ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
na WPT máš FDB do 100€,ale odohral som 18k rúk za pár dní a došiel mi od nich ďaľší deposit bonus do 190€,tak fajne aj ten si clearnem
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:nemám najmenší dôvod sa naháňať za volume,4-6 stolov hrám always
ok, som mal z nejakych predchadzajucich postov pocit, ze 9+ tablujes, potom nic
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Zeltzn napísal:What am i doing bad?
Everything and nothing.
1) projektujes, ze ako winning hrac budes vyhravat
well, newsflash. Swingy +/- 10-15BI pre TAGs a 15-25BI pre LAGs su uplne bezne a nic mimoriadne aj pre winning hracov so solid winrate. Kedze shotujes vyssi limit a aj z tych nizsich pravdepodobne nemas nahrane nejak extra vela, je na mieste otazka, aka je Tvoja skutocna winrate? Cim nizsia WR tym vacsie swingy. Preco myslis, ze sa odporucaju 50+BI BR, na vyssie stakes aj 70-100BI rolly? Nie, nie je to preto, ze s 50BI rollom nebustnes, to vobec nie. Ta sanca, ze bustnes 50BI roll je okolo 1-2%, cize tak jeden zo sedemdesiat winning hracov bustne ak nezide na nizsie stakes. A na co vela ludi uplne zabuda je to, ze BR management nie je len o tom, drzat na klientovi XY BI lebo 'book says so' a vyberat vsetok profit. Ten 'safe' BR bol pocitany s tym, ze ak si winner, tak ked na Teba dojde povedzme -40BI swing, tak Tvoj bankroll uz bude mat povedzme 110BI kvoli winnings a v pohode to vykryjes. Lenze vacsina hracov s velkymi BR moveupuje na vyssie stakes len kvoli vyske BR a preto, ze na novom limite by som mal +50BI tak to shotnem, vsak je to safe. Well, it goes both ways, je to safe, ak aj dokazes zist nizsie ked sa nedari (malokto dokaze) namiesto toho chodit vzdy vyssie, ked sa dari (tych by bolo).
2) sample size
za 5k ruk si prehral -10BI, so what?! Ja som par dni dozadu dropol 9BI za 1k ruk. Znamena to nieco? Hral som horsie ako Ty, lebo som prehral viac za menej ruk? Je na tom lepsie hrac, co prehra -10BI na 30k rukach?
Samozrejme, ze nie. Je ovela vacsia pravdepodobnost, ze hrac s -10BI na 30k rukach len pomaly bleeduje money a v skutocnosti to velmi neporaza, hrac s -10BI na 5k rukach si presiel zlym obdobim a na dalsich 10k rukach to hravo nahra naspat aj so slusnym profitom a hrac s -10BI na 1k rukach si zrejme presiel niecim, co volame 'katastrofa'. Setupy, badbeaty, missnute draws, zle herocally, zle bluffy, zly timing, zle zahrate deep spoty etc. (sample ) size matters.
3) co Ta nezabije, to Ta posilni. Ak si schopny si z tohoto nieco zobrat, reviewnut si svoju play, najst leaky a missnute spoty, prinutit sa studovat, najst disciplinu na move down etc, proste nieco, tak to s Teba spravi lepsieho hraca. Lepsi hrac, vacsi WR, vacsi WR menej swingov.
4) you ain't seen nothin' yet...
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali - 3:
- ondoko, sudden, wookie
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Hey guys.
Mám slúchadlá Beats by Dre Studio Monster a mám v nich zabudovaný mike. doteraz mi šlapalo všetko v pohode (mike),ale neviem z akého dôvodu mi nejde mike. Nemám ho zapichnutý v žiadnom jacku ani nič podobné,proste zrazu odmieta spolupracovať..What should be the problem?
Mám slúchadlá Beats by Dre Studio Monster a mám v nich zabudovaný mike. doteraz mi šlapalo všetko v pohode (mike),ale neviem z akého dôvodu mi nejde mike. Nemám ho zapichnutý v žiadnom jacku ani nič podobné,proste zrazu odmieta spolupracovať..What should be the problem?
-
jo to poznám držim palce to sa otoči alebo aj nie a bustneš ako ja Moj prechod na doxxbet mi pochoval BR
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
update:Ja neviem už.. Mám chuť do hrania ako nikdy,chuť sa zlepšovať makať na sebe, no už ani neviem,kedy som mal + session. Rozmýšľam,či to len nezhoršujem tým,že hrám. V každej session si narazím s AK do KK/AA vs megafish,popripade nejaky suck, o thinvb ani nehovorím. Ako sa dokážu posrať boardy,turny,ktoré sa nedajú barelovať atď..
Psychicky to zvládam fajn,len ma to už fakt začína srať,keď vidím tých "regov", čo sedia za počítačom a klikajú v domienke,že sú regovia,pritom za rok beatnu limit because rakeback.
Pritom si myslím,že mám na viac ako len whinovať a rozmýšľať nad tým,či to vôbec zmysel má..
Psychicky to zvládam fajn,len ma to už fakt začína srať,keď vidím tých "regov", čo sedia za počítačom a klikajú v domienke,že sú regovia,pritom za rok beatnu limit because rakeback.
Pritom si myslím,že mám na viac ako len whinovať a rozmýšľať nad tým,či to vôbec zmysel má..
-
Zeltzn napísal:Psychicky to zvládam fajn,len ma to už fakt začína srať...
orly?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Zeltzn napísal:Psychicky to zvládam fajn,len ma to už fakt začína srať...
orly?
srsly!
EDIT: Tak samozrejme v review si nájdem pár spewov v tomto mesiaci,aj keď si myslím,že toto obdobie zvládam fajn,tak sa ma výsledky snažia presvedčiť o tom,že nič zo mňa nebude
-
Z akeho limitu je ten graf? NL25? Ak hej, tak 8BI swing je normal nie? Aj ked za 3k hands to nepotesi ani trochu, ale predsa... ziaden tilt??
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.