Making it to Vietnam
Počet príspevkov: 41 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Making it to Vietnam
bude to velmi tazke spravit z tychto hracov(okrem magorka:) winning nl50 regov na najtazsej herni sveta.. hlavne ked ma vacsina odohratych takmer 0.5mil ruk a svoje leake strasne zautimatizovane..
kazdopadne
kazdopadne
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Aby to neskoncilo tak, ze na vacsine stolov budete sediet styria a tym padom tretinu ruk sa vam neoplati ani hrat.
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Do Vietnamu sme sa rozhodli ist preto, ze moj otec je z Vietnamu a isiel by tam snamy, takze takmer o vsetko by sa tam staral on, rozmyslal som medzi Dom. republikou, Thajskom, Filipinmi a Vietnamom
ceny su tam dva krat nizsie, priemerna mzda je tam okolo 200 dolarov, videl som tam vily 5 spalni, 5 kupelni, sauna, bazen, obyvacka za 1500 dolarov mesacne, co je fakt super cena a to pocitam ze ked tam prideme a vybavime to na mieste tak to bude este lacnejsie
urcite to nebude lahke naucit ich porazat NL50 do 3 mesiacov, ale myslim ze ked kazdy den budeme snimi u toho sediet a hovorit im kde robia chyby tak sa budu zlepsovat velmi rychlo
toho ze by sme hrali 4 u jedneho stolu sa vobec nebojim, som zvyknuty hrat na stoloch kde je jedna fish a 7 regov a je to EV+ a dalsia vec je ze nebudeme hrat 24 stolov a nikomu nekazem aby hral na P****Stars a aj tak by nas to nemalo pustat na jeden stol ak budeme mat rovnaku IP
ceny su tam dva krat nizsie, priemerna mzda je tam okolo 200 dolarov, videl som tam vily 5 spalni, 5 kupelni, sauna, bazen, obyvacka za 1500 dolarov mesacne, co je fakt super cena a to pocitam ze ked tam prideme a vybavime to na mieste tak to bude este lacnejsie
urcite to nebude lahke naucit ich porazat NL50 do 3 mesiacov, ale myslim ze ked kazdy den budeme snimi u toho sediet a hovorit im kde robia chyby tak sa budu zlepsovat velmi rychlo
toho ze by sme hrali 4 u jedneho stolu sa vobec nebojim, som zvyknuty hrat na stoloch kde je jedna fish a 7 regov a je to EV+ a dalsia vec je ze nebudeme hrat 24 stolov a nikomu nekazem aby hral na P****Stars a aj tak by nas to nemalo pustat na jeden stol ak budeme mat rovnaku IP
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
updatnuta prva strana - etny
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
quitnúť PZSR...vy máte kopec odvahy tak to vám želám ešte viac šťastia
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Uploaded with ImageShack.us
Dnesna session nl10 nl25
52min.
Teraz si pojdem zahrat hokej a vecer dam mozno este jednu session ked nepojdem na pivo.
- etny99
- Založený: Mar 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
magorko napísal:Do Vietnamu sme sa rozhodli ist preto, ze moj otec je z Vietnamu a isiel by tam snamy, takze takmer o vsetko by sa tam staral on, rozmyslal som medzi Dom. republikou, Thajskom, Filipinmi a Vietnamom
parada drzim palce a dufam,ze tento blog bude pravidelne aktualizovany
- tr1p
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Je to sranda a budem vam drzat palce (Vietnam je tiez dlho moj sen) ale zhrniem celu diskusiu do dvoch slov: Vam JE*E (musel som to napisat tak hrubo)
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
cercerBTSSK napísal:tak neries a chod... okrem pruseru v Bangkogu kde nikto neveril ze moze byt aj pas bez peciatky cez cely svet ...tak 50 minut zmeskali zozvaranu laosku trubu......
ale krajsie baby som v zivote nevidel...
skusk mekong a luang prabang...
Nepochopiteľnosť cercerovho postu a chaotickosť z neho vyplývajúca v tomto prípade (vzhľadom na tému Vietnam) vyznieva ešte o to komickejšie, že Bangkok je hlavné mesto Thajska, Luang Prabang je v Laose a Mekong je rieka
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali - 4:
- aNdr3Jo, haman, nabokow, tucniak
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
gl chlapi chvalim taketo ciele
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 41 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.