Full Tilt Poker začal vykazovať prvé známky života a Tapie z
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Full Tilt Poker začal vykazovať prvé známky života a Tapie z
To som včera myslel aj ja Ja to vnímam tak, že v princípe sú dve možnosti: 1. buď je to totálny blábol, ktorý, ako flash píše je snahou získať nových čitateľov, alebo 2. majú fakt nejaký zdroj, či odniekadiaľ získali informácie a preto na tom dačo pravdy byť môže. To, že to necitovali niektoré väčšie servery (pokernews a pod.) môže znamenať, že sami tomu neveria, alebo to, že nechcú uverejniť niečo (možno prípad aj pp.sc) pri čom nevedia, či tí dotyční z pokerq4 to majú nejako podložené. Ja verím tomu, že to čistý (to chcem zvýrazniť) fake nie je, pretože už sa neraz ukázalo (aj pri tomto FTP), že nie každý "blábol" a "zákulisné informácie", gossip, drby, klebety (nazvite si to ako chcete) sú úplne mimo. Veľká, prevelikánska škoda, už zanikol Subject Poker, od nich by to malo väčšiu váhu Ale chcem len podotknúť, že rozumiem, prečo to pp.sc nezverejnil i to, prečo to "iní" zverejnili. Je to odlišný pohľad a to, že na 2+2 fóre sa nad tým všetci, ako som sa dočítal zabávajú, nemusí nutno nutne znamenať, že to nemusí byť pravda. Tých vecí, nad ktorými sme sa smiali a nakoniec sa ukázali byť aspoň trochu pravdivé, tiež nebolo málo. Som sám zvedavý, kde nakoniec bude pravda. A samozrejme, je tu ešte tretia možnosť, možno že toto všetko je len promo (hype) pred spustením celého FTP. Nevinná hračka vytvorená za účelom lepšej propagácie a zaistenia toho, že sa bude o FTP hovoriť v o niečo lepšom svete, než len ako o "zlodejoch". A možno sa mýlim ..
- carltonpm
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/3 krát
teraz funguje diamondflushpoker na podobnej baze ako subject poker...
osobne by som nerad videl sirsi rozmach "essence-like systemu", to potom uz vazne zacnem hrat na entraction...
osobne by som nerad videl sirsi rozmach "essence-like systemu", to potom uz vazne zacnem hrat na entraction...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nabokow napísal:teraz funguje diamondflushpoker na podobnej baze ako subject poker...
Pokiaľ sa nemýlim, už tam nie je Noah-Stephens Davidowitz (NSD) a ten tam za tým všetkým stál a bol tou hlavou persónou.
- carltonpm
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/3 krát
Alexandre Dreyfus
@alex_dreyfus
P****Stars buys F****Tilt for a consideration of $750m, including settlement with DOJ and full balances of players (330m). I'm impressed.
@alex_dreyfus
P****Stars buys F****Tilt for a consideration of $750m, including settlement with DOJ and full balances of players (330m). I'm impressed.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Tak to je sok, tu je o tom nieco blizsie.
http://pokerfuse.com/news/poker-room-ne ... -with-doj/
Ktovie ci je to pravda, ale potesilo by.
http://pokerfuse.com/news/poker-room-ne ... -with-doj/
Ktovie ci je to pravda, ale potesilo by.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Hmm, tak to je zaujimave, ale to asi nebude pravda, nie? (ten link nejde)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tapie je out, nedohodol sa s DOJ, má prísť ešte prehlásenie. Takže ak to so stars nie je pravda, tak je FTP dead. Fingers crossed?
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Tu je thread na 2+2 => http://forumserver.twoplustwo.com/29/ne ... dex49.html
Tu je nejaky dalsi clanok => http://pokerupdate.com/news/the-full-ti ... ilt-poker/
Dufam ze ak to je pravda (comu stale nemozem uverit) tak nechaju ten dobry soft z FT, lebo PS soft mi az tak nesedi.
To uz potom bude P****Stars cisty monopol, ked oni budu mat 80% vsetkych hracov a vsetky ostatne herne 20% (len taky odhad )
Tu je nejaky dalsi clanok => http://pokerupdate.com/news/the-full-ti ... ilt-poker/
Dufam ze ak to je pravda (comu stale nemozem uverit) tak nechaju ten dobry soft z FT, lebo PS soft mi az tak nesedi.
To uz potom bude P****Stars cisty monopol, ked oni budu mat 80% vsetkych hracov a vsetky ostatne herne 20% (len taky odhad )
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
myslim ze keby to naozaj kupili stars tak by to bolo lepsie ako keby to vzal ten francuzky podvodnik,ma to aj logiku,kedze party+B**n zbroja a snazia sa ziskat licenciu pre ameriku a stali by sa vaznou konkurenciou stars,takto by vlastne zabili dve muchy jednou ranou
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.