Keďže pokroví hráči si stoja za svojim tvrdením, že poker je game of skill, nebrali do úvahy ani "čierny" dátum piatok trinásteho a v CCC Bratislava sa ich zišlo až 74! Niet divu. Garancia €11,000 je pri buy-ine €115 veľkým lákadlom. To sa odrazilo nielen na počte zaregistrovaných, ale aj na zložení hráčov. Pri stoloch bolo možné vídieť mnoho bratislavských stálic ako napríklad Dušan Prívozník, Tibor Konkoly, Ramzey, Martin Pecník, Maroš Hluchý, manželia Andrassyovci, Onra Milaberský, Miro Biznár, Boris Gál, Hegides, nedávno úspešný z WPT Wien Jozef Bartáloš, Marek Blaško, Miro Juriš, Andrej Chlepčok, David Urban, Tomáš Demovič alebo Jozef Szelle. Tí menej šťastní, bojovali ďalej pri dvoch cash stoloch. Onra Milabersky a Maroš Hluchý Image je image - Svätopluk Matejčík Tomi Szalai a Jozef Bartáloš Ja som dorazila do CCC až počas prestávky po štvrtom leveli a podľa toho čo som počula, turnaj bol celkom divoký. Vety ako "Ak ma niečo trafí, platím až do rivru" a pod. boli veľmi časté. A tak sa hralo formou, nachipujem sa alebo to skúsim znova zajtra. Túto možnosť majú všetci hráči, no tí čo hrali dnes, majú DAY 1B výhodu polovičného buy-inu. To čo som sa dopočula počas prestávky, bolo realitou aj po nej. V jednej z hier si otvoril Filip Polášek s A-Q na 750...
Zobraziť celý článok