[SNG] Rimmer's sitngo open thread
Re: [SNG] Rimmer's sitngo open thread
Uz som si myslel, ze som v sitngo zazil vsetko, ale h***o h***o zlata rybka. Za posledny mesiac -800$ (-70BI) pod EV na 7$ a 15$ SNGckach....
P****Stars.COM - F*cking players every day since 2001.
PS: Vsimli ste si, ze P****Stars vzniklo presne 11.Septembra 2001?
P****Stars.COM - F*cking players every day since 2001.
PS: Vsimli ste si, ze P****Stars vzniklo presne 11.Septembra 2001?
- Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
- Schmeichel23
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
nj toto prave zazivam tiez, a viem presne aky to je pocit ked niekto vyhra za jedno sng viac flipov ako ty za celu session a ty si naposledy dal suckout v roku 2002.
toto mam ja prave na 7 a 15d sngckach...150BI pod EV
toto mam ja prave na 7 a 15d sngckach...150BI pod EV
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
Dneska som sa dostal do takejto celkom funny situacie, som nevedel, co mam v tej chvili robit... Je to 9-men SNG.
Da sa to foldnut a dufat, ze ten deepstak vyradi bigblinda? Alebo callnut a dufat, ze to uz nejako dopadne?
No Limit Hold'em Tournament - t100/t200 Blinds - 4 players - View hand 1727408
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: t8705 43.52 BBs
BB: t1030 5.15 BBs
CO: t1930 9.65 BBs
Hero (BTN): t1835 9.18 BBs
Pre Flop: (t300) Hero is BTN with A 8
1 fold, Hero raises to t1800, SB calls t1700, BB calls t830 all in
Flop: (t4630) Q 2 T (3 players - 1 is all in)
SB checks, Hero checks
Turn: (t4630) 2 (3 players - 1 is all in)
SB bets t200 Hero with 135 chips behind?
Da sa to foldnut a dufat, ze ten deepstak vyradi bigblinda? Alebo callnut a dufat, ze to uz nejako dopadne?
-
ak ten bigstack bude mat lepsiu handu ako short na BB tak je uplne jedno ci tam bude aj tvojich 135 chipov alebo nie, tak ci tak skoncis treti, lebo si mal pred handou vacsi stack ako short...=> call
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
foraid napísal:ak ten bigstack bude mat lepsiu handu ako short na BB tak je uplne jedno ci tam bude aj tvojich 135 chipov alebo nie, tak ci tak skoncis treti, lebo si mal pred handou vacsi stack ako short...=> call
Diky za odpoved. Mas pravdu, vsak je to uplne jasne, uz mi to asi nemysli takto vecer. ja si to nikdy neviem takto rychlo "vypocitat" pocas hry, akonahle su v tom spote traja ludia, je to spanielska dedina pre mna.
Inak tuto ten moj "tricky" allin nemal zmysel, kedze ten bb mal menej chipov ako ja, mal som to tam poslat rovno cele.
-
Co otravujes na entraction na ST?
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
michael163 napísal:Co otravujes na entraction na ST?
To nie som ja, ja hram uz len na P****Stars od Fulltiltu skrachovani.
To bude nejaky menovec, Rimmerov je viacej, ja sam som jedneho stretol volakedy na turnaji na paradise pokri, dokonca to bol cech, tak sme aspon pokecali.
-
nick Ace_Rimmer mi bol viac nez podozrivy kto by to bol povedal ze to bude taka tucktovka:)))
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Keď už michael vyhrabal tento thread, tak sa Rimmer apsoň pochváľ ako sa ti darilo za poslednú dobu
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
Ok, tak maly report na vyziadanie:
Od marca som presiel docasne na KO SNGcka, chcel som tam odohrat nejaku tu solidnu vzorku, vidiet ako to tam vyzera, s planom vratit sa neskor spat na klasicke sitka. Po cashoute som zacal na 7$, zmenil som rozlozenie a pocet stolov, momentalne hravam 20 stolov s rozlozenim stacked, co mi viac vyhovuje, kedze nevidim tie suckouty co schytavam.
Co sa tyka vysledkov, tak nejak sa ani nie je moc cim chvalit , P****Stars ma f(u)ackuje uz asi 2 mesiace v kuse... Aspon ze dnes sa podarila taka trosku lepsia session (+368$, 43% ROI - dnes som pridal 15$ sitka) , ved uz bolo aj na case....
Tu je graf za posledne +/- 4 mesiace, cisty profit $1.100 + nejaky ten slaby RB, adjusted vidite, 150 BI pod EV....
Tento mesiac spravim zase Goldstar (chyba mi uz len nejakych 60 turnajov) a v juli planujem hrat uz len cisto 15$ KOs, potom sa uvidi co dalej.
vsetkym
Od marca som presiel docasne na KO SNGcka, chcel som tam odohrat nejaku tu solidnu vzorku, vidiet ako to tam vyzera, s planom vratit sa neskor spat na klasicke sitka. Po cashoute som zacal na 7$, zmenil som rozlozenie a pocet stolov, momentalne hravam 20 stolov s rozlozenim stacked, co mi viac vyhovuje, kedze nevidim tie suckouty co schytavam.
Co sa tyka vysledkov, tak nejak sa ani nie je moc cim chvalit , P****Stars ma f(u)ackuje uz asi 2 mesiace v kuse... Aspon ze dnes sa podarila taka trosku lepsia session (+368$, 43% ROI - dnes som pridal 15$ sitka) , ved uz bolo aj na case....
Tu je graf za posledne +/- 4 mesiace, cisty profit $1.100 + nejaky ten slaby RB, adjusted vidite, 150 BI pod EV....
Tento mesiac spravim zase Goldstar (chyba mi uz len nejakych 60 turnajov) a v juli planujem hrat uz len cisto 15$ KOs, potom sa uvidi co dalej.
vsetkym
- Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali - 2:
- ___Mortylen___, elladan1
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.