Making it to Vietnam

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Making it to Vietnam

Odoslaťod HypAA 14 Mar 2012 04:28

bude to velmi tazke spravit z tychto hracov(okrem magorka:) winning nl50 regov na najtazsej herni sveta.. hlavne ked ma vacsina odohratych takmer 0.5mil ruk a svoje leake strasne zautimatizovane..

kazdopadne :gl:
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod Marcel73 14 Mar 2012 07:51

Aby to neskoncilo tak, ze na vacsine stolov budete sediet styria a tym padom tretinu ruk sa vam neoplati ani hrat.
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod magorko 14 Mar 2012 15:42

Do Vietnamu sme sa rozhodli ist preto, ze moj otec je z Vietnamu a isiel by tam snamy, takze takmer o vsetko by sa tam staral on, rozmyslal som medzi Dom. republikou, Thajskom, Filipinmi a Vietnamom
ceny su tam dva krat nizsie, priemerna mzda je tam okolo 200 dolarov, videl som tam vily 5 spalni, 5 kupelni, sauna, bazen, obyvacka za 1500 dolarov mesacne, co je fakt super cena a to pocitam ze ked tam prideme a vybavime to na mieste tak to bude este lacnejsie

urcite to nebude lahke naucit ich porazat NL50 do 3 mesiacov, ale myslim ze ked kazdy den budeme snimi u toho sediet a hovorit im kde robia chyby tak sa budu zlepsovat velmi rychlo

toho ze by sme hrali 4 u jedneho stolu sa vobec nebojim, som zvyknuty hrat na stoloch kde je jedna fish a 7 regov a je to EV+ a dalsia vec je ze nebudeme hrat 24 stolov a nikomu nekazem aby hral na P****Stars a aj tak by nas to nemalo pustat na jeden stol ak budeme mat rovnaku IP

Za tento príspevok od magorko poďakovali - 2:
3Sammy, tr1p
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod magorko 14 Mar 2012 16:52

updatnuta prva strana - etny
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod Komedia 14 Mar 2012 18:13

quitnúť PZSR...vy máte kopec odvahy :shock: tak to vám želám ešte viac šťastia :poklona:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod etny99 14 Mar 2012 20:12

Obrázok

Uploaded with ImageShack.us
Dnesna session nl10 nl25
52min.
Teraz si pojdem zahrat hokej a vecer dam mozno este jednu session ked nepojdem na pivo. 8-)
etny99

Založený: Mar 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tr1p 15 Mar 2012 07:54

magorko napísal:Do Vietnamu sme sa rozhodli ist preto, ze moj otec je z Vietnamu a isiel by tam snamy, takze takmer o vsetko by sa tam staral on, rozmyslal som medzi Dom. republikou, Thajskom, Filipinmi a Vietnamom
ceny su tam dva krat nizsie, priemerna mzda je tam okolo 200 dolarov, videl som tam vily 5 spalni, 5 kupelni, sauna, bazen, obyvacka za 1500 dolarov mesacne, co je fakt super cena a to pocitam ze ked tam prideme a vybavime to na mieste tak to bude este lacnejsie

urcite to nebude lahke naucit ich porazat NL50 do 3 mesiacov, ale myslim ze ked kazdy den budeme snimi u toho sediet a hovorit im kde robia chyby tak sa budu zlepsovat velmi rychlo

toho ze by sme hrali 4 u jedneho stolu sa vobec nebojim, som zvyknuty hrat na stoloch kde je jedna fish a 7 regov a je to EV+ a dalsia vec je ze nebudeme hrat 24 stolov a nikomu nekazem aby hral na P****Stars a aj tak by nas to nemalo pustat na jeden stol ak budeme mat rovnaku IP

parada :good: drzim palce a dufam,ze tento blog bude pravidelne aktualizovany :Bravo:
tr1p

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod korki 15 Mar 2012 09:30

Je to sranda a budem vam drzat palce (Vietnam je tiez dlho moj sen) ale zhrniem celu diskusiu do dvoch slov: Vam JE*E ;) (musel som to napisat tak hrubo)
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Odoslaťod TomMolivan 15 Mar 2012 12:43

cercerBTSSK napísal:tak neries a chod... okrem pruseru v Bangkogu kde nikto neveril ze moze byt aj pas bez peciatky cez cely svet :fish: ...tak 50 minut zmeskali zozvaranu laosku trubu......
ale krajsie baby som v zivote nevidel...
skusk mekong a luang prabang...

Nepochopiteľnosť cercerovho postu a chaotickosť z neho vyplývajúca v tomto prípade (vzhľadom na tému Vietnam) vyznieva ešte o to komickejšie, že Bangkok je hlavné mesto Thajska, Luang Prabang je v Laose a Mekong je rieka :D

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali - 4:
aNdr3Jo, haman, nabokow, tucniak
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod yegon 15 Mar 2012 15:49

gl chlapi chvalim taketo ciele :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!