Po piatokovom turnaji PokerPortal Bounty Hunter, sa v našej reportáži rozpútala búrlivá diskusia na tému garancia vs prizepool. Vedenie CCC sa na to rozhodlo reagovať veľmi neobvyklým krokom v našich končinách, verejnou diskusiou manažéra s hráčmi! Dnes o 18:00h ste všetci vítaní v priestoroch CCC Bratislava, kde na Vás okrem free občerstvenia čaká jedinečná príležitosť vyjadriť sa, niečo zmeniť a spoločnými silami tak posunúť slovenský poker o krok vpred.
Novinka SK scény: vedenie CCC Bratislava v diskusii s hráčmi
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Novinka SK scény: vedenie CCC Bratislava v diskusii s hráčmi
Diskusia ku krátkej správe: Novinka SK scény: vedenie CCC Bratislava v diskusii s hráčmi!!!
Po piatokovom turnaji PokerPortal Bounty Hunter, sa v našej reportáži rozpútala búrlivá diskusia na tému garancia vs prizepool. Vedenie CCC sa na to rozhodlo reagovať veľmi neobvyklým krokom v našich končinách, verejnou diskusiou manažéra s hráčmi! Dnes o 18:00h ste všetci vítaní v priestoroch CCC Bratislava, kde na Vás okrem free občerstvenia čaká jedinečná príležitosť vyjadriť sa, niečo zmeniť a spoločnými silami tak posunúť slovenský poker o krok vpred.
-
admin - Príspevky: 22503
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: Novinka SK scény: vedenie CCC Bratislava v diskusii s hráčmi
Som zvedavy kolko tych ludi co pindali aj realne pridu
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:Som zvedavy kolko tych ludi co pindali aj realne pridu
ten kto tam chodi pravidelne hravat, ma dobre, trefne pripomienky, chce povedat svoj nazor tak pre takeho je to uplne maximalne fajn prilezitost vyjadrit sa a bude to len jeho smola ak to nevyuzije. Lebo ak tam napride aspon par ludi tak pochybujem ze niekedy v buducnosti by sme sa dockali takejto moznosti otvorene si pohovorit s klubom.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
19,00 a nikde nikto
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:19,00 a nikde nikto
nemozem na nikoho kydat ze preco tam nesiel, lebo tam niesom ani ja (nemyslim si zeby bol niekto na moj nazor zvedavy kedze som tam este nebol ani raz) ale je to skoda.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
ja niesom z BA takze aj tak by som neprisiel.Ale nebolo to organizovane tak trochu na rychlo? Vcera vecer napisane ze dnes bude stretnutie? Nebolo by lepsie nechat tomu aspon 2-3 dni? Vela ludi to mozno ani necitalo alebo uz mali iny program.
Tolko moj nazor.
PS: Teda ale aspon niekto tam ist fakt mohol.
Tolko moj nazor.
PS: Teda ale aspon niekto tam ist fakt mohol.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Asi by bolo lepšie zorganizovat diskusiu počas nejakeho vetšieho turnaja ked je.
- janko
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Mne osobne je dost luto ze sa nikto neukazal, sedel som tam od 17:30 a kecal s manazerom.Napad urobit to pocas nejakeho vacsieho eventu nieje vobec zly, takze by som navrhol, aby sa nieco take zorganizovalo pred pokerstrategy.com series, ktory sa kona 13-15.4... co na to poviete, samozrejme ak to vyhovuje aj vedeniu ccc...
Ak budu stale vsetci len kecat tu na pp.sc., nikdy nicoho nedosiahneme, a ja by som chcel aby sa poker na slovensku stale zlepsoval, aby sa zvacsovala komunita, zlepsila uroven slovenskych hracov, klubov,..tak preco to nevyskusat, ked mame prilezitost diskutovat...
Ak budu stale vsetci len kecat tu na pp.sc., nikdy nicoho nedosiahneme, a ja by som chcel aby sa poker na slovensku stale zlepsoval, aby sa zvacsovala komunita, zlepsila uroven slovenskych hracov, klubov,..tak preco to nevyskusat, ked mame prilezitost diskutovat...
- lacored
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 87 krát/43 krát
Nesnazim sa byt nejaky patriot, ale to co je v BA uplna prevratna novinka na SK scene som zazil cez pokermasters miniseries v KE. Po vypadnuti z turnaja som mal asi polhodinovy rozhovor s majitelom kasina o akciach, o veciach, ktore by sa dali zlepsit a myslim, ze to bol maximalne otvoreny rozhovor, kde si nemal problem vypocut nazor "obycajnych" hracov Samozrejme takyto krok zo strany CCC vitam a myslim, ze to je posun vpred - snad aj na zaklade podnetov od hracov sa pokrove prostredie na SK posunie opat dalej
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 18 hostí.