[SNG] Rimmer's sitngo open thread

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

[SNG] Rimmer's sitngo open thread

Odoslaťod A_Rimmer 18 Apr 2011 19:53

Zdravim borci.

Rozhodol som sa zalozit tento thread (zamerne nepisem blog), kedze po tom co SNGcka opustil 7castle, nech mu je zem lahka :D , je tu ludi co multitabluju 9-men turbo sitngo a pisu o tom imo dost malo. Vacsina sitngo blogov je tu od ludi, co hraju multitable sitka, alebo regular speed turnaje a chudak proky to sam nevytrhne. :) Takze vytvaram tento thread hlavne pre ludi, ktori hraju SNGcka, aby sme mohli postovat problemove ruky, svoje vysledky, alebo cokolvek ine, co sa tyka 9men turbo aj nonturbo sitiek.

Len kratko o mne, len aby ste boli zhruba v obraze. Moja jedina investicia do pokru bola 1000 Sk v decembri 2007, ktore som vtedy vlozil na P****Stars s tym, ze uz ich samozrejme nikdy neuvidim. :lol2: Hned som zacal hrat regular speed sitngo, najprv za 1$, potom 5$, 10$ az nakoniec za 20$. Spravil som svojich prvych 1000$ 8-) . Vtedy som hral 1-2 stoly, samozrejme som nemal ani paru o BRM, prisiel downswing, prehral som asi pol BR a povedal som si, ze tadialto cesta nevedie. :) Presunul som cely roll na F****Tilt, kde som dostal rakeback a zacal grindit chvilu 2,20$ a potom 6,50$ turbo sng (asi jun 2010), najprv len 4 stoly, momentalne 8-10 stolov.

Takto vyzera moj "lifetime" $6.50 SNG graf z fulltiltu.co.uk :D .

6,50 lifetime.jpg
6,50 lifetime.jpg (190.92 ) Zobrazená 5546 krát

Stats za posledne 3 mesiace (vsetko $6,50):
Februar: 539 games, +$249,50 profit + RB, ROI: 7,1%
Marec: 647 games, +$546,50 profit + RB, ROI: 13,0%
April zatial: 219 games, +$471,90 profit + RB, ROI: 33,4%

Vdaka neskutocnemu hotrunu :D za posledne 2 mesiace mam safe roll na 12$ sitka, takze oddnes prechadzam na tento level.

Takze wish me luck na $12 SNG. Dufam ze nepojdem nejak vyrazne dole, mojim cielom na april je hrat $12 turnaje aspon niekde okolo BE, dufam ze sa to podari. Kludne prispievajte do tohto threadu, cokolvek co vas napadne, budem sa snazit odpovedat, teda ak sa mi bude prave chciet. :)

:gl:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

18man banned

Odoslaťod haman 18 Apr 2011 20:53

preco len 9man? 18man too different?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: 18man banned

Odoslaťod A_Rimmer 18 Apr 2011 21:11

haman napísal:preco len 9man? 18man too different?

Tak mozes kludne postnut ruky aj z 18men, ale 9men sa mne zda lepsie kvoli vyplatnej strukture. 3/9 bude mat asi mensiu varianciu ako 4/18 podla mna.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Re: [SNG] Rimmer's sitngo open thread

Odoslaťod elladan1 18 Apr 2011 21:54

Veľmi si ma potešil týmto threadom, lebo tiež hrávam tieto 6,50$ turbo sng (pár krát sme sa aj stretli na stoloch) a momentálne prechádzam nepríjemným downswingom a rozmýšlal som nad založením blogu. Odohral som ich zatiaľ len 663. Po prvých 300 som sa cítil ako king a bol som si takmer istý, že to porážam, ale variancia má krátke nohy a dobehla aj mňa. (Môžem postnúť graf, ak to niekoho zaujíma)
No musím sa priznať, že kým sa mi darilo tak som kašlal na "session reviews" a ďalšie vzdelávanie sa, a aj kvôli tomu som v mnohých spotoch neistý, respektíve vôbec netuším ako to správne zahrať a mám pocit, že v kritických handách do vždy zahrám zle.
Ešte by som mal spomenúť, že hrávam len 6 stolov aby som si lepšie mohol všímať hru a niečomu sa aj priučil, ale zas keď vidím ako si stále nabieham do AA a pod. tak ma to len viac tiltuje. Jednu session som skúsil kaskádovať 12 stolov a bola to moja asi najhoršia session ever (čo sa winnings týka), a vlastne začiatok downswingu, tak som sa vrátil k 6 stolom.
Sorry za vyplakávanie, ale mal som potrebu to sem napísať :D
A samozrejme :gl: na 12-kach, aspoň o jedného rega menej na mojich stakes :fish:
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod Marian21x 18 Apr 2011 22:19

Ahoj, tak budem držať palce na 12kach, nech ti idú lepšie, ako mne :gl:

Ostávaš na FTP? Tiež som začínal na 6,50, a do black friday som hrával 24ky, len teraz neviem, čo ďalej. Keďže o status na ironmana, čo som držal už 7 mesiacov, som asi prišiel, traffic tiež išiel veľmi dolu, a podľa mňa aj stoly nie sú také easy, ako boli, keďže som hrával najmä s američanmi v noci. Tak teraz sa pozerám po novej herni, nemáte niekto tip na dáku herňu s dobrým bonus systémom, softom pre 12 a viac tabling sngčiek?

Škoda tých posledných udalostí, na ftp som bol veľmi spokojný.

V každom prípade, GL všetkým miestnym sng grinderom!
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod haman 18 Apr 2011 22:31

Moj nazor:

Ja by som ruky daval bud sem:

1) [SNG] SNG ruky
2) Alebo este lepsie vzdy ako samostatnu temu do Pokrové partie lebo tak je to prehladne a clovek z nadpisu vidi o aku ruku islo.

Ked sa da ruka sem, tak sa izolujeme od nazoru non-SNG hracov, ktory sem nepachnu. Je otazka, ci je to plus alebo minus :D

Zvysok ohladne SNG sem.

Zelam blogu vela zdaru, ja zatial SNG nehram, pauzujem, dokym neuvidim ze funguju vybery ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Mlachi 18 Apr 2011 23:08

Marian21x napísal:
Keďže o status na ironmana, čo som držal už 7 mesiacov, som asi prišiel,

v iron shope sa daju kupit iron dni alebo dokonca cely mesiac ;)
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod Marian21x 18 Apr 2011 23:27

Hej, viem o tom, lenže nie sú už medaily :wall:
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod A_Rimmer 19 Apr 2011 06:59

Marian21x napísal:Škoda tých posledných udalostí, na ftp som bol veľmi spokojný.

No ja som tiez spokojny, zostavam na fulltilte dalej. Budem to asi riesit tak, ze vlozim teraz nejakych 200-250$, odohram 1 session a potom zase dolozim aby som mal na dalsiu, alebo v tom lepsom pripade nieco cashoutnem. :) Budem to takto robit, dokym sa situacia nejak neukludni, tiez sa mi nechce riskovat cely bankroll..

Co sa tyka inych herni, tak imo vela na vyber nie je. Do uvahy pripadaju kvoli trafficu asi len ongame network a ipoker. Tam ale takisto nie su americania, cize ziadna vyhoda proti FTP momentalne... Pre mna nema zmysel tam prechadzat.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod pLAYERsvk 19 Apr 2011 09:14

ide ti to pekne..

podla mna zacni hrat viac stolov naraz, az potom sa posuvaj vyssie.. mikra su super nato ze sa mozes perfektne naucit masstablit..
8-10 stolov je strasne malicko.

Zapni 20 mas 2x taky profit.

Ked sa raz posunies vyssie a budes BE/ minimalny winning player na midstakes, tak nebudes mat priestor nato aby si sa zlepsoval v masstablingu.
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!