Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod kapuca 24 Jan 2012 21:31

skoncil som niekde na 300 pozicii z 5677 asi si za tych 40 centov pojdem neco kupit, Uz sa inak nedalo nez all+in mal som AK tipek 66 a to mu dokonca dosla k tomu postupka 2345, aka nahodicka.... to je presne P****Stars podvod jak hrom
kapuca

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod BlizzardSvK 24 Jan 2012 21:34

Klasický flip....btw. uvedomuješ si to že si mal postupku aj ty? :)
BlizzardSvK

Založený: Júl 2011

Odoslaťod kapuca 24 Jan 2012 21:37

P****Stars je taky isty odrb ako vyherne automaty alebo ta ruleta co ju roztaca pocitac, ked tam je dost nahadzane niekomu pusti, a ty ostatny co nejsu ty stastlivci mozu mat precitanych aj 50 knih o pokry je im to k hov.., pocitac neoklames, skratka ta to nepusti...Hral som ine herne tam az take paranormalne veci sa nediali ako na pokestars, ta posledna handa, ked uz som bol na tom tak so zetonmi a boli vysoke blindy,ze all in bola jedina alternativa s AK, na toto proste ten system cakal nez dam all in, a tipek ma rozbil s 66, ku ktoremu mu doslo 2 3 4 5, aka nahodicka, tipek nahratych ale 100 000, aj ked dorovnal niekoho ineho pred tim, tiez to vyhral, to bolo evidentne proti pocitacu, to nehral clovek.
kapuca

Odoslaťod BlizzardSvK 24 Jan 2012 22:06

Pozri koľko ľudí len na tomto portáli sú winning hráči,a nemusia mať veľa chipov aby im počítal zapol situáciu 66 proti AK aby na board prišlo 2345...Ďalej si uvedom, že myslíš že kvôli jednému random hráčovi na slovensku riskovali trestné oznámenia a následné zrušenie? Len aby nechávali Teba prehrávať na microstakes? Čo ak by v tomto spote mal hráč 77 a ty AK a príde 2345? Vtedy by si to nebral ako rigged len kvôli tomu že si vyhral...Pochop,herňa má neskutočné peniaze len z rakovaných hand ktorých sa len za minútu nahrá také množstvo,aké si ty v živote ešte nenahral...Keď to berieš takto radšej prestaň hrať online poker,lebo očividne nechápeš učivo matematiky zo základnej školy.
BlizzardSvK

Založený: Júl 2011

Odoslaťod Matej Zavacky 24 Jan 2012 22:09

ja som na Kapucovej strane, dokazte opak!

nemate sancu
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod winyxo 24 Jan 2012 23:27

Zdravím, mám menší problém s klientom. Prešiel som na nb a tu nahadzujem všetko čo bolo v deskope, čiže aj ps klienta. No mám menší problém. Pri zapnutí, prihlásení mi klient povoluje hrať len o herné peniaze, dokonca mi nezobrazuje ani záložku kde by malo byť všetko ohľadom real money...neviete čo treba robiť ?
winyxo

Poďakoval/li: 13 krát/5 krát

Odoslaťod popoBA 25 Jan 2012 00:01

asi si to stahoval z P****Stars.net. treba to stiahnut z P****Stars.com
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod winyxo 25 Jan 2012 01:24

yop, problém vyriešený :) dík
winyxo

Poďakoval/li: 13 krát/5 krát

Odoslaťod elladan1 25 Jan 2012 11:10

S AKo máš cca 45% šancu na výhru proti 66, takže to je nič nezvyčajné, že si prehral.
Ale keď sa ti na P****Stars nepáči tak na čo tam hráš? Hraj inde, kde ti lepšie karty rozdávajú.
Ale zjavne to nevieš hrať, tak odporúčam aby si sa to buď naučil alebo nehral alebo si zvykol na prehrávanie :gl:
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod kapuca 25 Jan 2012 13:35

tu nejde o iba o to ze AK proti 66. ale aka je pravdepodobnost. ze k sestkam ti dolozi na stol 2345? v reale tak jedna k bilionu? na P****Stars tak 50 na 50, tam pri kazdom stole podobne situcie, dva krat po sebe rovnaka ruka nic vynimocne, mas ruku vo farbe na a na stol ti hodi 5 karet v rovnakej farbe nic vynimocne a tak by som vedel pokracovat. ja som ln zvedavy .ci maju ludia podobne skusenosti.
kapuca

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!