sng grind
Re: Martinkov sng blog
vtipný je ten P****Stars niekedy.. strašne sa smejem
fgbfjhmjhmjhmjhmnzvrtfgvhotrunwherethefuckareyouvdfhgvjkbljkxxxxxgvbdtbôjiopjhio
komedianti si to tam flipujú ako keby sa nechumelilo a vychádza im to stále, prečo nie aj mne. flipnem si ruku s ktorou som pozadu a automaticky prehrám, keď mám o niečo vyššiu equity, tak si z toho ešte variancia ukrojí pekný kus. radosť hrať
ale asponže mám blog kde sa môžem vyplakať....
ešte k tomu aj table ninja začala po update blbnúť, sťažovali sa na to ludia aj na fórach.. ako môžu vypustiť verziu ktorá je nefunkčná. človek si za to zaplatí a dostane takéto služby. a nestalo sa im to prvý krát.
elladan tiež som na to celkom kašlal. ale veď sa dá tak, že doobeda sa budem pripravovať na skúšky a večer poker
dnešok v číslach. nefungovala table ninja a manuálne registrovanie a variance mi akosi pridávali na tilte. radšej som už viac nehral
games: 201 (+43)
BR: 418$ (-37)
VPPs: 337/3000 (+71)
fgbfjhmjhmjhmjhmnzvrtfgvhotrunwherethefuckareyouvdfhgvjkbljkxxxxxgvbdtbôjiopjhio
komedianti si to tam flipujú ako keby sa nechumelilo a vychádza im to stále, prečo nie aj mne. flipnem si ruku s ktorou som pozadu a automaticky prehrám, keď mám o niečo vyššiu equity, tak si z toho ešte variancia ukrojí pekný kus. radosť hrať
ale asponže mám blog kde sa môžem vyplakať....
ešte k tomu aj table ninja začala po update blbnúť, sťažovali sa na to ludia aj na fórach.. ako môžu vypustiť verziu ktorá je nefunkčná. človek si za to zaplatí a dostane takéto služby. a nestalo sa im to prvý krát.
elladan tiež som na to celkom kašlal. ale veď sa dá tak, že doobeda sa budem pripravovať na skúšky a večer poker
dnešok v číslach. nefungovala table ninja a manuálne registrovanie a variance mi akosi pridávali na tilte. radšej som už viac nehral
games: 201 (+43)
BR: 418$ (-37)
VPPs: 337/3000 (+71)
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
a že som si zapol ešte pár hu sng ht a hybaj ho -25$
nehral som s jediným hráčom čo nebol nit. to sa teraz hrávajú tie hu matche takým extrémne tight štýlom?
ošklbali ma, tak to asi funguje...
nehral som s jediným hráčom čo nebol nit. to sa teraz hrávajú tie hu matche takým extrémne tight štýlom?
ošklbali ma, tak to asi funguje...
-
cursed, doomswitched imo
ak to pôjde do konca mesiaca tak na pi.u ako posledny mesiac, tak sa na to sng vyseriem. toto proste neni mozne. z celkoveho casu co som tie sngcka odohral som runoval normalne mozno tak 20% casu? vkuse samy beat, 70/30 vyhravam mozno tak 30%, aj to zalezi ci proti ruskemu sasovi alebo nie. o 60/40 a 40/60 ani nehovorim. ani nahodou nedavam tyhh 60%. ani nahodou. vzdycky ma maju vybaveneho uz na flope
keby som to hral ako blbec tak nic nepoviem.
uz sa tu len stazujem. mal by som asi nabuduce vynechat tieto emocionalne vylevy. a dam si tu len tie spodne 3 riadky o sesske. aj tak to nikoho nezaujima. mna tiez nebavi pocuvat ludi co len hundru a stazuju sa...
games: 393 (+192)
BR: 365$ (-53)
VPPs: 632/3000 (+295)
ak to pôjde do konca mesiaca tak na pi.u ako posledny mesiac, tak sa na to sng vyseriem. toto proste neni mozne. z celkoveho casu co som tie sngcka odohral som runoval normalne mozno tak 20% casu? vkuse samy beat, 70/30 vyhravam mozno tak 30%, aj to zalezi ci proti ruskemu sasovi alebo nie. o 60/40 a 40/60 ani nehovorim. ani nahodou nedavam tyhh 60%. ani nahodou. vzdycky ma maju vybaveneho uz na flope
keby som to hral ako blbec tak nic nepoviem.
uz sa tu len stazujem. mal by som asi nabuduce vynechat tieto emocionalne vylevy. a dam si tu len tie spodne 3 riadky o sesske. aj tak to nikoho nezaujima. mna tiez nebavi pocuvat ludi co len hundru a stazuju sa...
games: 393 (+192)
BR: 365$ (-53)
VPPs: 632/3000 (+295)
-
Ozaj sa ti nezda, ze to hras zle?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
velmi pekne volume.! respect
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
ramzey napísal:Ozaj sa ti nezda, ze to hras zle?
s tým čo môžem ovplyvniť som vcelku spokojný, s tým ostatným už nie. mám napozerané niektoré videá top grinderov a vidím, že to čo robím neni až tak odveci. bavím sa s icm, snažím sa dolaďovať pushing range a myslím, že v push/fold fáze už nerobím veľa chýb. možno to bude znieť namyslene alebo dosť blbo od niekoho kto to hrá 2 mesiace, ale nie, nemyslim si že to hrám zle je tam niekoľko dobrých slovenských multitablerov na tomto limite, a sú to winning hráči a veľký rozdiel medzi tým, čo robia oni a čo robím ja, tam nie je.
neviem prečo, ale mám taký pocit že dnes to bude vpohode. už sa na to celkom teším
(syndróm degenerovaného gamblera imo )
pLAYERsvk napísal:velmi pekne volume.! respect
diky, je to zatial moje životné maximum
-
aky mas nick na PS? hram tiez 3.5 asi sa stretavame na stoloch
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
a hrávaš knockouty?
{edit}
a ty hráš pod akým nickom? ak nechceš písať tu, pošli mi PM. pamätám si všetkých slovákov, s ktorými tam hrám
{edit}
a ty hráš pod akým nickom? ak nechceš písať tu, pošli mi PM. pamätám si všetkých slovákov, s ktorými tam hrám
Naposledy upravil 1886er dňa 03 Okt 2014 18:09, celkovo upravené 1 krát.
-
jj KO nick mam osemzralokov pozeram ze mam na teba 280hand tak moc toho este spolu nemame odohrate
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
hej hej, teba si pamätám, taká dievčina s ružovými vlasmi že myslel som že toho máme odohratého viac, pamätám si aj nejaký heads up s tebou
u teba ako, darí sa?
u teba ako, darí sa?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.