Making it to Vietnam
Počet príspevkov: 41 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Making it to Vietnam
Tento blog bude o splneni dvoch cielov:
1. vytvorit z troch ludi, ktori doteraz hrali rekreacne poker poker pros, ktori sa budu pokerom zivit
2. presunut sa do Vietnamu a grindit tam vo vile (taky lacnejsi 2 months 2 millions life)
Od prveho aprila sme prenajali 4 izbovy byt a dvaja z nich by isli byvat tam, vytvorime tam grind room a budem ich coachovat kazdy den, dufam ze do troch mesiacov z nich urobim winning hracov na NL50 FR. Vsetci sa pozname zo strednej skoly, poker sme zacinali hrat spolu, takze tie uplne zaklady tam su. Na to, aby sme sa mohli prestahovat do Vietnamu budeme potrebovat zarobit minimalne 700 dolarov mesacne (co sa da zarobit aj na NL2). Teraz trosku predstavim hracov:
Etny99 (PS.com), Enty99 (PS.fr)(pokerportal nick etny99): Mam 22 rokov poker som zacal hravat v januari 2010 (hral som aj predtym ale to sa neda nazvat pokrom co som robil)cely rok 2011 som hral na ps.com (nl2->nl5->nl10 FR) tento rok som zacal na ps.fr a tam budem aj teraz hrat nl10 a nl25 FR, skusal som aj nl50 a nl100 ( je to aj videt na konci grafu ale to len preto lebo som to doteraz bral ako relax ), az do vcera som to hral popri robote, robil som 2 roky a 3 mesiace policajta a vcera som svoju karieru zavesil na klinec a vydal sa dobrodruznejsou cestou na druhu stranu ma nebavilo vstavat do roboty.
graf - tento rok
report by stakes - tento rok
Soplak (PS.com)(pokerportal nick Soplak):Mam 21 rokov pokru sa venujem cca 5 rokov, momentalne hram NL5 FR 12-16 stolov(1.25bb/100). Predtym som pracoval ako krupier v jednej malej herni.
lifetime graph
Herkules333 (PS.com): Neni este plne rozhodnuty ci do toho pojde snamy (musel by dat vypoved v praci, pretoze popri praci to urcite nestihne (uz sme to skusali), ma cas na rozhodnutie do konca marca
Magorko (PS.com): ja budem plnit ulohu coacha (dufam ze po troch mesiacoch uz to nebude potrebne a budu mna ucit oni ), inak moj vlastny blog je tu blogy-f94/fr-grind-magorko-t6868.html
Mesacny update pridam vzdy aj sem do prveho postu pre tych lenivych, ktorym sa nebude chcet citat, ake limity kto v aky mesiac hraje + graf. Drzte nam palce!
btw ak by niekoho napadlo lepsie meno pre tento blog tak sem snim
1. vytvorit z troch ludi, ktori doteraz hrali rekreacne poker poker pros, ktori sa budu pokerom zivit
2. presunut sa do Vietnamu a grindit tam vo vile (taky lacnejsi 2 months 2 millions life)
Od prveho aprila sme prenajali 4 izbovy byt a dvaja z nich by isli byvat tam, vytvorime tam grind room a budem ich coachovat kazdy den, dufam ze do troch mesiacov z nich urobim winning hracov na NL50 FR. Vsetci sa pozname zo strednej skoly, poker sme zacinali hrat spolu, takze tie uplne zaklady tam su. Na to, aby sme sa mohli prestahovat do Vietnamu budeme potrebovat zarobit minimalne 700 dolarov mesacne (co sa da zarobit aj na NL2). Teraz trosku predstavim hracov:
Etny99 (PS.com), Enty99 (PS.fr)(pokerportal nick etny99): Mam 22 rokov poker som zacal hravat v januari 2010 (hral som aj predtym ale to sa neda nazvat pokrom co som robil)cely rok 2011 som hral na ps.com (nl2->nl5->nl10 FR) tento rok som zacal na ps.fr a tam budem aj teraz hrat nl10 a nl25 FR, skusal som aj nl50 a nl100 ( je to aj videt na konci grafu ale to len preto lebo som to doteraz bral ako relax ), az do vcera som to hral popri robote, robil som 2 roky a 3 mesiace policajta a vcera som svoju karieru zavesil na klinec a vydal sa dobrodruznejsou cestou na druhu stranu ma nebavilo vstavat do roboty.
graf - tento rok
report by stakes - tento rok
Soplak (PS.com)(pokerportal nick Soplak):Mam 21 rokov pokru sa venujem cca 5 rokov, momentalne hram NL5 FR 12-16 stolov(1.25bb/100). Predtym som pracoval ako krupier v jednej malej herni.
lifetime graph
Herkules333 (PS.com): Neni este plne rozhodnuty ci do toho pojde snamy (musel by dat vypoved v praci, pretoze popri praci to urcite nestihne (uz sme to skusali), ma cas na rozhodnutie do konca marca
Magorko (PS.com): ja budem plnit ulohu coacha (dufam ze po troch mesiacoch uz to nebude potrebne a budu mna ucit oni ), inak moj vlastny blog je tu blogy-f94/fr-grind-magorko-t6868.html
Mesacny update pridam vzdy aj sem do prveho postu pre tych lenivych, ktorym sa nebude chcet citat, ake limity kto v aky mesiac hraje + graf. Drzte nam palce!
btw ak by niekoho napadlo lepsie meno pre tento blog tak sem snim
Naposledy upravil magorko dňa 14 Mar 2012 16:53, celkovo upravené 8 krát.
- Za tento príspevok od magorko poďakovali - 7:
- 3Sammy, nabokow, Napolleon, poldinhoo, Schmeichel23, Stanley VII, vlade
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Re: Making it to Vietnam
keby bolo nieco take pre 6-max hracov, idem do toho o vietname tak trosku snivam poslednych par mesiacov
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
preco prave do vietnamu ?
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
tak neries a chod... okrem pruseru v Bangkogu kde nikto neveril ze moze byt aj pas bez peciatky cez cely svet ...tak 50 minut zmeskali zozvaranu laosku trubu......
ale krajsie baby som v zivote nevidel...
skusk mekong a luang prabang...
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
cercerBTSSK napísal:tak neries a chod... okrem pruseru v Bangkogu kde nikto neveril ze moze byt aj pas bez peciatky cez cely svet ...tak 50 minut zmeskali zozvaranu laosku trubu......
3/4 tvojich postov nerozumiem...som jediný ?
- Za tento príspevok od Komedia poďakovali - 3:
- 3Sammy, sudden, TomMolivan
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:3/4 tvojich postov nerozumiem...som jediný ?
som na tom podobne, uz ten v diskusii k o´sharkovi som nejak nepobral
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- Miham
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Velmi zaujimava myslienka, drzim Vam palce
Vietnam?
Co je take zaujimave na Vietname? Nizke naklady na zivobytie?
Na Slovensku je tak draho?
Dufam ze potom budete reportovat, co a ako.
Vznikne nieco ako Doyles Room?
Vietnam?
Co je take zaujimave na Vietname? Nizke naklady na zivobytie?
Na Slovensku je tak draho?
Dufam ze potom budete reportovat, co a ako.
Vznikne nieco ako Doyles Room?
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Inak držím palce v chalange
Celkom obdivujem tvojho kamoša čo odohral pol M. rúk na NL5 a vyhral 200 dolarov...to by ma skor demotivovalo hrať poker ako motivovalo
Celkom obdivujem tvojho kamoša čo odohral pol M. rúk na NL5 a vyhral 200 dolarov...to by ma skor demotivovalo hrať poker ako motivovalo
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
... je to mozne ze mnohych by to demotivovalo.. bohuzial ... ja som skor opacny ...tvrdohlavy...a mozno naivny.. alebo proste blby.. Bohuzial napriek mnohym literaturam, a videam som proste stale BE ... mozno len nemam cit pre hru...alebo proste robim len chyby ktore som "nauceny".. ale sak snad raz....vyplavam..
- soplak
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Počet príspevkov: 41 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.