$25 zadarmo na Coral Poker - bez depozitu!
Re: $25 zadarmo na Coral Poker - bez depozitu!
tak mi to uz overili ale peniaze neposlali. Mam neprijemny pocit ze to co tam je napisane "deposit $10 get $25 bonus" asi znamena ze tam najprv musim vlozit 10 dolarov aby som dostal 25 dolarov bonus.
Nieje to nahodou presne tak????????
Nieje to nahodou presne tak????????
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
To tolko stresujete kvoli 25$ ??
Serious?
Serious?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:To tolko stresujete kvoli 25$ ??
Serious?
Ide o princip nie o tych 25 dolarov. Overuju ako sa im chce a peniaze tiez posielaju ako sa im chce. Takze seriozna herna? Porozmyslam?
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:Ide o princip nie o tych 25 dolarov. Overuju ako sa im chce a peniaze tiez posielaju ako sa im chce. Takze seriozna herna? Porozmyslam?
Nemyslím si, že overujú, ako sa im chce. Je v tom normal systém Účet sa urobí, keď nieje overený, bloknú ho a pošlú žiadosť o overenie, po zaslaní dokumentov ho odblokujú.
Čo sa týka posielaní peňazí, dostane ich prvých 100 registrovaných. Pozri si či tie peniaze náhodou nemáš v hlavnom účte, ako som spomínal v skorších postoch. Peniaze sa neukážu v pokrovej lobby, najprv je potrebné previesť ich z main accountu alebo sportsbetting accountu na poker account v cashier Coralu. Ten bonus je normálny bežný no deposit, žiadny vklad nieje potrebný. Ten bonus 25for10 je pending, ktorý môže byť navyše k tomu no depositu, ale ten no deposit je normálnych $25, ktoré dostaneš a môžeš s nimi hneď hrať bez potreby akýchkoľvek iných peňazí od teba
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
ramzey napísal:To tolko stresujete kvoli 25$ ??
Serious?
Jasne ze tu ide o tych 25$, pre hracov co hraju freerolly a podobne, pride kazda takato akcia vhod. a vies ako sa hovori: ,,ak davaju tak ber "
Tymto nepouzakujem na Pegasa ani na nikoho, je to vseobecne. Sam som sa pokusila tuto akciu vyuzit
- Warrior23
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
tak ja uz som tiez dostal overovaci email. takze pockame do soboty a ked dovtedy nepridu peniaze na ucet tak sa s nimi asi rozlucim :-) na sportsbetting ucte ich nemam....
- bendy16
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tak, pred chvíľou mi pripísali 19,34 EUR Dík PP.
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
got it! 19.34e
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
to me jeste ani neprisel overovaci email,natoz penize a to sem se registroval asi pred 50ti hodinama
- balak55
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.