palo1973 napísal:Rimmer vacsinou pises rozumne ale toto su argumenty amaterskeho hraca, co si ide pinknut nieco for fun,ja hram poker pre peniaze, urcite nie je zabavne sediet X hodin v zafajcenom klube/casine, pit predrazene napoje a pocuvat "mudre" reci inych,pripadne ine veci, preto sa snazim vzdy vytazit maximum, ked ako Cl suhlasis s bubble dealom pripravujes sa o prachy a je to EV- pre teba, so slusnostou to nema nic ale vobec nic spolocne,a ani argument, ze nabuduce mozes byt shortom na buble ty neobstoji, na to mame bankroll aby sme neboli odkazani na inych
Tak ano palo mas pravdu. V tomto asi bude ten rozdiel, ze ja si naozaj live turnaje obcas idem pinknut 4 fun, nie pre peniaze. Preto by som nemal problem tomu bubble boyovi tie peniaze dat, kedze to neberiem ako zdroj prijmu, neprisiel som ta primarne pre tie prachy. Vy co hravate velke MTTcka vylozene pre peniaze to vidite takto, v podstate mate pravdu...
Pre mna su zdroj prijmu sngcka, tiez to hram pre peniaze, keby tam chcel niekto taktyto deal, tak asi tie ako cl memam dovod suhlasit...
V podstate mate pravdu, len som povedal svoj nazor, ze ja by som s tym suhlasil, lebo by ma tych 100 euro netrapilo, kedze som tam neprisiel kvoli nim...