 ruk. Nemyslel som si, ze sa da tolko BI dropnut tak jednoducho :D
Obrázok používateľa
sudden

Re: downswing

Odoslaťod haman 29 Jan 2012 15:17

sudden napísal:Podaril sa mi zatial moj najvacsi downswing -1800 bucks (-25BI combined NL100 a NL50) za 13k hands. Obluda inside:
A ked som si tak vcera pozeral grafy v HM, objavil som este tuto paradu:
Je to uctyhodnych 18,5BI za 2500 ruk. Nemyslel som si, ze sa da tolko BI dropnut tak jednoducho :D

downswingom myslis, ze ti klesol roll in general, alebo to malo suvis s variance? All-In EV krivka kopirovala Winnings alebo to boli noznice?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod sudden 29 Jan 2012 16:01

downswingom myslim to, ze som prehral 25BI za relativne maly pocet ruk a kedze moja realna winrate dufam nie je -19bb/100 tak si dovolim tvrdit, ze s tym mala nieco spolocne variance :) takisto predtym ked som siel dost vela hore to bol heater, variance je vsade a podstatny je longrun, to vsak neznamena, ze si nemozeme trochu poplakat ked sa zrovna nedari :D

EV line sa snazim nesledovat, kedze je to dost nepodstatny ukazovatel a downswing/heater sa na EV line vobec nemusi prejavit (pre info v BB grafe som nejake drobne pod EV a vo winnings grafe nejake drobne nad EV kedze mi to lepsie tocilo na NL100, takze na toto sa zatial stazovat nemozem :)
Obrázok používateľa
sudden

Re: Lucky me

Odoslaťod sudden 01 Feb 2012 17:16

Januar NL50-NL100

Dost zvlastny mesiac pre mna. Volume o nieco mensie nez som planoval, trochu ma pribrzdila skola a nie idealne zorganizovany cas. Vysledkovo to lietalo a zistil som, ze velmi male % odohrateho casu som schopny hrat A-game a moja hra je strasne nestabilna. Niekedy som schopny hrat bez problemov 4-5 hodin vskuse koncetrovane, pisat si poznamky, vsimat si co sa deje na stoloch, sustredit sa na spoty (bohuzial to je menej casto) a niekedy zase od zaciatku session len klikam ako brainless idiot a nie som schopny to vypnut lebo som rozhodnuty nahanat volume :crazy: Neviem ci je to len moja diagnoza alebo je standardny problem vacsiny hracov. Anyway, s tymto sa budem musiet vysporiadat pretoze ak budem hrat takymto stylom prilis casto tak to lepsie ako breakeven nikdy nebude. Naviac som stale (podvedome) prehnane result oriented a par prehranych vacsich spotov na zaciatku/v priebehu session ma dokaze zbytocne rozladit.

Inak som si tento mesiac zacal podrobne zapisovat kolko hodin stravim kazdy den hranim a pokrovym vzdelavanim (bezvyznamne prezeranie grafov v HEM a trolovanie/citanie pokrovych for do toho obv nepocitam :D) a za januar mam odohratych 91 hodin podla HEM a 35 hodin venovanych studovaniu (hlavne videa + reviews + nieco malo precitane). Vo februari by som chcel odohrat o 30-40 hodin viac co sa mi zda celkom realne a snad udrzim aj studijne nasadenie :dzejkej:

Zvlastny mesiac to bol hlavne z pohladu stakes, ktore som nakoniec mixoval v uplne inom pomere nez som povodne planoval. Ku koncu mesiaca som zapinal NL50 minimalne, ale bolo hlavne kvoli kvalitnemu trafficu a hotrunu na NL100, zatial si nerobim prehnane iluzie, ze by som to s prehladom beatoval a usadil sa na tomto limite definitivne.

Grafy podla stakes, stale je to 3-max, netradicne pridavam aj EV line:
Spoiler:
Obrázok

Na NL100 som tocil viac nez dobre. Pocitivo sa mi zda, ze to dokazem porazat, ale musim prisnejsie tableselectovat a hrat co najblizsie k A-game co som viackrat nedodrzal.

Spoiler:
Obrázok

Na NL50 som uz tocil horsie, ale slusna cast tych zlych vysledkov je sposobena aj tym, ze som hral tento limit pravdepodobne s mensou pozornostou v sessions kde som mixoval limity, na to som si zacal davat pozor koncom mesiaca a ked som citil, ze sa dostatocne NL50 stolu nevenujem tak som ho hned vypinal.

Spoiler:
Obrázok

Profitovo tento mesiac nic moc, aj z rakebacku je toho trochu menej, niekolko dni po clearnuti FDB na Betsafe som hraval so slabsim RB, ale presiel som na novu hernu, kde pravdepodobne ostanem dlhodobo s dobrym RB dealom.
Celkovy profit vratane RB cca. +1100$, nemam to spocitane uplne presne
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod bolzano10 01 Feb 2012 18:39

sudden napísal:Niekedy som schopny hrat bez problemov 4-5 hodin vskuse koncetrovane, pisat si poznamky, vsimat si co sa deje na stoloch, sustredit sa na spoty (bohuzial to je menej casto) a niekedy zase od zaciatku session len klikam ako brainless idiot a nie som schopny to vypnut lebo som rozhodnuty nahanat volume :crazy: Neviem ci je to len moja diagnoza alebo je standardny problem vacsiny hracov.

same problem... :gl:
bolzano10

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod A_Rimmer 01 Feb 2012 18:50

sudden napísal:Niekedy som schopny hrat bez problemov 4-5 hodin vskuse koncetrovane, pisat si poznamky, vsimat si co sa deje na stoloch, sustredit sa na spoty (bohuzial to je menej casto) a niekedy zase od zaciatku session len klikam ako brainless idiot a nie som schopny to vypnut lebo som rozhodnuty nahanat volume :crazy: Neviem ci je to len moja diagnoza alebo je standardny problem vacsiny hracov.

:lol2: Presne ako u mna. Tiez som zistil, ze hram vacsinu casu ako brainless idiot. Potom ked idem 2 tyzdne do minusu si uvedomim co robim, zacnem hrat "normalne" a dozeniem spat aspon to, co som predtym bezmyslienkovym klikanim odpalil. :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!