Lamentovanie pri pokrovom stole

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Lamentovanie pri pokrovom stole

Odoslaťod admin 20 Jan 2012 13:00

Diskusia k článku: Lamentovanie pri pokrovom stole

Určite ste sa už stretli pri pokrovom stole s hráčmi, ktorí po každej prehratej hre namiesto zamyslenia sa nad svojou hrou, začnú lamentovať a poučovať hráčov pri stole. Povieme si, ako sa proti tomu dá brániť, či dokonca využiť to vo svoj prospech. „Ako si to mohol dorovnať? „Toto už snáď nie je možné!“ „Takto sa tá karta hrať nemá!“ „Prečo iba ja mám takúto smolu?“Správanie sa pri stote je u každého hráča súčasťou jeho „image“. Dalo by sa teda predpokladať, že aj „lamentovanie“ je jeho súčasťou. Je tomu ale tak vždy? Určite nie! Mnoho hráčov nedokáže zvládať vlastné emócie a frustráciu si vybíjajú formou osočovania. Čo je ale zlaté pravidlo pokrových „plačkov“? Po čase strávenom neustálim komentovaním súperovej hry a myšlienkových pochodov prichádza moment, kedy sa im začne všetko otáčať. Vtedy sa ich hra stáva rovnakou, ako hra tých čo im „nadávali“. Nie je to až tak neobvyklé ako by sa mohlo zdať. Môže to byť cesta za pokrovou slávou? Určite nie! Vo svete profesionálneho pokru sa môžeme stretnúť iba s jedinou výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo, a to s Philom Hellmuthom. Phil je typický príklad hráča, ktorý sa neustále na niečo sťažuje a uráža protihráčov. Nedokáže akceptovať hru protihráčov a často im to aj dá pocítiť. Jedno video za všetky. Môžete si pozrieť jeho pamätný výstup na WSOP 2008
Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Lamentovanie pri pokrovom stole

Odoslaťod winyxo 20 Jan 2012 14:11

Včera sa mi niečo podobné stalo na jednom turnajovom stole. Hráči, ktorích som úspešne oberal o žetóny mali stále nejaké namietky na moju hru, vyriešila to mp4ka a pokračovanie v tej istej hre. Potom poniektorí vypadnutí, čo sa zdržali na cg len smutne pozerali ako sadám na final table...
winyxo

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 13 krát/5 krát

Odoslaťod TomMolivan 20 Jan 2012 15:49

trepe pri stole hlúposti (kričí/nadáva/sťažuje sa/poučuje) = fish = $$$

ez

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
poldinhoo
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 20 Jan 2012 17:49

Phil Hellmuth pri stole ≠ +$$$ ale skorej = -$$$ 8-)
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod Magnus 20 Jan 2012 17:54

તમે જાતની ગંજીફાની અમેરિકન રમત છોકરું છે.....phill helmuth gujaratcina :lol2:
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod AlfaZz 22 Jan 2012 16:25

Máte nejaké negatívne skúsenosti s klubov či kasín čo sa týka takýchto prejavov správania od súperov? Ak áno podeľte sa s ostatnými o to, ako ste to riešili. :wtf: :huh: :lol5: :mier:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!