Diablo 3

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Diablo 3

Odoslaťod TomMolivan 17 Máj 2012 09:59

vlade napísal:edit: to je naozaj tak ako pisu v tych user reviews, ze sa nedaju distribuovat body a ani skilly? To znamena ze vsetci budu mat identicke postavy na rovnakych leveloch?

Skilly
Aj keď mi tiež bolo na prvý pohľad ľúto, že skill body už nebudú a bál som sa, čo to spraví, ale treba si uvedomiť, že:

V D3 máš 6 rôznych druhov skillov (primary, secondary, defensive, passive a pod.), ktoré môžeš simultánne používať. Kadžý skill tree obsahuje 3 - 10+ skillov, pričom, ak ti to tak vyhovuje, si môžeš vycapiť nejaký primary skill kľudne aj do defensive slotu. Navyše môžeš dať každému svojmu skillu ešte jednu zo 6 špecializácií a kedže sú skilly "rovnako dobré" pretože sa zlepšujú automaticky s levelom namiesto rozdeľovania bodov, máš k dispozícií desaťtisíce rôznych skill kombinácií v reálnom čase.

V D2 si síce mohol dať body kde si chcel ako chcel, lenže v konečnom dôsledku, ak si chcel mať postavu, ktorá by aspoň ako-tak zvládla hell, tak jediné, k čomu si sa mohol uchýliť bolo daj 20 bodov sem, daj 20 bodov tu a 20 tam a zvyšok pichaj sem. To malo za následok, že hrateľných buildov, ktoré si nevyžadovali supa-dupa gosu equip bolo pre každú postavu na prstoch jednej ruky.

A ešte jedna vec, čo ma napadla v súvislosti s tým "zvyšné body pichaj sem" - v D2 bol kvôli tomuto late leveling už vcelku nudný - ten jeden skill a 5 statov mali vo fáze 75+ levelov už minimálny efekt, pričom práve toto boli levels, ktoré trvalo získať najdlhšie. V D3 sa stále môžeš tešiť na unlocknutie úplne nového skillu, ktorý (kedže nie sú body) môžeš začať okamžite efektívne používať, prípadne sa môžeš tešiť na získanie ďalších a ďalších špecializácií.
Naposledy upravil TomMolivan dňa 17 Máj 2012 14:47, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod TomMolivan 17 Máj 2012 10:01

Joj, zabudol som na

Staty
Tí, ktorí nadávajú, že nemožnosť rozhadzovania statov ruinuje hrú sú laughable a patria do kategórie "not sure if trolling or stupid" pretože každý, kto hrával D2 aspoň trochu vážnejšie vie, že 95%+ buildov v hre malo vždy takéto rozloženie statov:

Strength - na equip
Dex - na equip
Vita - zvyšok
Energy - nič

Takže sme o veľa neprišli.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Odoslaťod buschle 17 Máj 2012 10:32

ja uz idem do act3 na nigthmare a uz sa mi to zda byt dokola to iste. Ale na prilezitostne hranie je to superhra. Na inferne to podla mna bude zase to iste len mi moju wizzardku da nejaky random kozoroch s lukom na dva hity dole 8-)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod pakroc 17 Máj 2012 12:33

Horsey7 napísal:aky epic fail prosim ta, hral si to vobec? :)

hra je vymakana, perfektna hratelnost, challenge lepsi ako D2 uz na normale, multiplayer je paradny, az pride PvP bude to este lepsie

imo ludia boli znechuteni tymi login issues kvoli pretazenym serverom

so far u mna 9.5/10 (- za chybajuce PvP)

som asi v polke 1 aktu /kedze som sa nemohol dlho prihlasit/, proste ma to vobec nechytilo, nehovorim ze je to zle, hovorim ze je to priemerna predrazena hra ktore zije zo svojho mena, ako v podstate vsetky hry dnes co maju za nazvom nejake cislo :)

napriklad to ze priserky vyhadzuju tie "life" balicki co ti hned doplnia zivot ani nevies ako, stojim si klikam plno zvieratiek okolo mna a ja mam stale full healt lol, chybajuje pridelovanie skillov ... asi preto aby niekto nemusel rozmyslat kde co da,

potom som si vsimol ze napriklad pri witch doctorovy, ak mu dam do ruky nejaku zbran tak on s nou nic nerobi len ju drzi a pri atakovani si kludne dalej caruje a ma len o to vyssi attack ako ta zbran co som mu dal

a ine dalsie veci, ale inac dobre tak na pol hodku potom uz nuda
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod Horsey7 17 Máj 2012 13:22

dame si recap az budes hrat nightmare/hell..kukni si potom nejake streamy ako wipuju top teamy na trashi uz na hell-i
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod DevilMayCry 17 Máj 2012 14:28

tak ako pise scarmaker, ta variabilta v D3 sa mi zda o dost vacsia ako v D2.
Na buschleho poznamku ze je to stale to iste je sice pravda ale bolo to tak aj v pripade D2 a aj tak to bolo hravane od roku 2010 az do 14.5.2012 :) Proste niet lepsej hack and slash rubanice ako D3 ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 17 Máj 2012 16:12

No neviem, s D2 som stravil 8+rokov, mal som takmer vsetky itemy (vyciarkaval som si ich zo zdrojoveho kodu, :D nerd!) a je pravda, ze potom to bola uz celkom nuda (uz sme skusali buildy stylu fister, barbar bez zbrane :D), potom vsak prislo HC a zaciatok uplne odznova! Uplne iny gameplay, uz to nebolo do konzoly player 8 a prejst do tak az po lvl 70+ stylom pobehat po obrazovke, nastackovat trash a pekne ho vycistit :D Doteraz si pamatam prvu smrt svojho lvl 62 HC Polera, ktory ''bezpecne" farmil NM Meph ked tu sa 'bugol' WW, zacal som nahanat superfast dollsku a skor ako som to stihol vypnut (HC sa hral s jednou rukou na ESC buttone :D) vbehla dollska do miestnosti plnej boss dollsiek, samozrejme dostali odo mna IK, ich 50% fire 50% physical burst dali zas IK mne pri max fire resist a tak 5-10% dmg reduction a sick life poole (bol som 'unkillable' na nightmare, snad len iron maiden bol problem, tak mi zdochol Macer LVL 27 uz na normal, suicide! :D ). Ked som cumel 5minut na tu obrazovku, prvykrat po osmych rokoch som pochopil vyznam tej muziky, co sa zapla, ked char zomrel.

gimme cool story pls!

Je pravda, ze tie rewievs ma velmi vystrasili a neviem posudit, do akej miery su relevantne. Ak to pise nejake 12rocne rage kid, tak absolutny disregard, ale skor mam pocit, ze su to mimoriadne sklamani 2X rocni die hard fans.
Vidim to tak, ze sa tomuto titulu nevyhnem (nekupil som za trest, ak niekto cita moj blog pochopi) a budem si musiet spravit svoj vlastny nazor. Momentalne je Titan Quest IT imo najtopsamlepsia rubanica a ostavam pritom pokym nevyriesia tieto epic login problemy :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod TomMolivan 17 Máj 2012 16:45

Ja tým connection ragom popravde moc nerozumiem, osobne nemám absolútne žiadne problémy, ani s loginom ani s connection.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Odoslaťod ___Mortylen___ 18 Máj 2012 16:13

http://www.cracked.com/blog/5-reasons-diablo-iii-represents-gamings-annoying-future/?wa_user1=2&wa_user2=Video+Games&wa_user3=blog&wa_user4=feature_module

Give me a good enough game, and I'll make time for it. Give me something spectacular, and I'll call in sick for it. Give me something I've waited 12 years for, and I'll burn down my grandma's house for a copy.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Horsey7 20 Máj 2012 16:16

TomMolivan napísal:Ja tým connection ragom popravde moc nerozumiem, osobne nemám absolútne žiadne problémy, ani s loginom ani s connection.

tak sa naloguj teraz :) nedela poobede a EU servery su dole skoro 4h :crazy:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!