[%] Irish Open ME 2012
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: [%] Irish Open ME 2012
Heh, som jediný, kto má pocit, že z posledných troch prispievajúcich si ani jeden neprečítal ani jednu vetu z môjho postu?
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Malo dojst eso a bol by klud
Ja mam len taku otazocku si rad table captain?
Ja mam len taku otazocku si rad table captain?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
TomMolivan napísal:Heh, som jediný, kto má pocit, že z posledných troch prispievajúcich si ani jeden neprečítal ani jednu vetu z môjho postu?
Nie si a asi mas aj pravdu , to ale nic nemeni na tom, ze sa nam nepaci ta tocka takto deep, proti cloveku, co tam bude mat naozaj silnu ruku. Ale nechajme to, ako povedal ramzey, malo prist eso a bol by klud.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
ramzey napísal:Malo dojst eso a bol by klud
podcenujes silu slovenskych hejterov
to by bol este len flame
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
A_Rimmer napísal:E: Aha teraz pozeram, ze ty si to 5-betol a on ta callol, tak potom beriem spat tu hornu cast. Aj tak sa mi ale ten 5b/stackoff takto deep proti dobremu hracovi moc nepaci, ale netusim co by som s tym robil.
Pokud teda umim cist, tak to byl xbet war a pak call (hero) na plnou (villain).
PS. Kazdpadne to neber jako nejaky bodani do vosiho hnizna, jen proste muj pohled na vec. Taky jsem takto hrval mensi turnajky (ale s uplne jinym buy inem) a holt jsem pak vetsinou flipoval nebo byl horsi .
Proste 80 BB deep na hratelnym stole mi flipovat neprijde jako ideal reseni, tady toto bych si nechal spis kdyz uz budes mit malo a holt tech par flipu (nebo ty underdog) budes muset vytocit a nebo na stole s uplne jinaci dynamikou.
Kazdopadne do budoucna.
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.