Co robit ked nejdu karty?
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
RE: Co robit ked nejdu karty?
treba hrat ak mas na ruke 10 alebo vyssiu kartu, sanca na Royal Flush tu je ;) ...minule prislo na stol 10, Q, K, A vo farbe ale toho Jacka nikto nemal, taka smola
- Jupiter
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Džupiter
šancu na Royal mas ked ti chyba jedna karta a nie štyry, ale možno ti hraš na inej PLANETE :)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
royal
...jasne ze to nehravam, snad ste to nebrali vazne :) ...este sa vyjadrim k tomu K 4, vcera mi to prislo na ruku, normalne by som to nehral, ale inspirovany touto diskusiou som si povedal, ze zo srandy skusim ...a na flop jedna 4, na turn dalsia 4, nakoniec to skoncilo all-in a mojim vitaztvom ...nahoda, ale potesi :)
- Jupiter
re
heh,dnes rano som hral sit and go na P****Stars 1+0.2 buy in 18hracov(ze som to vyhral sa nebudem chvalit) a tudle todle sa stalo...na stole
5432 a nejaka blbost,z toho 4,3,2 zelene.traja sli all in.prvy pohlad,vsetci esa,delba bodov.az ked islo vsetko jednemo som si vsimol,ze mal zelenu 4ku a A :-D
5432 a nejaka blbost,z toho 4,3,2 zelene.traja sli all in.prvy pohlad,vsetci esa,delba bodov.az ked islo vsetko jednemo som si vsimol,ze mal zelenu 4ku a A :-D
- lozi
a nejdou a nejdou
nejhorsi je 22!!nejradsi mam 1010 10A
- richardCZ
- Založený: Feb 2007
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.