Napolleon - SNG - HT - 5max (doxxbet)
Re: Napolleon - CG-NLTH-FR "Cesta z dola hore"
este ta tam nepoznaju.
PS: aka herna?
PS: aka herna?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
B**n - Ongame... a do týždňa začínam aj na PS... dúfam, že to takto pojde aj ďalej
- Napolleon
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 75 krát/5 krát
kolko si dal vobec ruk a aky mas roll? bo prechadzas limitmi bleskovo, aby nebolo na stars neprijemne prekvapenie
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
toto je graf za posledný mesiac... 60k rúk... z toho posledných asi 20k je z 6-maxu... a ešte niečo sa mi podarilo v MTTčkach vyhrať... tak BR je niečo nad tým...
nieje to nič moc... ale stále sa len učím a myslím, že nejaký progres sa už prejavuje... (alebo to je len lucky vlna?) včera ma to dosť suckovalo ale podarilo sa mi session ukončiť v pluse tak to nebolo ešte také strašné
nieje to nič moc... ale stále sa len učím a myslím, že nejaký progres sa už prejavuje... (alebo to je len lucky vlna?) včera ma to dosť suckovalo ale podarilo sa mi session ukončiť v pluse tak to nebolo ešte také strašné
- Napolleon
sick, z 2 dolarov na toto za mesiac gl
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Dá sa za 2,5k rúk prehrať 8BI s AA, KK... každú chvílu mi chodili tieto "bonusové handy" ale čo zo toho ak každú druhú mi chytajú sety na flope :/ nevadí... stane sa neviem či sa mi to zdá ale asi ma chytil tilt
- Napolleon
Napolleon napísal:Dá sa za 2,5k rúk prehrať 8BI s AA, KK... každú chvílu mi chodili tieto "bonusové handy" ale čo zo toho ak každú druhú mi chytajú sety na flope :/ nevadí... stane sa neviem či sa mi to zdá ale asi ma chytil tilt
1 par neni az taky monster, aj niekedy robim chybu, ze s tym prehnane tlacim chipy do potu, da sa to aj potcontrolovat. a samozrejme fold na raise ked nemas read, ze super je prilis loose-agro.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Väčšinou to preto tlačím už pred flopom do potu... a keď sa mi podarí dostať 20BB od súpera pred flopom s týmito dvomi kombináciami tak myslím, že je to EV+ a potom to už nedokážem položiť... to je tá chyba... často cítim, že som slapší ale z nejakej hlúposti chcem vidieť s čím to mohol tak zahrať... obrovská chyba ale tak ešte stále sa len učím
- Napolleon
ja niekedy keď foldujem takéto silnejšie ruky, tak proste zatvorím oči a kliknem. skús to nabudúce, potom to už pôjde samo
a spraviť toto z pár dolárov rešpekt
a spraviť toto z pár dolárov rešpekt
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.