.hegides sng/mtt blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: .hegides sng/mtt blog

Odoslaťod hegides 05 Apr 2012 23:04

.MARCH update:

V Marci som sice neodohral planovanych 1,5k turnajov, ale splnil som Goldstar, tak som uz posledne 3 dni nehral a venoval sa radsej priatelke.. :) Celkovy vysledok dost smutny, vzhladom na to kde som bol v polke mesiaca, ale aspon to nieje minus :D

Osmicky ma furt trapia, ale vdaka mensim hitom z mttciek to nevzdavam a snazim sa ich zapinat v pomere 1:2. Celkovo mttcka su uz uplne ina kapitola, ako som sa tu aj screenshotmi prezentoval, a je pre mna absolutne nemozne trafit nieco rozumne :D tolko deeprunov co davam teraz som hadam este nemal ani dokopy za tie roky co to hram cize dost sick. Samozrejme tesia aj tieto sumy, len problem je v tom ze mi to akurat pokryva buyiny na mttcka a na zakliate osmicky, cize ked sa prestane darit tak som v pecku.. :/ Studium celkom dost flakam, ale sem tam sa prinutim kuknut si nejake video/ spravit HH review, +teraz som si vytlacil taky 16 stranovy guide na regular 180tky z 2+2, ktory vyzera celkom zaujimavo :) (ak ma niekto zaujem tak mu to linknem)

Results:

march graf.jpg
march graf.jpg (69.05 ) Zobrazená 3782 krát

march stats.jpg
march stats.jpg (152.85 ) Zobrazená 3784 krát

3010 VPPs
live poker som nehral vobec, ale postupil som cez kvaldu na PokerStrategy.com series 115€ FO 13.-15. 4 tak hadam sa cosi postasti :)

Plany na April:

-studovat!!
-odohrat aspon 1500 turnajov a skoncit v pluse -)
-gold status
-hitnut konecne nieco rozumne a crushovat osmicky 8-)

+zopar nepodstatnych dnesnych deeprunov
Spoiler:
5htn.jpg
5htn.jpg (143.98 ) Zobrazená 3748 krát

2ko.jpg
2ko.jpg (165.77 ) Zobrazená 3750 krát

16t.jpg
16t.jpg (177.18 ) Zobrazená 3765 krát

+101/4462 v The hot 11 za 53,54$

..GL to all.. :gl:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod hegides 07 Apr 2012 01:50

.kedze momentalne som v situacii ze v 180tkach mi absolutne nejde a v mttckach davam same deepruny skusil som dnes zapinat 3,5$ rebuy 180many ktore nehravam skoro vobec (mam ich cca 150 na konte dokopy).. Odohral som ich jemne cez 30, z coho bohuzial len jeden final, ale nastastie s prijemnym koncom (prvy co som vyhral 8-))

Celkom ma prekvapilo ako deep sa to ku koncu hra, a to hlavne v HU kde som mal tusim 40BB proti 25BB, ale nastastie to bola fishka a nejak som ju dal :D

3rb.jpg
3rb.jpg (146.95 ) Zobrazená 3656 krát

+som samozrejme zapinal aj niektore mtt turbiny,a je to uz fakt neskutocne ale zase som sa dostal pekne deep v najdrahsom turnaji co hravam, a zase nic.. mehmehmeh preco ja.. :D

16tt.jpg
16tt.jpg (175.09 ) Zobrazená 3636 krát

Za tento príspevok od hegides poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 08 Apr 2012 23:41

.fakt uz netusim co si o tom mysliet.. zase ten isty turnaj, len 2krat tak tucny vdaka nedeli.. v 60tich som sa dostal na chiplead a potom ked som bol cca 6 na chipoch, som calloval 15BBeff. push od najaktivnejsieho hraca na stole a trafil som sa s AQs do AKo.. :(

16n.jpg
16n.jpg (162.8 ) Zobrazená 3498 krát

..nepodstatnost ale aj v 5,5$ deeprun..
Spoiler:
5t.jpg
5t.jpg (172.78 ) Zobrazená 3467 krát

..a po dlhsom case som zavital aj k zabozrutom, ktori mi dnes doslova podarovali zopar €€€ :)

5fr.jpg
5fr.jpg (141.06 ) Zobrazená 3477 krát
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 14 Apr 2012 23:25

.fakin hell, ide ma uz z toho roztrhat :wall:

11tj.jpg
11tj.jpg (171.33 ) Zobrazená 3246 krát

5htj.jpg
5htj.jpg (144 ) Zobrazená 3250 krát

..vcerajsie Pokerstrategy series v CCC celkom fajn napriek tomu, ze som vyletel pri t300 :D 3 klucove ruky:

1.stack cca 15k, 100/200, bol som trochu pasivny, otvaram A8o z cuttofu za 500 a calluje ma len BB - mlady chalan doposial hral celkom tight, raz izoloval, ale zdal sa mi byt trochu ustrachany.. flop ide Td7d3x on check, a ja to skusam zobrat conbetom za 625, ale dostavam call, hra by pre mna normalne skoncila, ale na turn prichadza Kx a po jeho checku sa rozhodujem skusit to zobrat este na toho kinga, cize betujem 1300 a dostavam celkom rychly call. River blank a chalan mi donkuje 825, do pre mna predcasne vzdanej handy, pozeram na jeho stack - 5k behind, a uz nerozmyslam nad nicim inym ako nad tym ze to pushnem a vytlacim ho.. normalne by som to nerobil, ale ked mi tam nasadil taky provokativny blockbet tak som neodolal a pushol, typek asi po minute zahodil a cez break ma zastavil s tym ze co som mal, ze urcite nejaku value hand, tak mu hovorim ze ace high (on KJo :D) a dozvedam sa ze je to dost dobry online reg, ktoreho som poznal dovtedy len podla nicku na PS. :D

2.stack cca 18k, 100/200, na EP otvaram AKo a dostavam len jeden call hned od hraca po mojej lavici- najvacsia fish na stole, starsi mily pan, ktory calloval vsetko a postflop takisto ak mal hocijaku draw ak nie tak bezproblemov foldol (stale mi ukazoval karty ked som nebol v hre :D) flop suchy tusim 359r, check check, turn A ja tricky check, on bet 1k, ja gayraise na 3k s istotou ze mi to callne a behind ma idealnych 4k aj cosi na riverbet, na river vsak prichadza dalsia 9 a trochu rozmyslam ci mam checkcallovat alebo dat tych jeho 4k.. nakoniec sa rozhodujem betnut to kedze, ak ma tu devinu tak mu to aj tak zaplatim a takto mi to moze dat aj so slabsim esom alebo nejakym parom, obv mal 9Jo a padam na polku stacku.. :)

3. mam 7k, 150/300, nas stol prave rozpustili tak si idem na nove miesto, ale tam je rozvaleny nejaky strasne opity clovek, tak ho ziadam o posunutie naco mi jeho kamarat co sedi vedla neho a zabera tiez miesto vravi ze aj oproti je volna stolicka :lol2: nic sadam si a kukam ze pri stole je vdaka opitemu celkom zivo, opity vyraduje mira jurisa ktory mu megaoverbetol AI za cca 12k preflop AQ<99 (ale hlasky typu "prvykrat mal ruku" ma usvedcuju v tom ze tento clovek ma bud zdoubluje alebo vyradi) Hned prvu ruku dostavam svoje moneycards ATo a akcia ide utg limp, opity bere vacsi stlpcek zetonov (cca 5k) a hned ako to polozi za ciaru uz mam vysunuty cely stack za ciarou so slovami allin, avsak typek tiez pri polozeni dodava call, cize dealerka mu vracia chipy a je to iba call, a nasledne mojich cca 25BB AI, viac menej to nic nemeni, kedze na 90% som si isty ze mi to aj tak callne, predtym vsak este trochu rozmysla aj Zoling, ktory nastastie foldne aj s utg panom a opity po mensich otazkach typu co ma robit callne s K8o a na river mu dojde 8.. Cize celkom spokojnost co sa tyka hry, mozno som mohol hrat trochu aktivnejsie, ale to som mal v plane nechat si na neskorsiu fazu turnaja.. :D next time..
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod ramzey 15 Apr 2012 00:16

sick perma ft bubble a mincashe, riadny shot ta dost obchadza :(

Moc aktivne sa hrat myslim, ze nedalo, kazdy hral dost tight a luckovat ocividne nevies, takze smola.
Ten chalan co ti foldol KJ mne zase foldol AA na river v dost velkom pote, solid!
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod sudden 15 Apr 2012 18:40

hegides napísal:a opity po mensich otazkach typu co ma robit callne s K8o a na river mu dojde 8

NIe je to nahodou pan z tejto fotky http://www.pokerportal.sc/data/image/Apr12/CCC%201.jpg ? Ten otoceny chrbtom, vedla ktoreho sedi ten obrovsky clovek :D
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod KoPe 15 Apr 2012 23:44

sudden napísal:
hegides napísal:a opity po mensich otazkach typu co ma robit callne s K8o a na river mu dojde 8

NIe je to nahodou pan z tejto fotky http://www.pokerportal.sc/data/image/Apr12/CCC%201.jpg ? Ten otoceny chrbtom, vedla ktoreho sedi ten obrovsky clovek :D

ale presne o nom je reč :) on sa vyslovene bavil :D
Obrázok používateľa
KoPe

Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod hegides 15 Apr 2012 23:59

.jjop, je to on.. vyzera to presne jak par sekund predtym jak som tam siel a uplne krasne je vidiet kam som si mal sadnut, na stolcek asi :lol2: Par minut na to uz sedel na cashi, a niekolkokrat! tocil na slepo AI s marekom blaskom o 500€ :D
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod sudden 16 Apr 2012 14:26

Myslel som si, ze to je on :D Ja ho poznam, viackrat som s nim hral cash, dokonca som s nim prehral svoj najvacsi pot v zivote (4200€ pot na €2/5 AA vs T5o kde na flope 972r bet/calloval za 2k). On nemal problem pustit aj 20-30k za session, raz mi hovoril, ze on vie, ze by nemal hrat kazdu picovinu, ale ze on sa tam chodi zabavit a nie zahadzovat karty :D Btw ten velky co sedel za nim je jeho bodyguard.
Obrázok používateľa
sudden

Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod hegides 16 Apr 2012 19:35

sudden napísal:Myslel som si, ze to je on :D Ja ho poznam, viackrat som s nim hral cash, dokonca som s nim prehral svoj najvacsi pot v zivote (4200€ pot na €2/5 AA vs T5o kde na flope 972r bet/calloval za 2k). On nemal problem pustit aj 20-30k za session, raz mi hovoril, ze on vie, ze by nemal hrat kazdu picovinu, ale ze on sa tam chodi zabavit a nie zahadzovat karty :D Btw ten velky co sedel za nim je jeho bodyguard.

.lol tak to je krasa potom :lol2: celkom by ma zaujimalo co takyto ludia robia in RL, ked im nerobi problem pustat 20-30k

btw co mu doslo?
Obrázok používateľa
hegides

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!