Minted Poker
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Minted Poker
CAW. Chalani neviete mi pomoct prosim hram na minited poker a spuštam aj HM. Mam však problem píšemi že sa mi uklada hand histori ale neviem kam skušal som aj hladat v priečinku ručne aj cez HM auto detect a píšemi že nenašlo nič nove . Viete mi pomoct prosim???
-
Pajo22 - Príspevky: 75
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Návod na nastavenie Holdem Managera v herniach zo siete Everleaf si môžeš pozrieť tu:
http://pokerspravy.eu/pravidla-strategi ... poker-atd/
Snáď ti to pomôže a budeš si to podľa toho vedieť rozbehať sám...
http://pokerspravy.eu/pravidla-strategi ... poker-atd/
Snáď ti to pomôže a budeš si to podľa toho vedieť rozbehať sám...
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Hravam na Minited poker ale vobec sa mi to nepači navyše mi nejde spustit holdem manager. vieš mi pomoct prosim??? neviem kde sa mi ukladaju ruky a ani HM auto detect mi nevie najst odohrane ruky. je vobec možne spuštat HM na minited poker?? dakujem za skoru odpoved
-
Pajo22 - Príspevky: 75
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Pre tých, čo hrajú na Minted Poker:
Do 15. novembra (do zajtra) môžete tento reload bonus, tak to nezabudnite využiť
Bonus kód "TREAT500": 5000% až do $500 (stačí vklad $10 na plný bonus). Uvoľňuje sa po 10 rovnakých častiach, teda v sumách po $50 a na čistenie je 30 dní. K 40% rakebacku robí tento bonus ďalších 20%, čo je spolu až 60% rakeback!
Za zmienku tiež stojí, že v novembri a decembri je na Minted Poker akcia, kde je maximálna rake na dolárových cash games stoloch len $1 (bežne je v herniach $3), čo tiež výrazne zníži rake, ktorú hráči platia.
Do 15. novembra (do zajtra) môžete tento reload bonus, tak to nezabudnite využiť
Bonus kód "TREAT500": 5000% až do $500 (stačí vklad $10 na plný bonus). Uvoľňuje sa po 10 rovnakých častiach, teda v sumách po $50 a na čistenie je 30 dní. K 40% rakebacku robí tento bonus ďalších 20%, čo je spolu až 60% rakeback!
Za zmienku tiež stojí, že v novembri a decembri je na Minted Poker akcia, kde je maximálna rake na dolárových cash games stoloch len $1 (bežne je v herniach $3), čo tiež výrazne zníži rake, ktorú hráči platia.
-
Na sieti Enet poslednou dobou rušia obmedzenia, ktoré mali na maximálne výbery (aby obmedzovali vyhrávajúcich hráčov). Na sieti Everleaf, kde je aj Minted Poker, však idú v týchto dňoch práve opačnou cestou. Potom, ako hráč vyhrá v priebehu týždňa NA CASH GAMES viac než 750 Eur(cca $1,000) bude mu na určitú dobu obmedzený prístup k stolom. Tento prístup sa resetuje vždy v nedeľu o pol noci, takže ďalší týždeň môže hráč už hrať znova.
Na turnaje sa to nevzťahuje, aj keď po pravde keby sa vzťahovalo, to by asi vadilo menej ľuďom, lebo turnaje sa v tejto herni takmer nehrajú.
Na turnaje sa to nevzťahuje, aj keď po pravde keby sa vzťahovalo, to by asi vadilo menej ľuďom, lebo turnaje sa v tejto herni takmer nehrajú.
-
Stanley VII napísal:Potom, ako hráč vyhrá v priebehu týždňa NA CASH GAMES viac než 750 Eur(cca $1,000) bude mu na určitú dobu obmedzený prístup k stolom.
To si snad robia srandu! To sa aj najde niekto, kto tam pri takychto podmienkach vlozi peniaze???
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Ak ste niekto plánovali v blízkej dobe ísť vyskúšať niektorú zo siete herní Everleaf, medzi ktoré patrí aj Minted Poker, tak to v súčasnosti radšej neodporúčam napriek ich veľmi dobrému rakebacku a slabým hráčom.
18. januára som zadával cashout z herne Poker Orion, ktorá je v sieti Everleaf (všetky herne siete majú spoločnú cashier oblasť, takže ak má v tejto oblasti problémy jedna, je to zrejme problém celej siete). Dodnes mi cashout ešte na Moneybookers nebol vyplatený (20 dní) a po kontaktovaní supportu som dostal odpoveď, že majú vysoký počet výberov a sú preťažení, že sa ospravedlňjú za nepríjemnosti a pokúsia sa ho vybaviť čo najskôr. Túto odpoveď som dostal už keď som sa na to pýtal po prvom týždni.
Preto odporúčam vybrať si radšej nejakú inú herňu, ak uvažujete o zmene tej vašej.
18. januára som zadával cashout z herne Poker Orion, ktorá je v sieti Everleaf (všetky herne siete majú spoločnú cashier oblasť, takže ak má v tejto oblasti problémy jedna, je to zrejme problém celej siete). Dodnes mi cashout ešte na Moneybookers nebol vyplatený (20 dní) a po kontaktovaní supportu som dostal odpoveď, že majú vysoký počet výberov a sú preťažení, že sa ospravedlňjú za nepríjemnosti a pokúsia sa ho vybaviť čo najskôr. Túto odpoveď som dostal už keď som sa na to pýtal po prvom týždni.
Preto odporúčam vybrať si radšej nejakú inú herňu, ak uvažujete o zmene tej vašej.
-
Len aby som doplnil informácie zo včera, dnes mi cashout prišiel, takže už je to ok. Napriek tomu trval dosť dlho, takže asi by som v súčasnosti radšej volil iné pokrové herne. Ak uvažujete o výbere novej herne, neviete sa rozhodnúť a chceli by ste sa poradiť, môžete mi napísať súkromnú správu alebo mail na stanley@pokerportal.sk a pozrieme sa spolu ktoré herne by vám mohli vyhovovať
-
Potvrzuji Stenleyho slova, mne trval vyber 3 tydny. Nejlepsi odpoved byla tusim 27. ledna, kdy uz jsem jim psal asi po 4.
"Omlouvame se, ale nas support je pretizen zadostmi o vyber kvuli Vanocum"
Jak by rekl havran .. Never more
"Omlouvame se, ale nas support je pretizen zadostmi o vyber kvuli Vanocum"
Jak by rekl havran .. Never more
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Vkladám preklad vyhlásenia zástupcu Minted Poker na fóre 2+2, ktorý uverejnil včera večer:
Odkaz na pôvodný príspevok je tu: http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... count=8024
Mrzí ma, že musím napísať čo píšem, ale...Vždy som hovoril, že budem otvorený, čestný a priamy.
Práve som som dokončil konferenčný hovor s jedným z riaditeľov Minted Pokru, ktorý do neskorého poobedia komunikoval s predstaviteľmi siete Everleaf. Zajtrajšia tlačová správa oznámi, že sieť Everleaf nebude viac akceptovať hráčov z USA.
Momentálne neviem presný čas, ale bude to veľmi rýchle kvôli hrozbe právnych krokov voči Everleafu ak bude pokračovať v poskytovaní služieb hráčom z USA.
Niekoľko týždňov dozadu Everleaf prišiel o jedného zo svojich amerických peňažných procesorov a časť peňazí bola zadržaná úradom Department of Homeland Security. Tento úrad zaslal Everleafu list aby skončil s aktivitami v USA, inak to presadia silou právne. (Neviem presné detaily).
Majitelia siete Everleaf sa dnes radili s právnikmi a tiež s LGA (Maltese Licensing Authority). Vzhľadom na tieto hrozby a klímu, aká v USA panuje im bolo odporučené radšej trh USA opustiť.
Plne chápem, že to hráčom narobí vrásky na čele, hlavne hráčom z USA, ale tiež by som chcel zdôrazniť že všetky peniaze hráčov v sieti Everleaf – všetkých hráčov, aj hráčov z USA boli oddelené od peňazí siete a herní a sú v bezpečí.
Bol som informovaný, že Everleaf a LGA budú teraz pracovať s Homeland Security na vyplatení peňazí hráčom a proces vyplácania dúfam bude rýchly aby nespôsoboval zbytočné napätie.
Nemám teraz viad podrobností, tak prosím majte strpenie, budem sa snažiť byť nápomocný ako vždy ako to len bude možné.
Všetky peniaze európskych hráčov sú v bezpečí a v Európe Everleaf bude pokračovať v poskytovaní svojich služieb aj naďalej. Jediná viditeľná zmena bude, že celá sieť zmení v blízkej dobe všetky účty na eurové a pri stoloch samozrejme zmiznú hráči z USA.
Viem, že moje pocity asi nikomu koho to zasiahlo veľmi nepomôžu, ale chcel som aby ste vedeli že sa cítim hrozne.
Nie kvôli Minted Poker, my môžeme pokračovať ďalej ako herňa pre európsky trh, ale kvôli tisíckam amerických hráčov, ktorý považovali Minted Poker za svoj pokrový domov.
Poker je súčasťou môjho života viac než 20 rokov a zoznámil som sa s ním práve v USA, preto sa mi nezdá správne sa hráčom z USA kladú prekážky a nemajú možnosť hrať poker, alebo môžu hrať len vo veľmi oklieštenej ponuke.
Chcel by som sa úprimne poďakovať všetkých hráčom z USA a prajem im všetko dobré ohľadom regulácie, o ktorej dúfam že neskončí ako pohroma a že možnosť voľby čo sa týka pokru v USA hráčom ostane.
Všetku komunikáciu od siete Everleaf budem vkladať aj sem.
S pozdravom Neil.
Odkaz na pôvodný príspevok je tu: http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... count=8024
-
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.