sng grind
Re: Martinkov sng blog
ten titan je hrozný, od softu cez rake až po ponuku turnajov a traffic je to celé zle. zlatý P****Stars
nahral som zatial 250b/750 a keď dorazím posledný bodík už ma tam nikdy neuvidia
nahral som zatial 250b/750 a keď dorazím posledný bodík už ma tam nikdy neuvidia
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Ja som skusal Wi****m hill ... to iste fujjjj
- duro546
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
nj keď si človek zvykne, potom je ťažký prechod inde. keby mali zajtra zrušiť stars, tak ja v tú chvílu prestávam hrať online. z iných herní mám depresie
sf nahraté 450/750 titan points, profit: -23$.
20% rake sa zrejme nedá poraziť.
sf nahraté 450/750 titan points, profit: -23$.
20% rake sa zrejme nedá poraziť.
-
IMHO odhliadnuc od toho jak tvrdíš zvyku sa dá hrať všade, aj keď neni hranie ako hranie
Podľa mňa je zase najviac shit PS odhliadnuc od trafficu & promoakcií čo si myslím je aj tým že tu boli prvý...
God bless F****Tilt
Podľa mňa je zase najviac shit PS odhliadnuc od trafficu & promoakcií čo si myslím je aj tým že tu boli prvý...
God bless F****Tilt
- cacs
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 13 krát/2 krát
cacs napísal:IMHO odhliadnuc od toho jak tvrdíš zvyku sa dá hrať všade, aj keď neni hranie ako hranie
God bless F****Tilt
No offence, ale v com bol F****Tilt o tolko lepsi ako stars? Funkcie a rychlost softwaru v podstate rovnake (stars ma viac skinov), support P****Stars je bezkonkurencne najlepsi. Akurat, ze FT mal priamy rakeback, to je asi jedine v com bol lepsi imo.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A_Rimmer napísal:cacs napísal:IMHO odhliadnuc od toho jak tvrdíš zvyku sa dá hrať všade, aj keď neni hranie ako hranie
God bless F****Tilt
No offence, ale v com bol F****Tilt o tolko lepsi ako stars? Funkcie a rychlost softwaru v podstate rovnake (stars ma viac skinov), support P****Stars je bezkonkurencne najlepsi. Akurat, ze FT mal priamy rakeback, to je asi jedine v com bol lepsi imo.
To je len čisto môj subjektívny názor. Ofc že stárs má ,,all the best" od proma, supportu etc. Len mne sa tam skrátka nepáči, a ani nepáčilo . Já som bol proste zvyknutý na FT, nothin' more nothin' less .
- cacs
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 13 krát/2 krát
no konečne. 751/750 tit points. zbohom ipoker
-
jedno pekné piatkové popoludnie...
a to nehovorím o coinflipoch. bez šance. 40/60 situáciu som vyhral možno jednu. chcel som hrať 3 hodiny, ale radšej som to po hodine dvacať ukončil.
za toto im odteraz prestávam vyplňovať tie ankety, čo mi posielajú na mail!!
mne sa vždycky to šťastie nejako vyhýbalo, a začínam pochybovať že sa to niekedy vôbec otočí.
a to nehovorím o coinflipoch. bez šance. 40/60 situáciu som vyhral možno jednu. chcel som hrať 3 hodiny, ale radšej som to po hodine dvacať ukončil.
za toto im odteraz prestávam vyplňovať tie ankety, čo mi posielajú na mail!!
mne sa vždycky to šťastie nejako vyhýbalo, a začínam pochybovať že sa to niekedy vôbec otočí.
-
aspon 4ruky z tychto si zahral zle...
inac bad luck.. :/
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
pLAYERsvk napísal:aspon 4ruky z tychto si zahral zle...
Ako to mozes povedat, ked nevies ako prebiehali....
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.