Sme tu s druhou časťou rozhovoru s naším redaktorom a pokrovým hráčom, Flashom. V tejto časti sa okrem ďalších zaujímavostí z Flashovho pokrového života dočítate aj o jeho názoroch na live poker, high stakes scénu či situáciu ohľadom Black Friday a znovuotvorenia Full Tilt Pokru. Ako sa ty sám vzdelávaš?3flash3: Čo sa týka vzdelávania, tak som skôr samouk. V úplných začiatkoch som samozrejme čítal články o pokrových stratégiách a pozeral nejaké výukové videá, ale časom som si vytvoril svoju hernú stratégiu, na ktorej stále pracujem. Online poker sa veľmi rýchlo mení a napreduje. Veci, ktoré sa naučíte dnes z výukového videa už o pár mesiacov nemusia byť vôbec EV+. Väčšinu času sa venujem svojej hre, review po každej session a vždy na konci mesiaca podrobná analýza odohratých rúk v HEM, kopec filtrovania atď. Neexistuje žiadne ospravedlnenie na to, že nehráte svoju najlepšiu hru. Pokiaľ to tak je, potom je niekde vážny problém. Študujem aj hru iných regulárov na mojich a vyšších stakes, hlavne za účelom exploitovania a implementovania určitých prvkov do tej mojej. Si cashkár ci turnajista? Ako vyzerajú tvoje session?3flash3: Ja som čisto cash game hráč. Turnaje ma nikdy nebavili, aj keď ma vždy lákala výhra veľkej sumy za niekoľkonásobne menší vklad, ale keď po dlhých hodinách hry vypadnete v nevyhnutnom flipe pred ITM alebo za min-cash, tak to je pre...
Zobraziť celý článok