Vitajte pri ďalšom pokračovaní populárnej série „Osobnosti PokerPortalu“, v ktorej spovedáme skvelých hráčov a známe osobnosti z nášho fóra. Tento týždeň sme sa rozhodli priniesť vám rozhovor s Flashom, ktorého väčšina z návštevníkov pozná najmä ako online high stakes redaktora. „3Flash3“ je však aj výborný hráč a kouč, tak si nenechajte újsť veľmi zaujímavý náhľad do jeho pokrového sveta... Ahoj flash, mohol by si sa predstaviť, pre tých, ktorí ťa nepoznajú..3flash3: Volám sa Miro, mám 24 rokov a pochádzam z Martina. Väčšina ľudí na portáli ma pozná pod prezývkou „3flash3“. Som dobrovoľne nezamestnaný, aj keď mám niekedy práce až nad hlavu. Pracoval som 3 roky ako krupiér v Panter Poker Clube v Martine, teraz zastávam pozíciu šéfredaktora PokerPortalu a druhým rokom sa živím hraním pokru. Som perfekcionista a vždy idem naplno za tým, čo si zaumienim. Som fanúšik NFL (Patriots), NBA (Heat), mám rád streetball, hip hop, dobré párty a ženy. Ako a kedy si sa dostal k pokru. Aké boli tvoje začiatky?3flash3: K pokru som sa dostal pomerne neskoro, až na vysokej škole. Viac-menej to bolo úplná náhoda, keď som namiesto prednášky išiel surfovať po nete a narazil som na reklamu na poker. Začal som čítať jeden článok za druhým a hneď na druhý deň sme si dali s kamarátmi priateľskú partičku o pár korún, ale nakoniec sa môj zisk vyšplhal na...
Zobraziť celý článok