Poker Stars
Re: Poker Stars
Tak co vlade, kedy zas budu nejake turnaje na PS? alebo aspon kedy sa dozvieme o novom formate?
-
Similimi - Príspevky: 13
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Nejako nam viazne komunikacia s manazerom (odpoved na kazdy email mu trva 5 dni ), preto sam neviem ze kedy sa to uz konecne podari nahodit, hned ako to budem mat potvrdene napisem...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
...kedze uz viem pridat obrazok sem tak nieco z minuleho tyzdna...
- diamondsguru
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/10 krát
Mam jednu otazku -> v PS si mozem pozriet okamzitu historiu hier, no ja by som si rad v takom istom formate pozrel aj hry minule, da sa to nejako? Neviem na to prist.. Chcem si popozerat nejake handy, no nie vzdy je na to cas po ukonceni session a v textakoch sa mi hrabat nechce
Dakujem za odpovede
Dakujem za odpovede
- Axif
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/2 krát
Axif napísal:Mam jednu otazku -> v PS si mozem pozriet okamzitu historiu hier, no ja by som si rad v takom istom formate pozrel aj hry minule, da sa to nejako?
hand history viewer v PS drzi len urcity pocet ruk a po vypnuti PS sa zoznam vyprazdni.
Ked si chces pozerat ruky elegantnejsie ako v TXT tak bud mat HUD alebo tento free replayer: http://www.universal-replayer.net/
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
otázka pre tých čo hrávajú sng micro, low... ako často sa stretávate s cheatingom ma stoloch? mne za posledné 4 týždne prišli 3 emaily s predmetom "Account Credit", teda že som sa stal obeťou podvodu a posielajú mi odškodné. písal som im a odpísali mi že sa jednalo o 3 rozdielne prípady.
za posledný mesiac som toho moc neodohral a toto sa mi zdá až príliš.
neviem na akých hrách sa to dialo, PS support vraj nemôže prezradiť. ak ste sa za posledný mesiac stretli s niečim podobným, pošlite mi PM, možno sa nám podarí zistiť, kde bol rybník tých retardovaných retardov... to je čo za drzosť si tam prísť ako králi, špiniť meno pokru a obohacovať sa z peňazí iných hráčov. je mi zle
je jasné že P****Stars za nič nemôže a majú u mňa ďalší plusový bodík za to, že sa im to podarilo vypátrať, a za ich úprimnosť a férovost
za posledný mesiac som toho moc neodohral a toto sa mi zdá až príliš.
neviem na akých hrách sa to dialo, PS support vraj nemôže prezradiť. ak ste sa za posledný mesiac stretli s niečim podobným, pošlite mi PM, možno sa nám podarí zistiť, kde bol rybník tých retardovaných retardov... to je čo za drzosť si tam prísť ako králi, špiniť meno pokru a obohacovať sa z peňazí iných hráčov. je mi zle
je jasné že P****Stars za nič nemôže a majú u mňa ďalší plusový bodík za to, že sa im to podarilo vypátrať, a za ich úprimnosť a férovost
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Ja sa tiez obcas zamyslim kolko ludi tam moze asi podzvadzat a kolko realne odhalia, smutne je ze keby ty "retardovany retardi" boli trosku viac chytry tak ich neodhalia, vsak vieme o cinanoch ktory nascamovali staticice dolarov v DoNoch, isto sa to deje aj v inych formatoch le nie v takom rozsahu.
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Similimi napísal:Tak co vlade, kedy zas budu nejake turnaje na PS? alebo aspon kedy sa dozvieme o novom formate?
Tak sa nam podarilo dat nastavit nove turnaje, zacinaju uz od dnes, tento krat trocha specialne pred bliziacim sa SCOOP, vsetko su kvalifikacie na SCOOP sa added ticketmi. Celkovo je 10 turnajov, 5 je len pre tych co sa zaregistrovali cez pokerportal a dalsich 5 je pre vsetkych registrovanych na P****Stars z SK/CZ.
Dnes napriklad 5$ buy in kde je 215$ token do SCOOP added (pre vsetkych hracov P****Stars)!
Viac info v clanku => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... e-na-scoop
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
reload bonus od dnes> 50% up to 250$...otvorenie FTP je asi fakt blizko
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
no akurat mi 28eho konci FDB, tak to vyzera, ze zostanem na stars este mesiac, aj fishiek je dost, vzdy aspon jedna pri stole
pre lenivych: tento reload bonus predstavuje sam o sebe
27.5pct rakeback pre NL16+, SNG+MTT
35pct pre NL10
42.5pct pre NL5
50pct pre NL2
popri tom este samozrejme zbierate body vo VIP programe...
pre lenivych: tento reload bonus predstavuje sam o sebe
27.5pct rakeback pre NL16+, SNG+MTT
35pct pre NL10
42.5pct pre NL5
50pct pre NL2
popri tom este samozrejme zbierate body vo VIP programe...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.