CG Zoom NL 2
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
CG Zoom NL 2
Ospravedlňujem sa za sekanie, ale s mojím počítačom to ináč nejde.
Ďakujem za každú radu
http://ulozto.sk/x9pjeAs/johny40-nl2-zoom-2-stoly-avi
Ďakujem za každú radu
http://ulozto.sk/x9pjeAs/johny40-nl2-zoom-2-stoly-avi
-
Johny40 - Príspevky: 156
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 42 krát/3 krát
Re: CG Zoom NL 2
pridávam ešte handu, ktorá nie je na videu, odohral som ju len teraz, neviem či sa dala zahrať nejako ináč
CG - Zoom - fullring
Hero : A 2
fold, fold, fold, Hero MP2 - call 0.02$ , fold, fold, SB call 0.01$, BB check
*** FLOP *** 2 A 3
SB bet 0.02$
BB fold
Hero raise o 0.05$ na 0.07
SB raise o 0.05$ na 0.12$
Hero raise o 0.30$ na 0.42$
SB call 0.10$ a je all-in
*** TURN *** 4
*** RIVER *** A
BB shows A 4
CG - Zoom - fullring
Hero : A 2
fold, fold, fold, Hero MP2 - call 0.02$ , fold, fold, SB call 0.01$, BB check
*** FLOP *** 2 A 3
SB bet 0.02$
BB fold
Hero raise o 0.05$ na 0.07
SB raise o 0.05$ na 0.12$
Hero raise o 0.30$ na 0.42$
SB call 0.10$ a je all-in
*** TURN *** 4
*** RIVER *** A
BB shows A 4
-
Pozrel som si par minut, len v skratke - si velmi pasivny a limpujes (33 zo SB vs BB, ked pred Tebou nebola akcia - limp a check az po river, takisto potom 77 z LP len limp) Skus si pozriet nejake komentovane videa z video steny tu na pp.sc, to si myslim, ze bude pre Teba lepsie
- Za tento príspevok od Schmeichel23 poďakovali :
- Johny40
- Schmeichel23
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 15 krát/5 krát
díky moc
čiže okrem pasívneho hrania nízkych párov je tam ešte nejaká iná chyba?
-
Johny40 napísal:díky moc
nie, to by malo byt asi vsetko.
grats, uz to vies hrat
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:
grats, uz to vies hrat
tucniaka neber moc vazne, je to hater ako sa patri a prinajlepsom priemerny hrac mikrolimitov
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- tucniak
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Video som nepozeral, ale ak chces poradit tak je tu niekde seria clankov o mindsete, odporucam precitat aspon nejake zakladne veci z prvych par clankov na zaciatok. To ti moze pomoct vyliecit sa z tej suckoutovej paranoje.
Dalej si nastuduj nejake zakladne veci, ako preflop range - ake handy hrat z akych pozicii a preco a celkovo nejake zakladne strategie aby si mal predstavu co/ako/preco mas vlastne na tom stole robit. Neviem ti poradit konkretne clanky, ale materialov je na nete dost, staci hladat, studovat, hrat a stale dookola a potom je tam nadej, ze sa to raz naucis. Ja sa stale snazim
Dalej si nastuduj nejake zakladne veci, ako preflop range - ake handy hrat z akych pozicii a preco a celkovo nejake zakladne strategie aby si mal predstavu co/ako/preco mas vlastne na tom stole robit. Neviem ti poradit konkretne clanky, ale materialov je na nete dost, staci hladat, studovat, hrat a stale dookola a potom je tam nadej, ze sa to raz naucis. Ja sa stale snazim
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
sudden napísal:Video som nepozeral, ale ak chces poradit tak je tu niekde seria clankov o mindsete, odporucam precitat aspon nejake zakladne veci z prvych par clankov na zaciatok. To ti moze pomoct vyliecit sa z tej suckoutovej paranoje.
No po tomto si pripadám ako strašná . Nehrám poker prvý ani druhý krát. Dá sa povedať, že posledné asi tri mesiace hrám každý deň aspoň dve hodiny. Články a videá som samozrejme nejaké absolvoval. Skúšam MTT, SNG aj CG a hrám aj LIVE turnaje. Video som robil z toho dôvodu aby mi vedel niekto poradiť KONKRÉTNE chyby, ktorých sa dopúšťam. Zatiaľ som sa dozvedel o pasívnej hre nízkych párov, čo sa mi doteraz videlo v poriadku - bral som to tak, že buď flopnem set, alebo pravdepodobne ťahám v hande za kratší koniec. Samozrejme snažím sa občas použiť block bet aby som mal šancu sa lacnejšie pozrieť na ďalšiu kartu. Čiže skúste mi prosím vás, ešte niečo ozaj konkrétne napísať, čo robiť ináč.
-
Ak ti môžem poradiť, veľmi dobré knihy pre začiatok,kde máš koncepty hry,ranges,tuším,že aj ako hrať proti určitím villains sú Easy Game vol 1,ktorú preložil jeden člen fóra a ešte ti odporúčam od verneera moving through uNL. to je imo nuts pre začínajucich hráčov a ešte si pozri videá na stene tuto na fóre,sú fajn na začiatok a pochopenie hry.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:Ak ti môžem poradiť, veľmi dobré knihy pre začiatok,kde máš koncepty hry,ranges,tuším,že aj ako hrať proti určitím villains sú Easy Game vol 1,ktorú preložil jeden člen fóra a ešte ti odporúčam od verneera moving through uNL. to je imo nuts pre začínajucich hráčov a ešte si pozri videá na stene tuto na fóre,sú fajn na začiatok a pochopenie hry.
to píšeš podľa toho videa? alebo kvôli tomu, že hrám len NL2 ? fakt som až taká fish?
-
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.