Update soplak:
Uploaded with
ImageShack.ustoto je graf odkedy soplaka coachujem, za 4 mesiace sa dostal z NL2 na NL25, takze som fakt hrdy na to ako zatial maka (najviac z nasej skupiny), predpokladam ze bude shotovat NL100 do konca roka takymto tempom, je tam este kopec leakov ktore treba opravit, priemerne hrava 9 stolov
Update etny99:
[13. 8. 2012 4:10:14] etny99:
momentalne hrava NL10-NL25 na ps.fr, co je sice viac soft ale je tam aj vyssi rake, takze nemozem povedat ci je to lahsie/tazsie, no progres je velmi maly a volume tiez, este ani jeden mesiac nedal viac nez 100 hodin, zlepsuje sa ale bude musiet makat viac
a tak som vymyslel novu motivaciu pre nas troch, planujem kupit tieto sosky (stoja okolo 13 e)
Uploaded with
ImageShack.usk tomu objednam nalepovaci stitok (0.40e), pravdepodobne si dame nazov UGL a pod to datum (prvych 15 dni alebo poslednych 13-16 dni), kazdy mesiac bude mozne vyhrat dve sosky, jednoducho kto odohra najviac hodin v prvu alebo druhu polovicu mesiaca vyhra sosku, pricom sa do toho pocita aj coaching (aby sme to nezanedbavali), dalej by sme mohli kupit nejaky naramok pre toho, kto da prvy 200/210/220 atd hodin (ak ma niekto dobry napad na predmet pre tieto milniky, nemusi byt ani naramok tak hadzte linky, cena predmetu nech je okolo 100 euro, takisto aj ak ste videli nejake peknejsie sosky (nie moc drahe, nech sa to da kupit kazde dva tyzdne)
dalej je tu novy hrac Sjuzanee, len unho netusim vobec ako to je, pretoze stale chodi do prace (policajt), poker hra dobre, ma chut sa ucit tak uvidime ako to nakonec bude, Herkules333 to vzdal (neviem ci som to uz pisal, neupdatoval som to dlho), dalej robi policajta, no do toho zacal hrat sng turnaje a uci sa to zatial sam, tak mozno ho to chytne aj ked velku nadej tomu nedavam