Napolleon - SNG - HT - 5max (doxxbet)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Napolleon - SNG - HT - 5max (doxxbet)

Odoslaťod Napolleon 19 Mar 2012 15:45

Zdravím pokerportal,
volám sa Oliver "Napolleon" a rád by som si tu vytvoril blog. Písal by som sem pravidelne výsledky mojich session, nejako ich komentoval, posťažoval alebo sa pochválil a v prvom rade opýtal sa Vás na problematické handy. Prípadne sa poradil čo hrám zle a tým pádom by som tu rád našiel svojich mentorov, a tak posúval svoju hru vpred.

Začnem od toho ako som sa dostal k pokru....

Kapitola 1.

Online poker som hral prvý krát asi pred 7 mesiacmi. Zaregistroval som sa na B**n, poslal tam len 10€ lebo som sa nudil a chcel to skúsiť. Samozrejme asi do týždňa som to dropol. Asi po mesiaci sa to zopakovalo a potom som si povedal, že sa chcem naučiť poker hrať a stať sa vyhrávajúcim hráčom.

Ďalšie mesiace som trávil predovšetkým študovaním hry a hraním freerollov. Už to ani nespočítam ale videl som nejakých 100+ hodín náučných videi a prečítal desiatky článkov. Ak sa mi niečo málo podarilo vyhrať hneď som to zasa prehral... Hrával som predovšetkým SnG - Double or Nothing O.55 alebo NL4 6-max.

Asi pred mesiacom som si prečítal tu článok o "magorkovi" a prečítal si za noc ( :) ) jeho blog čo ma dosť inšpirovalo a motivovalo neprestať.

A tak sa dostávam k 12.3. 2012 kedy na mojom účte svietilo 2.45$ a rozhodol som sa skúsiť fullring NL4. Začal som s jedným stolom a keď sa mi podarilo zdabliť otvoril som vždy nový. Deň som ukončil s 13.11$.
13.3. začal som s 3 stolmi, postupne pridával až na 6 a deň som skončil s 25.75$.
14.3. 4-6 stolov ako na hojdačke a nakoniec 27.21$.
15.3. 32.75$
16.3. ocitol som sa v tilte. 4 krát za session som nevytočil AA preflop ALL IN, 2 krát odpálil KK PF proti AA a pár krát sa "trafil" s menším setom proti väčšiemu. Spolu s CG som v tom čase hral MTT s buy inom 1+0.2 Lucky Dollar Rebuy s 12 min. levelmi v ktorom sa mi nejakým zázrakom podarilo dostať až do HU v ktorom toho nemám veľa odohratého a prehral som ale +45$ potešilo. :) deň sa mi tak podarilo ukončiť s 62$.
17.3. pokračujem stále v tilte a deň končím v prvej mínusovej session s 50.91$ na účte.
18.3. sa konečne dostávam do svojej A-game. Posledné dni hrám 6-9 stolov NL4 - FR a to tak v 1-3 hodinových session pri asi 1000-2000 rukách denne. deň som skončil s 91.42$.

Je nutné dodať, že zatiaľ hrám bez statov ale ak sa mi podarí pokračovať v takomto trende chcem si kúpiť Holdem Manager alebo Poker Tracer. (ktorý je lepší?)
Teraz je mojím prvotným cieľom dostať sa na nejakých 150€ a presunúť 100€ do herne PS pretože B**n má dosť malú hráčsku základňu aj keď hráči sú dosť slabý ale ťažko sa hľadajú dobré a plné stoly. Ďalej je to hlavne kvôli rakebacku pretože toho dosť narekujem a B**n nič také neponúka a jeho VIP program sa mi zdá dosť slabý.

Zatial je to všetko. Ďakujem všetkým ktorí budú môj blog čítať a pomáhať/smiať sa mi a tým pádom ma posúvať vpred. :) Dúfam, že pomôžem aj iným začínajúcim hráčom zlepšovať sa.
zatial prajem všetkým :gl:
Naposledy upravil Napolleon dňa 29 Máj 2013 19:49, celkovo upravené 1 krát.
Napolleon

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 75 krát/5 krát

Re: Napolleon - CG-NLTH-FR "Cesta z dola hore"

Odoslaťod Stanley VII 19 Mar 2012 16:33

Čau Napolleon!

Držím palce, nech sa ti darí. Čo by som ti ja odporučil na začiatku je nehrať naraz cash games aj turnaje, pretože obidve potrebujú inú stratégiu hry a keď budeš hrať obe naraz, tak hrozí, že budeš do obidvoch prenášať určité ťahy alebo stratégie, ktoré patria na iný typ hry.

Ak chceš hrať pre zábavu, treba sa zabávať a hrať všetko čo chceš, ale ak chceš hlavne vyhrávať, mal by si sa špecializovať :) Lepšie byť pro v jednom type hry ako podriemerný vo všetkých :)

Píšeš, že rakuješ dosť veľa, na NL4 to asi zas tak veľa nebude, ale každý rakeback pomôže. Ako si písal, B**n nieje v smere čo sa VIP programu týka zrovna najštedrejší, ale obávam sa, že pre P****Stars v tvojom prípade iné platiť nebude, lebo tam dosahujú dobrý rakeback len hráči, ktorí rakujú naozaj poriadne čísla.

Alebo hráš také kvantá rúk ako magorko, keď už si ho spomínal? :) Lebo v takom prípade sa dá ozaj spraviť dosť vysoká rake aj na tak nízkych stakes. :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Napolleon 19 Mar 2012 16:43

To MTT som hral len preto, že som mal vstupenku a ani som sa tomu niak nevenoval... hral som naplno CG až keď som sa dostal okolo ITM som všetko vypol a hral len to MTT... inák hrám čisto FL NLCG...
nák
hrám 1-2k rúk denne... na magorka nemám ale postupne sa budem snažiť tomu priblížiť :)
nenarakujem až tak veľa ale určite nechcem hrať NL4 stále a tak bude pre budúcnosť lepšie sa presunúť hneď... a aj malý rakeback pomôže :)
Napolleon

Odoslaťod Stanley VII 19 Mar 2012 17:27

1k-2k rúk denne je celkom dosť :)

Pýtal si sa ešte na to, čo je lepšie, či HM alebo PT3. V podstate je jedno, ktorý budeš používať, ja mám radšej HM, ale to je možno tým, že som si na neho jednoducho zvykol, začal som ho používať skôr a preto sa v ňom aj lepšie vyznám. Na HM máš 2 týždne skúšobnú dobu, na PT je skúšobná doba dokonca 2 mesiace, takže kľudne už môžeš tieto softy začať používať zadarmo a učiť sa s nimi pracovať, ak máš chuť. Zároveň si ich môžeš sám porovnať a uvidíš sám, čo sa ti viacej pozdáva.

Kým budeš čistiť na P****Stars bonus k prvému vkladu, tak to bude ok, určite dostaneš späť z rake viac než na bwine bez bonusu. A ak si na Stars zaregistrovaný cez PokerPortal, môžeš si tam 3x týždenne zahrať aj freeroll o $50, ktorý hráva cca 85 hráčov, z ktorých niektorí sú sitout, takže skončiť ITM by nemusel byť až taký problém a pri malom bankrolle poteší každý dolár.
Viac info o freerolloch je tu: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... x-tyzdenne (síce som ti pred chvíľou radil špecializovať sa, ale zadarmo je zadarmo, ikeď aj čas venovaný hraniu freerollu má svoju cenu).
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Napolleon 20 Mar 2012 18:37

19.3. som odohral niakych 1500 rúk s bilanciou -5.5 $, nainštaloval som si Poker Tracker Trial a pomali sa učím v tom robiť.. je to super vec a určite si kúpim plnú verziu (alebo HM)...

20.3 -dnes mám za sebou už jednu dlhšiu session... skúsil som hrať 15 stolov a dá sa to aj keď sa ešte na to necítim :)
Obrázok

pomaly skúšam hrať NL 10 po 155 rukách tam som +7.5$ hrám extrémne tight 6/4...
ešte možno skúsim dnes jednu kratšiu session ale teraz si dám pauzu :)
Napolleon

Odoslaťod magorko 21 Mar 2012 01:49

gl, napredujes limitmi sto krat rychlejsie nez ja :)
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 21 Mar 2012 04:13

hrám extrémne tight 6/4

Spoiler:
ban imo :angel:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod VNPK 21 Mar 2012 04:52

___Mortylen___ napísal:hrám extrémne tight 6/4

Spoiler:
ban imo :angel:

Na tu vetu mi hned vyskocilo .. contradictio in adjecto :D, asi by lip znelo folduji extremne loose.
Mozna to bude nova cesta k penezum a slave, "hrat" 6/4 spolu s total agresiv BRM .. :gl:
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod obivano 21 Mar 2012 07:16

Gl ;)
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod Napolleon 21 Mar 2012 14:23

NL10 len skúšam jeden stôl a pri tom hrám 5-10 NL4... povedal som si, že 1BI obetujem... trošku nedodržujem BRM ale aspoň ma to núti zahadzovať hlúposti... možno je to hlúposť ale skúsim to :D myslite si čo chcete :D vraj odvážnemu šťastie praje :D
GL všetkým a držte mi prosím palce :gl:
Napolleon

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!