Poker Stars
Re: Poker Stars
daj si vybrat cez direct bank transfer, po schvaleni mi vzdy prislo do 2 pracovnych dni - potrebujes vyplnit IBAN, SWIFT...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
prvu ciastku co vlozis sa ti da vybrat iba tam odkial si ju vlozil teda u teba paysafecard teda ked tam vlozis $600 tak tychto $600 sa da vytiahnut iba tam odkial si ich vlozil teda paysafecard a zvysok nad tuto sumu uz mozes vytiahnut kde chces, ked das cashout tak sa ti zobrazia moznosti
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Celkom by ma zaujimalo, ako sa da cashoutovat cez paysafecard....
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Ako si mam vybrat na paysafe, ked to je len 12 miestny kod, nic viac....hm?
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
Moj prvy depozit na pokestars bol tiez cez paysafe a potom som normalne cashoutoval na Moneybookers bez problemov.
- duro546
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Vyberat na paysafe je blbost (aj keby sa to dalo, co pochybujem), zaloz si ucet na moneybookers => www.moneybookers.com a vyberaj si peniaze tak, alebo priamo na ucet v banke.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Zdravím
chcem sa spýtať,či na PS sa dajú vypnúť tie uvítacie správy,ktoré vyskakujú počas každého prihlásenia v novom okne
chcem sa spýtať,či na PS sa dajú vypnúť tie uvítacie správy,ktoré vyskakujú počas každého prihlásenia v novom okne
- Bali
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Mal by som jednu otázku ohľadom bonusov na PS.. dajú sa kombinovať bonusy? Napríklad beží mi bonus 600$ first deposit a chcel by som využiť bonus z Intellipoker.cz vložením ďalších peňazí. Čo by sa stalo keby som vložil peniaze s využitím toho kódu? Bolo by možné aby mi tie 2 bonusy bežali naraz?
- cHRiSo4
- Založený: Apr 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
cistit mozes len jeden bonus, dalsi "v zalohe", po docisteni prveho (nedavno, pri 10. vyroci, mali 10 dolarov za 1 VPP, ale najprv po mne chceli cistit FDB, nedalo sa zmenit poradie)...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Bali napísal:Zdravím
Je to v Options -> Tournament Announcements (4. moznost od spodku) -> A tam zaskrtni to posledne (block popup and ....)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.