kazdopadne

magorko napísal:Do Vietnamu sme sa rozhodli ist preto, ze moj otec je z Vietnamu a isiel by tam snamy, takze takmer o vsetko by sa tam staral on, rozmyslal som medzi Dom. republikou, Thajskom, Filipinmi a Vietnamom
ceny su tam dva krat nizsie, priemerna mzda je tam okolo 200 dolarov, videl som tam vily 5 spalni, 5 kupelni, sauna, bazen, obyvacka za 1500 dolarov mesacne, co je fakt super cena a to pocitam ze ked tam prideme a vybavime to na mieste tak to bude este lacnejsie
urcite to nebude lahke naucit ich porazat NL50 do 3 mesiacov, ale myslim ze ked kazdy den budeme snimi u toho sediet a hovorit im kde robia chyby tak sa budu zlepsovat velmi rychlo
toho ze by sme hrali 4 u jedneho stolu sa vobec nebojim, som zvyknuty hrat na stoloch kde je jedna fish a 7 regov a je to EV+ a dalsia vec je ze nebudeme hrat 24 stolov a nikomu nekazem aby hral na P****Stars a aj tak by nas to nemalo pustat na jeden stol ak budeme mat rovnaku IP
cercerBTSSK napísal:tak neries a chod... okrem pruseru v Bangkogu kde nikto neveril ze moze byt aj pas bez peciatky cez cely svet...tak 50 minut zmeskali zozvaranu laosku trubu......
ale krajsie baby som v zivote nevidel...
skusk mekong a luang prabang...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 3 hostí.