Novinka SK scény: vedenie CCC Bratislava v diskusii s hráčmi

Diskusia ku krátkym správam

Novinka SK scény: vedenie CCC Bratislava v diskusii s hráčmi

Odoslaťod admin 02 Apr 2012 11:23

Diskusia ku krátkej správe: Novinka SK scény: vedenie CCC Bratislava v diskusii s hráčmi!!!

Po piatokovom turnaji PokerPortal Bounty Hunter, sa v našej reportáži rozpútala búrlivá diskusia na tému garancia vs prizepool. Vedenie CCC sa na to rozhodlo reagovať veľmi neobvyklým krokom v našich končinách, verejnou diskusiou manažéra s hráčmi! Dnes o 18:00h ste všetci vítaní v priestoroch CCC Bratislava, kde na Vás okrem free občerstvenia čaká jedinečná príležitosť vyjadriť sa, niečo zmeniť a spoločnými silami tak posunúť slovenský poker o krok vpred.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Novinka SK scény: vedenie CCC Bratislava v diskusii s hráčmi

Odoslaťod Obex 02 Apr 2012 16:44

thumbs up :D
Obex

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/4 krát

Odoslaťod ramzey 02 Apr 2012 17:13

Som zvedavy kolko tych ludi co pindali aj realne pridu :D

Za tento príspevok od ramzey poďakovali :
Tomqe
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod DevilMayCry 02 Apr 2012 17:59

ramzey napísal:Som zvedavy kolko tych ludi co pindali aj realne pridu :D

ten kto tam chodi pravidelne hravat, ma dobre, trefne pripomienky, chce povedat svoj nazor tak pre takeho je to uplne maximalne fajn prilezitost vyjadrit sa a bude to len jeho smola ak to nevyuzije. Lebo ak tam napride aspon par ludi tak pochybujem ze niekedy v buducnosti by sme sa dockali takejto moznosti otvorene si pohovorit s klubom. ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod ramzey 02 Apr 2012 18:03

19,00 a nikde nikto :(
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod DevilMayCry 02 Apr 2012 18:11

ramzey napísal:19,00 a nikde nikto :(

nemozem na nikoho kydat ze preco tam nesiel, lebo tam niesom ani ja (nemyslim si zeby bol niekto na moj nazor zvedavy kedze som tam este nebol ani raz) ale je to skoda. :(
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod pegas1975x 02 Apr 2012 19:21

ja niesom z BA takze aj tak by som neprisiel.Ale nebolo to organizovane tak trochu na rychlo? Vcera vecer napisane ze dnes bude stretnutie? Nebolo by lepsie nechat tomu aspon 2-3 dni? Vela ludi to mozno ani necitalo alebo uz mali iny program.
Tolko moj nazor.

PS: Teda ale aspon niekto tam ist fakt mohol.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod janko 02 Apr 2012 20:38

Asi by bolo lepšie zorganizovat diskusiu počas nejakeho vetšieho turnaja ked je.
janko

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod lacored 02 Apr 2012 21:43

Mne osobne je dost luto ze sa nikto neukazal, sedel som tam od 17:30 a kecal s manazerom.Napad urobit to pocas nejakeho vacsieho eventu nieje vobec zly, takze by som navrhol, aby sa nieco take zorganizovalo pred pokerstrategy.com series, ktory sa kona 13-15.4... co na to poviete, samozrejme ak to vyhovuje aj vedeniu ccc...

Ak budu stale vsetci len kecat tu na pp.sc., nikdy nicoho nedosiahneme, a ja by som chcel aby sa poker na slovensku stale zlepsoval, aby sa zvacsovala komunita, zlepsila uroven slovenskych hracov, klubov,..tak preco to nevyskusat, ked mame prilezitost diskutovat...

:gl:

Za tento príspevok od lacored poďakovali - 2:
haman, ramzey
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod trgy 02 Apr 2012 22:20

Nesnazim sa byt nejaky patriot, ale to co je v BA uplna prevratna novinka na SK scene som zazil cez pokermasters miniseries v KE. Po vypadnuti z turnaja som mal asi polhodinovy rozhovor s majitelom kasina o akciach, o veciach, ktore by sa dali zlepsit a myslim, ze to bol maximalne otvoreny rozhovor, kde si nemal problem vypocut nazor "obycajnych" hracov :poklona: Samozrejme takyto krok zo strany CCC vitam a myslim, ze to je posun vpred - snad aj na zaklade podnetov od hracov sa pokrove prostredie na SK posunie opat dalej :gl:
trgy

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 21 krát/35 krát

Ďalšia

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!