[SNG] Rimmer's sitngo open thread
Re: [SNG] Rimmer's sitngo open thread
stopngo je v skratke situacia ked si SHORTSTACK a ak niekto pred tebou raisne nemas fold equity ked to posles preflop.preto iba dorovnavas a na any flopedavas prvy allin.(logicky musis byt oop)
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
pLAYERsvk napísal:...
Vyborny post

- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:

Dufam, ze budes do tohto threadu prispievat castejsie, zide sa nam to.

-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Zdravim borci. Je koniec mesiaca a kedze uz asi tyzden nehram (dnes tiez nie) a nemam co robit, tak som sa rozhodol, ze hodim taky maly report.
V juni som zacal hrat $15 turbo SNGcka na stars. Hned zo zaciatku to islo dost zle, chytil som riadny downswing, z toho potom vyplynula aj moja zla hra, robil som brutalne vela chyb (ako som neskor zistil
), cely mesiac som sa potacal v minuse az nakoniec som skoncil na cca -300$. Nakoniec vdaka asi 240$ na bonusoch som skoncil len v miernom minuse a mohol aspon pokracovat na 15$ leveli aj v Juli.
To bolo asi jedine pozitivum.
Na zaciatku jula som si popozeral HH niektorych mojich turnajov, pozrel nejake videa, zistil som ze som robil az nepochopitelne tahy
. Zmenil som niektore veci a vysledky v juli sa hned dostavili
. Nakoniec bol jul moj najlepsi mesiac odkedy to hram. Aj ked volume nebolo nic moc (aj do roboty treba chodit), s profitom cez 1000$ som spokojny, dost ma ale sklamal P****Stars VIP program, kedze na bonusoch som dostal len mizernych 75$, co je "krasnych" 17% rakeback.
Bankroll utesene narasta (aj na mensiu dovolenku aspon bude
) a pomaly uz pokukavam po 30$ buyinoch, co uz by mala byt konecna stanica, vyssie neplanujem uz ist nikdy. 
V Auguste zostavam este na 15$ turbach, ktore mam pocit ze uz s prehladom beatujem, podobne ako $6,50-ky na fulltilte (lifetime ROI na 15$ mam 4,6%). Objem bude asi dost maly, kedze na tyzden odchadzam na malu dovolenku, chcem odohrat aspon tych 490 ks potrebnych na udrzanie goldstar statusu, uvidim ci sa k tomu dokopem.
Ak by to islo podobne dobre ako v juli a BR dovoli, od septembra skusim shot na 30$ BI. Ale to je este zatial daleko.
vsetkym
V juni som zacal hrat $15 turbo SNGcka na stars. Hned zo zaciatku to islo dost zle, chytil som riadny downswing, z toho potom vyplynula aj moja zla hra, robil som brutalne vela chyb (ako som neskor zistil

Na zaciatku jula som si popozeral HH niektorych mojich turnajov, pozrel nejake videa, zistil som ze som robil az nepochopitelne tahy

V Auguste zostavam este na 15$ turbach, ktore mam pocit ze uz s prehladom beatujem, podobne ako $6,50-ky na fulltilte (lifetime ROI na 15$ mam 4,6%). Objem bude asi dost maly, kedze na tyzden odchadzam na malu dovolenku, chcem odohrat aspon tych 490 ks potrebnych na udrzanie goldstar statusu, uvidim ci sa k tomu dokopem.

-
dufam, ze si si vsimol tie obrovske noznice medzi zelenou a cervenou 

- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Vsimol.
Ale ako hovoril 7castle "Nebud keen na redline"
Sam neviem, co si mam o tej redline mysliet, neverim tomu ze mam len tolko stastia. Taketo noznice mam totiz uz asi 8 mesiacov, od decembra, v podstate kazdu session som brutalne nad redline (aj ked som v minuse, RL je v este vacsom minuse
). Ak si si vsimol, aj pLAYERsvk je takto brutalne nad RL, tak fakt neviem, mozno to HEM nevie dobre vyhodnocovat alebo co.
Vsak uvidime o mesiac. Zatial sa tym nejako netrapim.

-
ja som pod EV 
anyway, GL..

anyway, GL..
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
stale cakame na report z Doxxbetu 

- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:stale cakame na report z Doxxbetu

-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 44 hostí.