maikyabc

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: maikyabc

Odoslaťod maikyabc 17 Jan 2012 21:31

Po dočítaní knihy od Iana Taylora - The Poker Mindset, som sa rozhodol zmeniť pohľad na poker. Viac sa budem sústrediť na volume a reportovať svoje výsledky v nepravidelných intervaloch.

Svoje krátkodobé výsledky budem brať s rezervou, a radšej sa budem sústrediť na iné podstatnejšie veci, ako vzdelávanie sa, sledovanie threadov na pokrových portáloch a pozeranie výukových videí.

V budovaní bankrollu som sa rozhodol pokračovať na SNG turnajoch Fifty50, kde sa chcem udomácniť a cítiť sa komfortne pri kaskádovaní stolov (doteraz som tileoval 12). Po novom chcem kaskádovať 18+.

Ešte uvažujem o priebežnom otváraní nových stolov počas hrania resp. hraní v setoch ako som bol zvyknutý doteraz. Takže prajem si :gl:

Citát v znení I. Taylora:
Nepozerajte sa na každú svoju session ako na nový začiatok. Pozerajte sa na každú svoju ruku ako na nový začiatok.

Prajem všetkým hráčom PP.sk veľa šťastia v tomto roku a splnené pokrové ciele.
Obrázok používateľa
maikyabc

Založený: Dec 2011
Poďakoval/li: 14 krát/2 krát

Odoslaťod maikyabc 21 Jan 2012 18:05

Natočil som svoju session, video ako multi-tablujem 23 stolov na P****Stars.
Je to session Fifty Turbo SNGs s buy-inom $1.50.

Pokiaľ hrávam stoly usporiadané ako "stack tables" mi to trošku pripomína "rush poker" z FTP.

Dúfam, že si niekto nájde čas a bude mať chuť dať konštruktívny koment k videu, čo musím zlepšiť.

Kód: Vybrať všetko
http://www.uloz.to/12727180/23tables-ps-wmv

Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod hegides 21 Jan 2012 18:23

.lol, to nemyslis vazne ze ma niekto kukat 23tabling a konstruktivne hodnotit :lol2:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod cacs 21 Jan 2012 18:50

Ja sa ťa chcem spýtať že či seriózne 23 tabluješ a nemáš žiadny soft? Ak hej, tak som potom mierne zmätený :crazy:
cacs

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 13 krát/2 krát

Odoslaťod maikyabc 21 Jan 2012 18:53

hegides napísal:.lol, to nemyslis vazne ze ma niekto kukat 23tabling a konstruktivne hodnotit :lol2:

neviem niekoho bude zaujímať ako som zahral nízke a stredné páry, ako open raisujem, či hrám bubble fázu, a určite nehráme všetci rovnako, preto by som chcel koment od niekoho, kto hráva fifty's a má k tomu čo povedať
Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod hegides 21 Jan 2012 19:12

maikyabc napísal:
hegides napísal:.lol, to nemyslis vazne ze ma niekto kukat 23tabling a konstruktivne hodnotit :lol2:

neviem niekoho bude zaujímať ako som zahral nízke a stredné páry, ako open raisujem, či hrám bubble fázu, a určite nehráme všetci rovnako, preto by som chcel koment od niekoho, kto hráva fifty's a má k tomu čo povedať

.no to je vsetko vporiadku, a moznost natocit video a supnut ho sem bude asi jednou z najlepsich moznosti zlepsit sa, ale sry toto video je akoze fakt dost lol.. skusil si si to po sebe pozriet? mas pocit ze 23 nastackovanych a neokomentovanych turnajov sa daju nejak normalne pozerat/ nasledne hodnotit? :D ..srsly 6 stolov max, a to vytileovanych a okomentovanych tebou ;)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod maikyabc 21 Jan 2012 19:31

cacs napísal:Ja sa ťa chcem spýtať že či seriózne 23 tabluješ a nemáš žiadny soft? Ak hej, tak som potom mierne zmätený :crazy:

áno hrával som bez pomocného trackovacieho softu (na otváranie stolov používam TableNinju), bolo to z dôvodu, že mi HM ani PT3 nedokázal spracovať Hands Histories, updateoval som PT3 dnes, už by to malo fungovať, takže ďalej s PT3

Edit: Ďalej pokračujem s HM2 ;)

Pridávam graf po 470 odohraných turnajoch Fifty's SNG $1.50
Do konca mesiaca mám v pláne odohrať približne 480 SNGs, tak mi držte palce, po prvý krát budem SilverStar na PS.
Prílohy
Results470.png
Results470.png (68.06 ) Zobrazená 3129 krát
Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod dom 22 Jan 2012 13:10

kto hráva fifty's a má k tomu čo povedať

nehravam 50 50, ale presiel som to video za 40 sec. a ten limp z utg /w kq sa mi moc nepozdava :keso2:
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod haman 22 Jan 2012 17:16

to video je sick na pozeranie, uplnou nahodou som si vsimol ze v case 8:50 si flopol z BB postupku na mono flope, 4way limped, betol si 3/4 potu a zahodil na allin.

Ked chces aby sa ti niekto naozaj vyjadril k hre, natoc max 4 stoly tiled, s komentarom by bolo lepsie, ale neni nutny.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod maikyabc 22 Jan 2012 22:32

cacs napísal:Ja sa ťa chcem spýtať že či seriózne 23 tabluješ a nemáš žiadny soft? Ak hej, tak som potom mierne zmätený :crazy:

Ďakujem za koment, od kedy používam HM2 a stats na stoloch moja hra nabrala na progrese, dúfam, že to nebude jednodňová záležitosť. Ešte raz :poklona:
Obrázok používateľa
maikyabc

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!