From The Ground Up

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: From The Ground Up ?

Odoslaťod sudden 07 Feb 2012 00:35

Tento mesiac zacinam vo velkom style, stalo ma to zatial cca tretinu rollu. Predvcerom som zase zacal hravat 6max a vcera som si stanovil stoploss, ktory ak hitnem tak sa vraciam na NL50. Dokazal som to za 155 minut a zajtra sa ide naspat na NL50. Zistil som, ze ani s 40-50BI sa na NL100 necitim moc dobre a shotovat zase zacnem pravdepodobne s 50BI+

Obrázok
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Jede to

Odoslaťod sudden 11 Feb 2012 00:40

14500 hands, -31BI, -2400$, zo 17 session som mal 3 plusove tento mesiac

zacinam byt dost zufaly, ostava mi 60BI na NL50 overall roll, o A-game nemoze byt ani rec, nedokazem odohrat dlhsiu session v poslednych dnoch, FUCKED UP MINDSET, nedokazem sa na to vobec sustredit a to som sa tesil ako tento mesiac odohram velke volume lebo mam vela casu, FML

rozmyslam co dalej, neviem ci si dam par dni uplne pauzu alebo zleziem este o 1-2 limity nizsie na ukludnenie
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod mino_o 11 Feb 2012 01:08

Doporucujem pauzu, precistenie hlavy. Ktomu si dat nejake motivacne videa/podcasty. Dostat sa do stadia, ze sa budes na session tesit a potom to pojde. Skus 2-3dni vypnut, hrat nejaku PC hru, alebo si pustit maraton serialov a popritom ist niekam von "vyvetrat" s kamosmi. Podla mna hranim na nizzsom limite tomu nepomozes, chce to len nabrat znova sebadoveru a motivaciu.

Za tento príspevok od mino_o poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 11 Feb 2012 02:27

skus napisat do chat konzoly command

/unstuck

Ak to nepomoze, skus pozriet napriklad toto video:

http://blog.palsoft.eu/preco-sa-pokladn ... usmievaju/

Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt este horsie.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod tucniak 11 Feb 2012 05:24

takych swingov som uz mal par(aj lately), pocity ako pises a najcastejsie pomohlo jedno (co pise mino)- najst znovu RADOST z pokru a TESIT sa na session..
nie v zmysle ''teraz uz dam snad aspon 4-5bi hore konecne ved mi nejde a , no ale..sakra..

ale v zmysle'' oh fuck yeah, toto si flatnem na btne, mmm, tuto cast range tu raisujem a strasne ho znicim, callol ma, nevadi, calluje asi s s tymto a tymto, toto vsetko na tejto karte dam dole za druhy barel, bum ho tam,yeeeeah.. :)

gl anyways :)

edit: dalsia vec je ze clovek si uvedomuje podvedome ze to hra na pi**, ale aj tak bude hrat 3-4k ruk denne , v milion (dlhsich ako zvycajne) session, so zlym mindsetom, slaby, netrpezlivy, zacnes ignorovat session reviews (kedze si znechuteny) akurat zavries HM insta po session..ani videa nebavia nic, skratka sa koncentrujes na to co ti ide v tom momente najhorsie--> na hranie lol :D
a potom po 20-30bi sa mozno prinutis si to cele prezriet a zistis ze naratas 15 superspewov, kopu malych weak calls, one-and done no brain river bluffov atd atd atd a rozmyslas, ci si to bol vobec ty....

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod sudden 11 Feb 2012 15:35

tucniak napísal:nie v zmysle ''teraz uz dam snad aspon 4-5bi hore konecne ved mi nejde a , no ale..sakra..

ale v zmysle'' oh fuck yeah, toto si flatnem na btne, mmm, tuto cast range tu raisujem a strasne ho znicim, callol ma, nevadi, calluje asi s s tymto a tymto, toto vsetko na tejto karte dam dole za druhy barel, bum ho tam,yeeeeah.. :)

vystihol si to velmi dobre :good: niektore dni som sa aj celkom tesil na session, ale bolo to v zmysle, ze snad uz konecne nieco vyhram, chvilu sa mi hralo v pohode, ale hned ako som prehraval 1-2BI tak to bolo uplne zle a v tazsich spotoch ma dokazalo rozladit uplne vsetko od villainovho callu az po zlu turn/river kartu, ktoru nemozem barrelovat :D

tucniak napísal:dalsia vec je ze clovek si uvedomuje podvedome ze to hra na pi**, ale aj tak bude hrat 3-4k ruk denne , v milion (dlhsich ako zvycajne) session, so zlym mindsetom, slaby, netrpezlivy, zacnes ignorovat session reviews (kedze si znechuteny) akurat zavries HM insta po session..ani videa nebavia nic, skratka sa koncentrujes na to co ti ide v tom momente najhorsie--> na hranie lol :D
a potom po 20-30bi sa mozno prinutis si to cele prezriet a zistis ze naratas 15 superspewov, kopu malych weak calls, one-and done no brain river bluffov atd atd atd a rozmyslas, ci si to bol vobec ty....

presne to sedi, s jedinym rozdielom, ze som hral velmi malo a kratke sessions, rychlo som to vypinal, mam tam vela 30-60 minutovych session co za normalnych okolnosti nie je vobec standard u mna

inak co sa tyka reviews tak v poslednych dnoch prebiehali asi tak, ze som nervozne odklikal marknute handy z HM bez nejakeho vacsieho rozmyslania a nebol som schopny sa poriadne sustredit ani na videa, ale HM som nevypinal insta, vzdy som sa chvilu znechutene pozeral na graf :D
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod tucniak 11 Feb 2012 20:46

tak tak, to co si popisal k prvemu bodu som nazval netrpezlivost/nestalost a weak v jednom, idealny priklad je flopnes set na xxxss boarde a x/r bet a pride str8 flush a este aj mikulas na river..
a tamt o presne je: flopnes set, tesis sa ze utrhnes pot (uz ked ti callol flop a padla tehla a zase callne) a....:)

to druhe, mozno kazdy nabieha do svojho nestandardu, ja mam odsledovane ze najlepsie hram tak do 60min, vynimocne 90, ty mozno hravas dobre dlhe session a teraz hras inak..

kazdopadne treba odstup a pokoj, robit daco ine chvilku a zacat hrat ked ta to bude tahat
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Bitch please...

Odoslaťod sudden 16 Feb 2012 03:01

Obrázok

tak som si dal dva dni pauzu, predvcerom som sa k tomu vratil, hralo sa mi celkom dobre, odohral som za 3 dni 5 sessions, 13 hodin, necelych 5k ruk, -6 BI :O:

v cashieri mi ostava 9BI (z depositnutych 3300$ 25. januara FML), ak to bustnem pockam kym mi pride rakeback 22.
Obrázok používateľa
sudden

Re: Bitch please...

Odoslaťod yegon 16 Feb 2012 07:37

sudden napísal:v cashieri mi ostava 9BI (z depositnutych 3300$ 25. januara FML), ak to bustnem pockam kym mi pride rakeback 22.

nizsie limity neexistuju?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Bitch please...

Odoslaťod sudden 16 Feb 2012 13:57

yegon napísal:nizsie limity neexistuju?

to nie je cely moj roll, zvysok rollu mam v rakebacku a na MB, dokopy mam este nejakych 55 BI na NL50, myslim, ze suma v casieri nie je az taka dolezita kym mam za co reloadovat pocas session

ale inak uz zacinam uvazovat, ze pojdem o limit nizsie na nejaky cas
Obrázok používateľa
sudden

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!