problemy s PC
Počet príspevkov: 48 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: problemy s PC
Vyrobna vada
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
kontaktuj predajcu - zaruka.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Ak sa ti chce, skús prebehnúť tento thread (celý je venovaný sony vaio E-seires), či nemá niekto podobný problém.
http://forum.notebookreview.com/sony-ow ... hread.html
Mám podobný noťas ale cca 1,5 roka starý a vtedy sa niečo s touchpadmi riešilo (myslím, že sa montovali od 2och rôznych výrobcov a s jednými z nich to bolo nejako poslabšie = ale ako je to teraz netuším).
Inak ale asi jediné čo môžeš spraviť je skúsiť pozrieť od koho máš touchpad, pohľadať či nie je nový driver a skúsiť preinštalovat (aj keď netuším či to pomôže). Alebo potom jedine ten servis...
http://forum.notebookreview.com/sony-ow ... hread.html
Mám podobný noťas ale cca 1,5 roka starý a vtedy sa niečo s touchpadmi riešilo (myslím, že sa montovali od 2och rôznych výrobcov a s jednými z nich to bolo nejako poslabšie = ale ako je to teraz netuším).
Inak ale asi jediné čo môžeš spraviť je skúsiť pozrieť od koho máš touchpad, pohľadať či nie je nový driver a skúsiť preinštalovat (aj keď netuším či to pomôže). Alebo potom jedine ten servis...
-
MarTiny - Príspevky: 43
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 16 krát/0 krát
vďaka, na probleme sa pracuje
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Zdravim...na notase mi zacal zamrzat obraz a zvuk v prehravacoch...robi to tak raz za 5-10 min a vo vsetkych prehravacoch...nezamrzne cely notas,normalne mozem robit nieco ine,ale obraz a zvuk na chvilu zamrzne,potom sa spusti zvuk a po chvili aj obraz...donedavna vsetko bezalo v pohode..nic som neinstaloval nove,tak neviem....Nema niekto nejaku podobnu skusenost alebo nejaku radu? mam windows 7,directx 11 vdaka
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
skus preinstalovat (odinstalovat/nainstalovat) kodek na prehravanie zvuku/videa, alebo pouzit nejaky prehravac ktory kodeky nepotrebuje, napriklad VLC alebo BS player
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
skusal som aj VLC aj BS player,robi to iste
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Počet príspevkov: 48 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.