Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod Similimi 12 Apr 2012 15:26

Tak co vlade, kedy zas budu nejake turnaje na PS? alebo aspon kedy sa dozvieme o novom formate? :)
Obrázok používateľa
Similimi

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 12 Apr 2012 16:03

Nejako nam viazne komunikacia s manazerom (odpoved na kazdy email mu trva 5 dni :( ), preto sam neviem ze kedy sa to uz konecne podari nahodit, hned ako to budem mat potvrdene napisem...

Za tento príspevok od vlade poďakovali :
Similimi
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod diamondsguru 14 Apr 2012 08:31

...kedze uz viem pridat obrazok sem :lol2: tak nieco z minuleho tyzdna...
Prílohy
Hotter 33$.JPG
poslednu ruku som prehral preflop AI KQ vs J6
Hotter 33$.JPG (97.68 ) Zobrazená 1722 krát
diamondsguru

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 9 krát/10 krát

Odoslaťod Axif 15 Apr 2012 00:19

Mam jednu otazku -> v PS si mozem pozriet okamzitu historiu hier, no ja by som si rad v takom istom formate pozrel aj hry minule, da sa to nejako? Neviem na to prist.. Chcem si popozerat nejake handy, no nie vzdy je na to cas po ukonceni session a v textakoch sa mi hrabat nechce :D

Dakujem za odpovede :)
Axif

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 5 krát/2 krát

Odoslaťod haman 15 Apr 2012 01:55

Axif napísal:Mam jednu otazku -> v PS si mozem pozriet okamzitu historiu hier, no ja by som si rad v takom istom formate pozrel aj hry minule, da sa to nejako?

hand history viewer v PS drzi len urcity pocet ruk a po vypnuti PS sa zoznam vyprazdni.
Ked si chces pozerat ruky elegantnejsie ako v TXT tak bud mat HUD alebo tento free replayer: http://www.universal-replayer.net/
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod 1886er 19 Apr 2012 09:00

otázka pre tých čo hrávajú sng micro, low... ako často sa stretávate s cheatingom ma stoloch? mne za posledné 4 týždne prišli 3 emaily s predmetom "Account Credit", teda že som sa stal obeťou podvodu a posielajú mi odškodné. písal som im a odpísali mi že sa jednalo o 3 rozdielne prípady.
za posledný mesiac som toho moc neodohral a toto sa mi zdá až príliš.

neviem na akých hrách sa to dialo, PS support vraj nemôže prezradiť. ak ste sa za posledný mesiac stretli s niečim podobným, pošlite mi PM, možno sa nám podarí zistiť, kde bol rybník tých retardovaných retardov... to je čo za drzosť si tam prísť ako králi, špiniť meno pokru a obohacovať sa z peňazí iných hráčov. je mi zle :bad:

je jasné že P****Stars za nič nemôže a majú u mňa ďalší plusový bodík za to, že sa im to podarilo vypátrať, a za ich úprimnosť a férovost
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod pakroc 19 Apr 2012 09:45

Ja sa tiez obcas zamyslim kolko ludi tam moze asi podzvadzat a kolko realne odhalia, smutne je ze keby ty "retardovany retardi" :lol2: boli trosku viac chytry tak ich neodhalia, vsak vieme o cinanoch ktory nascamovali staticice dolarov v DoNoch, isto sa to deje aj v inych formatoch le nie v takom rozsahu.
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod vlade 19 Apr 2012 14:15

Similimi napísal:Tak co vlade, kedy zas budu nejake turnaje na PS? alebo aspon kedy sa dozvieme o novom formate? :)

Tak sa nam podarilo dat nastavit nove turnaje, zacinaju uz od dnes, tento krat trocha specialne pred bliziacim sa SCOOP, vsetko su kvalifikacie na SCOOP sa added ticketmi. Celkovo je 10 turnajov, 5 je len pre tych co sa zaregistrovali cez pokerportal a dalsich 5 je pre vsetkych registrovanych na P****Stars z SK/CZ.

Dnes napriklad 5$ buy in kde je 215$ token do SCOOP added (pre vsetkych hracov P****Stars)!

Viac info v clanku => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... e-na-scoop

Za tento príspevok od vlade poďakovali - 2:
Similimi, whale034
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod pakroc 23 Apr 2012 15:33

reload bonus od dnes> 50% up to 250$...otvorenie FTP je asi fakt blizko :D
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod nabokow 23 Apr 2012 15:44

no akurat mi 28eho konci FDB, tak to vyzera, ze zostanem na stars este mesiac, aj fishiek je dost, vzdy aspon jedna pri stole :)

pre lenivych: tento reload bonus predstavuje sam o sebe
27.5pct rakeback pre NL16+, SNG+MTT
35pct pre NL10
42.5pct pre NL5
50pct pre NL2
popri tom este samozrejme zbierate body vo VIP programe...

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
admin
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!