Napolleon - SNG - HT - 5max (doxxbet)
Re: Napolleon - CG-NLTH-FR "Cesta z dola hore"
V poslednej dobe nič zaujímavé... Môj najväčší súper je ALL IN EV... posledný týždeň som 5BI pod toutzo hnusnou čiarou a celkovo za mesiac až 15 ale nevadí to sa otočí Ale jedno pozitívum... Konečne mi prišlo 40€ na PS účet Trvalo im to mesiac a dva týždne dohadovania sa so supportom a to som nespravil žiadnu chybu Stáva sa Dva dni hrám ZOOM NL5 a dosť ma to baví... z 52 dolarov som zatiaľ spravil 110... postupne sa asi naplno presuniem na PS a ZOOM... len škoda, že idú len 4 stoly na jednom limite.
Do konca mesiaca sa pokúsim dať GOLD STAR ale to bude asi veľa aspoň 2k FPP je cieľ..
A na záver to najkrajšie... Môj prvý Royal v živote Samozrejme river mi celý zaplatil Krásny pocit ... Len nechápem ako som sa dostal s TJ na flop ale to je vedlajšie
Do konca mesiaca sa pokúsim dať GOLD STAR ale to bude asi veľa aspoň 2k FPP je cieľ..
A na záver to najkrajšie... Môj prvý Royal v živote Samozrejme river mi celý zaplatil Krásny pocit ... Len nechápem ako som sa dostal s TJ na flop ale to je vedlajšie
- Napolleon
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 75 krát/5 krát
Došlo na mňa zúfalstvo... neviem či naozaj tak strašne hrám ale už ma to štve... strašne ma deprimuje ak končím každú session 2BI pod ALL IN EV...ako sa dá proti tomu bojovať? Potácam sa na dne a s takýmto runom sa z neho nedá odlepiť :/
- Napolleon
Ak ťa to povzbudí,ja som nejakých tých -30BI na 200k hands na NL20/25
Natoč video s tvojím komentom,my sa na to pozrieme a možno ti k tomu niečo napíšeme
Natoč video s tvojím komentom,my sa na to pozrieme a možno ti k tomu niečo napíšeme
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Asi budem museť niečo také spraviť.. lebo už nemám slov... OnGame - $0.10 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
SB: $10.86
BB: $10.26
UTG: $15.05
MP: $10.62
CO: $7.18
Hero (BTN): $9.55
SB posts SB $0.05, BB posts BB $0.10
Pre Flop: ($0.15) Hero has K K
fold, fold, CO calls $0.10, Hero raises to $0.50, fold, fold, CO raises to $7.18 and is all-in, Hero calls $6.68
Flop: ($14.51, 2 players) 3 7 T
Turn: ($14.51, 2 players) Q
River: ($14.51, 2 players) 4
CO shows T 3 (Two Pair, Tens and Threes) (Pre 12%, Flop 75%, Turn 82%)
Hero shows K K (One Pair, Kings) (Pre 88%, Flop 25%, Turn 18%)
CO wins $13.55
Hand converted by PokerTracker 3
SB: $10.86
BB: $10.26
UTG: $15.05
MP: $10.62
CO: $7.18
Hero (BTN): $9.55
SB posts SB $0.05, BB posts BB $0.10
Pre Flop: ($0.15) Hero has K K
fold, fold, CO calls $0.10, Hero raises to $0.50, fold, fold, CO raises to $7.18 and is all-in, Hero calls $6.68
Flop: ($14.51, 2 players) 3 7 T
Turn: ($14.51, 2 players) Q
River: ($14.51, 2 players) 4
CO shows T 3 (Two Pair, Tens and Threes) (Pre 12%, Flop 75%, Turn 82%)
Hero shows K K (One Pair, Kings) (Pre 88%, Flop 25%, Turn 18%)
CO wins $13.55
- Napolleon
Napolleon napísal:strašne ma deprimuje ak končím každú session 2BI pod ALL IN EV...ako sa dá proti tomu bojovať?
Toto neovplyvnis. Sustred sa na to, co vies ovplyvnit - tvoju hru. Ber to ako skvelu skusenost, kym si este na mikrolimitoch. Pomoze ti to v bankroll manazmente a budes mat odolnejsiu psychiku, ked budes vyssie. Budes vediet, co ta moze cakat. Kludne to moze byt este horsie.
Na druhej strane - ziaden badrun netrva vecne, chce to trpezlivost.
- fido
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 11 krát/4 krát
presne z toho si nič nerob ja som tiež mínus niakych -10 BI NL30,, ani neviem ale u mňa normálne že za jednu session som dole - 8BI a potom doťahujem, je to len zvyk tak a grat, Royal..
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
Ták blíži sa koniec mesiaca...
Teraz mi došlo, že som vlastne rád za ten bad run pretože som sa konečne zamyslel nad súperovou hrou... snažím sa čo najviac zamýšlať s čím by som to ja zahral tak ako súper... je to dosť zábava a dovolím si povedať, že sa mi to začína dariť... konečne dokážem položit KK pred flopom keď vidím, že súper má na 70% AA a je super pocit ak vám ich súper ešte aj ukáže
dokážem foldovať po flope AA,KK, sety, flushe a podobné veci ak vidím, že niesom najlepší a to by sa mi nikdy nepodarilo ak by nedošiel ten swing... ešte to nieje dokonalé ale postupne sa snažím čítať súperov čo najlepšie....
teraz je mojím hlavním cielom dať do konca mesiaca status Golden star na PS... hrám stále NL5 Zoom skúšal som NL10 ale moc to tam nevyšlo tak som sa hneď vrátil na NL5... konečne dodržujem BRM čo je asi najdôležitejšie... je super, že som si to uvedomil na týchto stakoch...
na bwine sa to tiež už zlepšuje... stále síce končím väčšinu session pod ALL IN EV ale s tým som sa už naučil žiť a o to musím hratť lepšie aby som bol ziskový...
stále sa snažím čo najviac študovať hru a upravovať range a prispôsobiť ju podľa pozícií... a preto by som sa rád opýtal aká by mala byť idálna range na buttne ak sa predomnou nič nedeje a s čím by som mal ideálne raisovať alebo callovať ak predomnou jeden alebo dvaja hráči betnú alebo limpnú... s čím sa to dá a malo by sa hrať? (dajme tomu, že všetci hráči sú neznámi, nemáme staty, bez ohľadu na limit na akom to je) ďakujem za každú odpoveď...
Teraz mi došlo, že som vlastne rád za ten bad run pretože som sa konečne zamyslel nad súperovou hrou... snažím sa čo najviac zamýšlať s čím by som to ja zahral tak ako súper... je to dosť zábava a dovolím si povedať, že sa mi to začína dariť... konečne dokážem položit KK pred flopom keď vidím, že súper má na 70% AA a je super pocit ak vám ich súper ešte aj ukáže
dokážem foldovať po flope AA,KK, sety, flushe a podobné veci ak vidím, že niesom najlepší a to by sa mi nikdy nepodarilo ak by nedošiel ten swing... ešte to nieje dokonalé ale postupne sa snažím čítať súperov čo najlepšie....
teraz je mojím hlavním cielom dať do konca mesiaca status Golden star na PS... hrám stále NL5 Zoom skúšal som NL10 ale moc to tam nevyšlo tak som sa hneď vrátil na NL5... konečne dodržujem BRM čo je asi najdôležitejšie... je super, že som si to uvedomil na týchto stakoch...
na bwine sa to tiež už zlepšuje... stále síce končím väčšinu session pod ALL IN EV ale s tým som sa už naučil žiť a o to musím hratť lepšie aby som bol ziskový...
stále sa snažím čo najviac študovať hru a upravovať range a prispôsobiť ju podľa pozícií... a preto by som sa rád opýtal aká by mala byť idálna range na buttne ak sa predomnou nič nedeje a s čím by som mal ideálne raisovať alebo callovať ak predomnou jeden alebo dvaja hráči betnú alebo limpnú... s čím sa to dá a malo by sa hrať? (dajme tomu, že všetci hráči sú neznámi, nemáme staty, bez ohľadu na limit na akom to je) ďakujem za každú odpoveď...
- Napolleon
Ja len tak si pinkám teraz zoom na PS,dnes +10BI (20bb/100).
Hrám tam totálny autopilotnit a ide to celé samo. Určite nelimpuj,len raisuj.Na BTNe (na zoome) otváram všetky connectory one a dva gappery samozrejme všetko suited 65s+,všetky páry,všetky Ax,K7o+,K6s+ a ide to úplne v pohode V tom zoome aj tak každý chce hrať novú hru a čakať na esá,takže v LP (late positions) som dosť agresívny a zbieram to ako Petr Čech v bránke ak limpnú,tak sa snažím izolovať hráčov s rukami, ktoré majú top pair potenciál etc K7 viac,ako s connectormi,ale niekedy isoraisnem aj s nimi
Hrám tam totálny autopilotnit a ide to celé samo. Určite nelimpuj,len raisuj.Na BTNe (na zoome) otváram všetky connectory one a dva gappery samozrejme všetko suited 65s+,všetky páry,všetky Ax,K7o+,K6s+ a ide to úplne v pohode V tom zoome aj tak každý chce hrať novú hru a čakať na esá,takže v LP (late positions) som dosť agresívny a zbieram to ako Petr Čech v bránke ak limpnú,tak sa snažím izolovať hráčov s rukami, ktoré majú top pair potenciál etc K7 viac,ako s connectormi,ale niekedy isoraisnem aj s nimi
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
jas som dnes niakych +7BI ROI 10BB/100 čo je v pohode... ak by ti tak šlo každý deň
tak niako sa to aj snažím... len o niečo menej toho hrám... A5s+, K7s+, Q9s+, konektory od 78s a všetky páry... musím toho hrať asi o niečo viac....
ešte by ma zaujímalo ako zahrať ako UTG bet 4BB, CO call a ja si nájdem na B povedzme AJs, AQo alebo niečo také... čo potom? teraz s podobnými rukami len callnem a ak sa prečekuje flop snažím sa ukradnúť... a čo ak dostanem AK,JJ? s tým teraz raisujem tak 14BB a ak ma ešte niekto z nich pretočí zhadzujem... je to správne?
tak niako sa to aj snažím... len o niečo menej toho hrám... A5s+, K7s+, Q9s+, konektory od 78s a všetky páry... musím toho hrať asi o niečo viac....
ešte by ma zaujímalo ako zahrať ako UTG bet 4BB, CO call a ja si nájdem na B povedzme AJs, AQo alebo niečo také... čo potom? teraz s podobnými rukami len callnem a ak sa prečekuje flop snažím sa ukradnúť... a čo ak dostanem AK,JJ? s tým teraz raisujem tak 14BB a ak ma ešte niekto z nich pretočí zhadzujem... je to správne?
- Napolleon
dnes som po týždni skúsil niake MTT...
nič moc ale môj BR sa aj tak potešil vyletel som s QK do TJ pre flop ale nevadí... potešilo
nič moc ale môj BR sa aj tak potešil vyletel som s QK do TJ pre flop ale nevadí... potešilo
- Napolleon
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.