Zajacekk napísal:Miham napísal:Ty nemas rad kazdeho sebavedomeho cloveka? Ja mam takych praveze najradsej... Sebavedomie je treba, najma ked chces v zivote nieco dosiahnut.
Keď to chceš takto bez servítky počuť... pLAYERsvk je ako hráč veľmi dobrý, výsledky sú zaslúžené, ja mu za ne gratulujem a prajem ešte ďalšie a väčšie úspechy, no ako človek je pre mňa namyslené tupelo, ako tak sledujem už dlhšiu dobu fórum a jeho vyjadrovanie sa tu v niektorých prípadoch. Je tu kopu iných hráčov, ktorí dosiahli omnoho viac a správajú sa narozdiel od neho s úctou, starostlivo, dobrosrdečne atď atď... Player mi príde taký, že kto mu nemá čo do života dať, tak je nula.
Samozrejme, môžem sa mýliť a ak sa mýlim, tak sa mu ospravedlňujem, týmto postom som nechcel na nikoho útočiť, len napísať svoj názor (na to hádam nárok mám).
Oznacit niekoho za "namyslene tupelo" len kvoli jeho vyjadrovaniu na fore mi pride trochu nestastne. pLAYERsvk nikdy neodmietol nikomu pomoct, poradit ani nic podobne. Ako tu niekto pisal, tak daval aj coaching zadara. Tak asi zas tak zly clovek to nebude
Ja sa s nim osobne nepoznam, ale nenazval by som ho namyslenym, ale skor sebavedomym, co je podla mna uplne v pohode, najma ak ma nejake schopnosti, co on ma.