new look
Re: new look
hmm zaujimavy look ale ked uz menim vzhlad tak by som zmenil komplet cely vzhlad, takto je to divne, forum je stare, uvodna stranka skoro nova, len sa prakticky zmenili obrazky a ich usporiadanie, takze podla mna nic moc.
ale snaha sa ceni, ze sa snazite aspon nieco robit
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
skuste opravit v sekcii "kluby a kasina" ked prekliknete na "plusko" pri danom turnaji...rollup skonci pri starting stack. - rebuy+addon+popis k turnaju uz nezobrazi
imo starsia verzia bola lepsia..
- fekalm
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/15 krát
Horsey7 napísal:well played vlado & team
dik
ramzey napísal:hmm zaujimavy look ale ked uz menim vzhlad tak by som zmenil komplet cely vzhlad, takto je to divne, forum je stare, uvodna stranka skoro nova, len sa prakticky zmenili obrazky a ich usporiadanie, takze podla mna nic moc.
Jasne ze cely vzhlad, akurat ze mi predtym ako som nahodil forum a shop odisiel HDD , momentalne som na NB, ked sa mi nainstaluje win tak dokoncim co som zacal, ostatne by malo uz byt ok (urcite sa nejake chyby najdu este)
No jo, aspon nieco robime, to je robota len tak na 15-20 minut, navrhnut, nakreslit, prerobit do html, naprogramovat a odladit komplet dizajn
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
fekalm napísal:skuste opravit v sekcii "kluby a kasina" ked prekliknete na "plusko" pri danom turnaji...rollup skonci pri starting stack. - rebuy+addon+popis k turnaju uz nezobrazi
pozriem sa na to, aky pouzivas prehliadac pls?
To sa vam vazne pacil viac ten moj na kolene urobeny 5 rokov stary dizajn?
- vlade
vlade napísal:
Novy je dobre.Vyvoj nezastavis.
Zvykneme si na novy.
A ci sa pacil ten stary? No bola to klasika na ktoru som si uz zvykol. Ved je to nase a sme jedna velka PP rodina.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
vlade napísal:No jo, aspon nieco robime, to je robota len tak na 15-20 minut, navrhnut, nakreslit, prerobit do html, naprogramovat a odladit komplet dizajn
Tak raz za rok dva na 15-20 minut daco robit nieje vyhra
Klidek Vlade
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Na vsetko nove sa tazsie zvyka, ked uz clovek je zvyknuty.
Aj ked prerobia hypermarket vsetko poprehadzuju a clovek zvyknuty nadava, ze kde presunuli chleba a casom si zvykne.
Moja rada: tych co sa im nic nepaci ignorovat, tych, co maju dobre poznamky ako zlepsit vypocut.
Chvalim pracu a cas straveny nad programom, mne sa to uz len kvoli tomu paci, ak cosi nebudem vediet najst tak sa opytam .
Aj ked prerobia hypermarket vsetko poprehadzuju a clovek zvyknuty nadava, ze kde presunuli chleba a casom si zvykne.
Moja rada: tych co sa im nic nepaci ignorovat, tych, co maju dobre poznamky ako zlepsit vypocut.
Chvalim pracu a cas straveny nad programom, mne sa to uz len kvoli tomu paci, ak cosi nebudem vediet najst tak sa opytam .
- risenecko
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
vlade napísal:fekalm napísal:skuste opravit v sekcii "kluby a kasina" ked prekliknete na "plusko" pri danom turnaji...rollup skonci pri starting stack. - rebuy+addon+popis k turnaju uz nezobrazi
pozriem sa na to, aky pouzivas prehliadac pls?
mozilla otvori iba po start chip
chrome a ani explorer mi ten rollup ani neotvorili
- fekalm
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/15 krát
ramzey napísal:Tak raz za rok dva na 15-20 minut daco robit nieje vyhra
ramzey napísal:Klidek Vlade
Ja som kludny stale, len raz som nebol ked som treti tyzden nefajcil a myslel som si ze je to uz v pohode aj bez nikotinovych naplasti , vtedy som bol riadne vytoceny
pegas1975x napísal:Novy je dobre.Vyvoj nezastavis.
Zvykneme si na novy.
A ci sa pacil ten stary? No bola to klasika na ktoru som si uz zvykol. Ved je to nase a sme jedna velka PP rodina.
Zvykneme, uvidite, ja konkretne s tymto dizajnom robim uz dost dlho (predtym sme este robili iny ) a celkom som si zvykol, strasne sa mi paci, dufam ze sa bude aj vam.
risenecko napísal:Na vsetko nove sa tazsie zvyka, ked uz clovek je zvyknuty.
suhlasim, je to tak
risenecko napísal:Chvalim pracu a cas straveny nad programom, mne sa to uz len kvoli tomu paci, ak cosi nebudem vediet najst tak sa opytam .
- vlade
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.