PokerTracker
Re: PokerTracker
Servus,
raz som mal podobný problém a čo som zisťoval, tak jednotlivé ruky sa, keď už sú raz v databáze, nedajú ani odstrániť ani editovať
raz som mal podobný problém a čo som zisťoval, tak jednotlivé ruky sa, keď už sú raz v databáze, nedajú ani odstrániť ani editovať
-
MarTiny - Príspevky: 43
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 16 krát/0 krát
Zdravim mam jeden problem, neviem preco ale zrazu mi na P****Stars stoloch ked hram neukazuje na stole stats hracov,sice mi ukaze ze Loading hand history ale nie ze hand imported pritom v inych herniach mi v pohode setko slape tak nechapem kde je chyba.
- corgonNR
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
wtf Pokertracker sa mi zblaznil a vsetky handy na showdowne mi ukazuje ako prehrane
co s tym ? doteraz mi to islo normalne zapnem session a takto... samozrejme W$SD 0%
Edit :
ahh tak problem je v tomto https://www.pokertracker.com/forums/vie ... 16&t=38199
co s tym ? doteraz mi to islo normalne zapnem session a takto... samozrejme W$SD 0%
Edit :
ahh tak problem je v tomto https://www.pokertracker.com/forums/vie ... 16&t=38199
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
WolfiKxx napísal:wtf Pokertracker sa mi zblaznil a vsetky handy na showdowne mi ukazuje ako prehrane
po session som si isiel pozriet v pokertrackeri, ze ako sa mi darilo a tam - 17k usd wtf,
slusna session...
- Za tento príspevok od kellerman007 poďakovali :
- Zeltzn
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
pouziva niekto PokerTracker/TableTracker na Ongame?
HUD funguje dobre, ale problem je s Tabletrackerom...
ked dam vyhladat stoly 6max na nejakom limite, tak mi vsetky stoly zobrazi 2x a nazvy stolov(a hraci na stoloch) mi nesedia s tym, co mi ukazuje klient...
mal niekto podobny problem?
HUD funguje dobre, ale problem je s Tabletrackerom...
ked dam vyhladat stoly 6max na nejakom limite, tak mi vsetky stoly zobrazi 2x a nazvy stolov(a hraci na stoloch) mi nesedia s tym, co mi ukazuje klient...
mal niekto podobny problem?
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Blbne mi HUD na P****Stars. Kym som pouzival skusobnu verziu vsetko islo v pohode. Vcera som si zakupil microstakes verziu a na niektorych stoloch mi hud nezobrazuje pri vsetkych hracoch, na niektorych vobec. Ked ho restartujem ukaze de vacsinou vsade, ale ked zapnem nejaky novy stol alebo pride novy hrac k nejakemu stolu neukazuje mi nic. Neviete co stym? Dakujem za rady.
- ChaiwallaS
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
skúšal už niekto PT4?
-
1886er - Príspevky: 995
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
1886er napísal:skúšal už niekto PT4?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
a ako to vyzerá? neni v tej beta verzii vela chýb?
-
1886er - Príspevky: 995
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Ja ho pouzivam uz hodne dlho a chybu som nenasiel ani jednu. Boli tam nejake nepresnosti, neukladali sa filtre, chybala nejaka funkcionalita, ale pre bezneho hraca je to myslim skvely produkt. Vsetko funguje ako ma, je tam tonu vylepseni, HUD je peckovy, notes tracker ci ako sa to vola, vylepsene grafy, reporty, najnovsie sa da 'drillovat' do reportov pre lepsie detaily, global filtre funguju super, HH replayer je vylepseny, nepadol ani raz zatial a fici velmi smoooooth.
Doteraz imo pre cash game hraca HEM>PT ale s PT4 neviem, neviem, vela hracov prechadza na PT4 atm.
Doteraz imo pre cash game hraca HEM>PT ale s PT4 neviem, neviem, vela hracov prechadza na PT4 atm.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.