From The Ground Up
šot apdejt
Uz mam odohratych cez 50 hodin a 20k hands na 100ke tento mesiac, zatial som nebol nuteny vracat sa na 50ku. Parkrat som mixoval stoly NL50/100 stoly, ale potom som zistil, ze ryb je dost aj na 100ke a ked je to horsie tak hram radsej menej stolov. Inak s urovnou tohto limitu som celkom spokojny zatial, ryb je viac nez som cakal, regovia su v priemere rozumnejsi ako na 50ke, ale je minimum takych, ktori by mi moc zneprijemnovali zivot. Naviac sa tam mota dost vela nitov, zda sa mi, ze viac ako na 50ke (najvacsi objaveny exot zatial staty 11/7 po cca 2k hands).
Inak to poctivo tableselectujem (/bumhuntujem), 5-tabling vacsinu casu a hram nieco ako 22/18/7 average, z hry mam celkom dobry pocit (noo par spewnutych stackov sa tam uz samozrejme napocitat da ), mindsetovo je to trochu horsie. Viac tie vysledky prezivam a este som sa neodvazil prestat checkovat vysledky po kazdej session kedze BRM-wise to stale nie je uplne safe.
Run good zo zaciatku, vcera sa uz EV line rozhodla, ze sa nenecha dalej abusovat a ze je treba vyrovnat skore, skoda, vcera som mohol postnut ovela viac sexy graf
Inak to poctivo tableselectujem (/bumhuntujem), 5-tabling vacsinu casu a hram nieco ako 22/18/7 average, z hry mam celkom dobry pocit (noo par spewnutych stackov sa tam uz samozrejme napocitat da ), mindsetovo je to trochu horsie. Viac tie vysledky prezivam a este som sa neodvazil prestat checkovat vysledky po kazdej session kedze BRM-wise to stale nie je uplne safe.
Run good zo zaciatku, vcera sa uz EV line rozhodla, ze sa nenecha dalej abusovat a ze je treba vyrovnat skore, skoda, vcera som mohol postnut ovela viac sexy graf
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Re: From The Ground Up ? (back to 6max)
Cely mesiac na dobrej strane od nuly a este sa bude stazovat! Ved 4bb/100 je A-OK! A vsak niti su fajn, ci? To mas ako keby si hral 5handed, ked mas dvoch tak 4handed a Ty si tusim ten 3max reg ci co za sialeny format si to hraval. A par spewnutych stackov za mesiac je vzdy lepsie ako par spewnutych stackov za session
Ja som si zakazal zapinat NL100 ale obv sa to neda, ked su tam tak dve/tri ryby na stole. Uz sa neviem dockat, kedy sa tam aj ja vratim.
Ja som si zakazal zapinat NL100 ale obv sa to neda, ked su tam tak dve/tri ryby na stole. Uz sa neviem dockat, kedy sa tam aj ja vratim.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
ja si myslím že na 20K hand, to máš veľmi dobré výsledky a ako som pozeral boli aj lepšie, len ti celkom nevyšiel ten koniec mesiaca ale i tak
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
___Mortylen___ napísal:Cely mesiac na dobrej strane od nuly a este sa bude stazovat!
Vsak ja sa nestazujem ! Nechcel som aby to tak vyznelo, mal to byt vcelku pozitivny post Ak by moja real winrate bola 4bb/100 tak by som s tym bol spokojny momentalne.
Tych nitov som tiez myslel ako pozitivum. Stoly kde su 2-3 niti a aspon jedna ryba su uplne optimalne pri dobrom seatingu.
Hendo999 napísal:ja si myslím že na 20K hand, to máš veľmi dobré výsledky a ako som pozeral boli aj lepšie, len ti celkom nevyšiel ten koniec mesiaca ale i tak
Koniec mesiaca dufam, ze este len vyde Este je v plane tak 8-10k hands do konca juna.
-
Tak zmrzdi na PokerLoco mi vcera bez vysvetlenia zablokovali pristup k peniazom na accounte (neda sa mi hrat ani cashoutovat) a za 24 hodin mi neboli schopny odpisat ani na mail (dneska som im pisal dalsie 2 pre istotu). Mam tam cca 2/3 rollu tak dufam, ze somnou zacnu komunikovat a vyriesi sa to v nejakej dohladnej dobe. Myslim, ze by som mal zacat hladat nejaku novu doverihodnejsiu hernu kde maju aspon normalne fungujuci support.
-
Tak po cca 48 hodinach mi odpisali zo supportu a podla ocakavania chcu odomna asi 358 prefotenych dokladov, poslal som im to tak dufam, ze to bez problemov, nebudu to overovat mesiac a buduci tyzden si uz aj zahram. Uz takto mi uspesne odjebali tak 10k hands, ktore som planoval odohrat teraz koncom mesiaca.
Inak po pol roku hrania na Ongame som zistil, ze vsetky herne tam nezdielaju cely playerpool. Napriklad na bwine bezi na NL100 dost vela stolov, na ktore nemaju pristup hraci z rakeback skinov (vcera ked som to pozeral, tak na PokerLoco som mal v lobby cca 30 stolov NL100 a na Bwine ich bolo o 15 viac v rovnakom case). Rozmyslam o zmene herne/siete, ale neviem vobec kam by som mal ist.
Inak po pol roku hrania na Ongame som zistil, ze vsetky herne tam nezdielaju cely playerpool. Napriklad na bwine bezi na NL100 dost vela stolov, na ktore nemaju pristup hraci z rakeback skinov (vcera ked som to pozeral, tak na PokerLoco som mal v lobby cca 30 stolov NL100 a na Bwine ich bolo o 15 viac v rovnakom case). Rozmyslam o zmene herne/siete, ale neviem vobec kam by som mal ist.
-
hit me on skype plz
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Skús si pozrieť BetSafe, ak ho máš ešte stále nainštalovaný, koľko stolov tam je v porovnaní s bwinom, ja keď som pozeral teraz, tak mi to vyšlo cca rovnako, možno rozdiel 1-2 stolov BetSafe si totiž s Betfairom a Betssonom tiež oddelil niektorých hráčov od zvyšku Ongame a zdieľajú si ich len medzi sebou.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Good point Stanley, idem to pozriet. Niekde som cital, ze Ongame to ma v podstate rozdelene na 3 urovne - uplne najviac stolov ma B**n, potom Betsafe a Betsson a rakeback skiny maju uplne najmenej samozrejme.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 50 hostí.