Zaujimava diskusia a vsetko dobre postrehy. Dakujem za prispevky! Zacnem chronologicky:
@Chlpo:
je to fishka, samozrejme, ze robi hluposti a iba hluposti, otazka je, ci aj hlupost typu stationing & pure donk bluffing river v 3bet pote.
@Yegon:
Ano, je to fold CBET flop, samozrejme to nie je vyfiltrovane na 3bet pot ale nemyslim si, ze tento hrac bude nejako zvlast menit svoj gameplan len kvoli tomu, ze je 3betnuty OOP
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Read co sa tyka handranges som mal +/- rovnaky, hlavne tu poslednu cast, kde si absolutne nedokazem predstavit, ze by otacal nedostatocnu showdown value na bluff.
@Magorko:
mam rovnaky nazor, ze to rozhodnie nie je easy fold, preto som to sem ostatne dal.
@Kellerman:
Rozumiem, takto hram proti regom/nitkam jednoducho ludom, ktorym funguje aspon pol mozgu. Proti rybam som absolutne nebalancovany a moj sizing je toho len dokazom.
Ohladne turnplay, znovu, toto nie je pot s regom, kde je problem uz len to, ci 3betnut alebo ne3betnut TT. As played vs fish, checkback je imo zly z viacerych dovodov a obv bet/foldujem.
@Flash:
Uznavam, sizing mohol byt na tu vacsiu stranu ale ten board bol tak suchy a mal som v plane min. dve streets of value s tym, ze na priaznivych run-outoch kludne aj tri.
Este big up Yegonovi za skvely postreh. Ano, 143h v 6maxe je zalostne malo, ale dobra tlsta fishka hra castokrat trikrat viac ruk ako nitreg, cize na to netreba zabudat! Preto som ostatne uviedol aj 14/23 spolu so skreslujucimi 61%.
Moj pohlad ingame bol nasledovny. PF az turn standard, river cas na timebank moment.
Obv jeho line je divna aj na fishku a uplne prvy instinkt bol bluff. Ano, je to fishka, ale predsa len hra NL200 a nie NL10 cize to nam hovori, ze pravdepodobne nebude hrat moneyscared a bude sa chciet bavit, robit velke bluffy, a herocallovat frustrovanych regov. A nebude predsa traposit na micros (dalsi read, bol Svajciar). Myslel som si, ze je polarizovany, a ze nebude otacat akukolvek SD value na bluff. Dalsi problem mam ten, ze na 7o si nema dovod mysliet, ze nebudem pokracovat vo vbetovani, tzn. ma imo velmi easy check/call so vsetkymi monstrami/value rukami cize z jeho strany nedava zmysel snaha vytlacit ma z potu i ked uznavam, ze argumentovat u ryby tym, co dava a nedava zmysel nie je zrovna najstastnejsie riesenie.
Varenie z vody mame za sebou, cas pozriet sa na cisla. Z nich som vycital, ze defenduje vela v 3bet a je pomerne true na flope.
Jeho gameplan som odhadol nasledovne:
Dostat sa na flop podla moznosti za kazdu cenu, ak som nieco trafil (rozumej overs, any pair) uz nefoldnem (0/5 FCBt) lebo cakam na two pair/trips/gutter draw resp. sparovanie mojich overs. Na riveri vbetnem svoje teraz uz two pair+ alebo bluffnem svoju missnutu equity (AFQr71!!!).
Hlavne ta distrubucia jeho agresie na neskorsie streets mi celkom pomohla.
Spot som vyhodnotil na pure overs na flope, overs + A/K/Q/J of hearts na turne a missnute vsetko na riveri, kde sa to rozhodol vyriesit po svojom. Poviem uz teraz, ze som spravil ten call ale vysledok sem este nedam, keby nahodou sa chcel este niekto pridat do diskusie.