Po kontroverznej prvej časti rozhovoru s nádejným slovenským SNG hráčom - pLAYERsvk´, vám prinášame druhú časť,v ktorej pLAYERsvk poradí, čo je pri SNG turnajoch dôležité, prezradí ako jeho pokrovú kariéru vnímajú jeho rodičia a ešte omnoho viac... Hráš momentálne poker fulltime, či máš aj inú prácu?pLAYERsvk: Už rok a pol sa živím iba hraním pokru. Teda predtým som brigádoval v T-come, ale po 2 týždňoch hrania som dokázal zarobiť pokrom viac ako prácou, tak som dal výpoveď a odvtedy len hrám. Ako to vníma tvoje okolie?pLAYERsvk: Okolie sa teší, že sa mi darí a že som spokojný. Myslím, že nikto v mojom okolí nerozumie presne tomu, čo robím, ako to robím, ale väčšina to považuje za niečo super. Niektorí si robia srandu, že som gambler a prídem o všetky peniaze, ale tí, čo ma poznajú vedia, že gambling neznášam, čiže no stress. Obaja moji rodičia majú účty na P****Stars a su winning hráči (aj keď len na 0,10$ stakes).Skoro každý deň mi mama volá, že vyhrali nejaký 1$ donkament (cool story, bro) a že pozerali na mňa ako hrám, a že nejaký Čech „vie čo robím, že ma prekukol“ a podobné veci... (smiech) Prečo podľa teba hráči stagnujú na SNG a nemajú také pekné grafy ako ty?pLAYERsvk: To, že niekto stagnuje, tak to je vina mindsetu. Väčšinou ide o hráčov, čo majú nejaké skills, aby porážali hry, aby dosiahli nejaké svoje ciele, a to...
Zobraziť celý článok