reboot "neoriginalneho" win7
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
reboot "neoriginalneho" win7
Caute,ako už možno niektorí viete,dosť sa tu pasujem s problémami po obnovení systému..Dosť vecí mi tu nešlape (WMP,niektoré videá,muzika atd atd). Ešte som nikdy na tomto PC nerebootoval win tj +-2 roky a myslím,že už je najvyšší čas. Nemám s tým ani žiadne skúsenosti a nemám žiadneho "kompetentého kamaráta",ktorý by mi s tým vedel pomôcť,takže to ostáva na mne.
Behal som aj po googli a nič som poriadne nenašiel..
Máte s tým nejaké bližšie skúsenosti??
Na original win nemám peniaze a nový noťas bude až na narodeniny
Behal som aj po googli a nič som poriadne nenašiel..
Máte s tým nejaké bližšie skúsenosti??
Na original win nemám peniaze a nový noťas bude až na narodeniny
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Re: reboot "neoriginalneho" win7
Neboj sa, restartni to a uvidis
Ked si 2 roky nerestartoval to neni vobec zdrave, znamena to ze sa ti nenainstalovali ziadne updaty a to je zle, pretoze updaty vychadzaju kazdy tyzden a riesia vzdy nove bezpecnostne diery v systeme + asi aj nejake systemove hovadiny (napriklad ako lepsie prist na to kto nema original win )
No, ked aj windows nemas original, nehrozi ti nieco take ze by sa ti nieco zmazalo alebo nefungovalo, proste budes mat vpravo dole hlasku ze windows neni genuine a obcas na teba vyskoci nejake okno ze si sa stal obetou a niekto ti nainstaloval nelegalny windows alebo nieco take.
Kazdopadne ked na to budes mat, windows si kup, zlacnel za posledne mesiace hadam aj o 30%, stoji nejakych 90E vratane dane myslim.
Ked si 2 roky nerestartoval to neni vobec zdrave, znamena to ze sa ti nenainstalovali ziadne updaty a to je zle, pretoze updaty vychadzaju kazdy tyzden a riesia vzdy nove bezpecnostne diery v systeme + asi aj nejake systemove hovadiny (napriklad ako lepsie prist na to kto nema original win )
No, ked aj windows nemas original, nehrozi ti nieco take ze by sa ti nieco zmazalo alebo nefungovalo, proste budes mat vpravo dole hlasku ze windows neni genuine a obcas na teba vyskoci nejake okno ze si sa stal obetou a niekto ti nainstaloval nelegalny windows alebo nieco take.
Kazdopadne ked na to budes mat, windows si kup, zlacnel za posledne mesiace hadam aj o 30%, stoji nejakych 90E vratane dane myslim.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
matiapag sa s tebou uz nekamarati?:)))
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
A ako to mám reštartnúť? Nemám nič od toho,len viem,že mám v C:/Windows/Boot/PCAT niečo,čím to viem reštartnuť
Nemám s tým vôbec žiadne skúsenosti.
Mám plán,že na narodeniny si kúpim nejaký solídny noťas s original windows 7 a napojím naň monitor a klávesnicu.
Momentálne som na strednej ešte,takže keby som si mal z čoho strhnúť tie peniaze,tak si kúpim rovno aj originálny antivír,len nechcem ukrajovať z môjho BR
EDIT:@tuco: on ma original,len sa mi tu vysmieva
Nemám s tým vôbec žiadne skúsenosti.
Mám plán,že na narodeniny si kúpim nejaký solídny noťas s original windows 7 a napojím naň monitor a klávesnicu.
Momentálne som na strednej ešte,takže keby som si mal z čoho strhnúť tie peniaze,tak si kúpim rovno aj originálny antivír,len nechcem ukrajovať z môjho BR
EDIT:@tuco: on ma original,len sa mi tu vysmieva
-
neverim ze si 2 roky nerebootoval Nemas na mysli reinstall?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Mám! takže rozdiel reboot je aktualizácia winu a reinstal je reinstal?
-
Aha, podla toho co pises to bude skor reinstall. Tak to sa robi tak, ze si zalohujes to co potrebujes na USB kluc, DVD alebo externy disk, nabootujes z DVD, naskoci ti instalator a tam najskor sformatujes disk na ktorom bol windows a potom instalujes nanovo.
Ak ale nerozumies niektorej z veci co som napisal vyssie, tak ti odporucam radsej to nerobit a najst niekoho co tomu rozumie (pre tvoje vlastne dobro)
Ak ale nerozumies niektorej z veci co som napisal vyssie, tak ti odporucam radsej to nerobit a najst niekoho co tomu rozumie (pre tvoje vlastne dobro)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.